Hvala vam. Nije mi jasno. Jucer je srceko kucalo, nije se vidlo otkud krvarenje, cerviks je bio zatvoren. Danas oko podne je krenula krv i lagani bolovi, ispao je komad iz mene, uzela sam ga iz skoljke, mislim da je to gestacijska bila i plod unutra, tak je izgledalo, imam i sliku al ne zelim vas uznemiravat. Odnijela sam to gore u bolnicu, stavil me na stol i iz mene je izasla posteljica, pitali su me dal ocu vidjet, tak da sjm pogledala. Salju to na analizu. Za dva dana imam kontrolu i nadam se da necu morat na kiretazu. Betu mi izvadili, bila je 3228 samo a endo stanjen na 7.2 mm. Krvna slika i crp je ok. Dobila saw antibiotik i dali mi jednu injekciju ergometrina. Ne znam. Sad me ne boli i ne krvasim jako. Al kako se osjecam, to je neopisivo. To je moje glupo tijelo krivo, u meni je greska, ne zeli prihvatit bebu, stalno ju odbacuje, a ja ne znam zasto. Cekala sam gmodinu i pol nakon molarne da se oporavim, a sta cu sad? Kak da krenem dalje?
[/url
Hvala vam. Nije mi jasno. Jucer je srceko kucalo, nije se vidlo otkud krvarenje, cerviks je bio zatvoren. Danas oko podne je krenula krv i lagani bolovi, ispao je komad iz mene, uzela sam ga iz skoljke, mislim da je to gestacijska bila i plod unutra, tak je izgledalo, imam i sliku al ne zelim vas uznemiravat. Odnijela sam to gore u bolnicu, stavil me na stol i iz mene je izasla posteljica, pitali su me dal ocu vidjet, tak da sjm pogledala. Salju to na analizu. Za dva dana imam kontrolu i nadam se da necu morat na kiretazu. Betu mi izvadili, bila je 3228 samo a endo stanjen na 7.2 mm. Krvna slika i crp je ok. Dobila saw antibiotik i dali mi jednu injekciju ergometrina. Ne znam. Sad me ne boli i ne krvasim jako. Al kako se osjecam, to je neopisivo. To je moje glupo tijelo krivo, u meni je greska, ne zeli prihvatit bebu, stalno ju odbacuje, a ja ne znam zasto. Cekala sam gmodinu i pol nakon molarne da se oporavim, a sta cu sad? Kak da krenem dalje?
Oo draga 🥺, znaci stanjio ti se endo tako, jesul onda rekli da je moguce da je iz njeg oticala krv? Jesi ti radila bris endometrija, ako nisi pod obavezno napravi, to je skoro isto kao papa, samo sa cjevcicom udju unutra pa onda uzmu bris. On otkriva da li ima neka bakterija unutra koja odbija plod, to se nikad nevidi preko ovicnih briseva niti pape. Ja sam to radila zato sto meni nikad maternica nije prihvacala embrij.
Isabela, probaj promijenit pogled na stvari.
Tvoje tijelo nije glupo! Ti nemas gresku! Tko zna sta je moglo biti da se dijete rodilo. Vjerujem da je ovo neopisivo tesko, ne mogu si niti zamislit bol koju prolazis. Ali draga, ti toliko otezavas sama sebi. Znam da si ljuta, znam da ti treba da izbacis bijes i izrazis nemoc... samo se nemoj toliko optuzivati. Neke stvari se dogode s razlogom. Nadam se da ces ovaj put pronaci sto smeta tvojoj oplodnji. Mi zene smo hrabre i dovoljno izdrzljive za sve ovakve padove u zivotu. Cuvaj se! I vjerujem da ceko te docekat jos na ovom forumu ❤
url=https://lilypie.com]
Lilypie mene leđa lumbalni dio boli kad hodam oko sat vremena, onda počne pa moram stati i odmoriti.
Anastazija dobrodošla :) ja nisam nikad uzimala čuvare trudnoće, nisu mi ni nudili, iako je prošla završila spontanim. Ali nije to ništa loše, slobodno uzimaj kako su ti rekli. Ne može naštetiti.
🧔39
👧31
Stefanii, cure su ti rekle kako se radi. Ja ti mogu reci da sam to odbila i proslu trudnocu i ovu sad. Meni je moja gin postavila pitanje sta bi da je nalaz los? Rekla sam i dalje bi isla rodit.. samo bi mi u glavi bilo 100 problema 😑 i eto nije mi trebalo. Imam zdravu i veselu curku 😉
Anastazija, dobro dosla!!! Ovi dani su bas teski na forumu.. sad je vrijeme za pozitivu!
url=https://lilypie.com]
Draga Isabela užasno mi je žao, neznam sama koje riječi utjehe bih ti rekla. S teme potpomognute sam vidjela da neke pretrage još nisi obavila. Sad se lagano oporavi od svega i onda na sve moguće pretrage i bit će dobitno, mora biti.
Stefani, kombinirani ti je samo statistika kolike su šanse da beba ima neku malformaciju, ali ne govori dali je ima ili ne. Ja sam odlučila da neću to raditi i stresirati se ko mi ne bude statistika dobra. Kako je bio ivf, ja i mm smo +30 lako moguće da mi i nebi bila neka bajna statistika. A i ovo što je rekla Frau_Mund6 uvijek je pitanje što učiniti ako rezultati nisu dobri...
Ja sam danas na pregledu opet. Netko je već pisao, evo i ja idem svaka 2 tjedna. Sad nakon ovog crnjaka na temi baš me malo hvata panika...
Jutro curke, joj ubise ovi ludi snovi, sanjam da sam dobila mengu 😬 svasta.
Luca87 sretno na pregledu 🥰😍
Skoljka to sam i ja preksinoc sanjala 😅
Ja cu danas ici kupiti jednu malu stvarcicu za bebu. Jednostavno ne mogu odoljeti. Neku sitnicu. 🤗
🧔39
👧31
Sortiraj odgovore
Najstariji