Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    03. Rujan 2019. 20:02

Isabela, jako mi je zao!  Ne znam vise sto bi rekla 😢😢😢😢😢

url=https://lilypie.com]

skoljka
    03. Rujan 2019. 20:14

Isabelagregorijan  uzasno mi je zao😢😱, neznam kako te utjesiti, toliko sam se cijelo vrijeme trudila da te podignem jer si ti od same bete imala najcrnje misli, al to je ta intuicija, od nje se ne moze. Al danas kad si rekla da je obilno krenula krv, sva pozitiva mi je potonula, samo sam cekala kad ces se javiti sa losom vjescu. Saljem ti veliki zagrljaj 🤗, zelim ti da se sto prije psihicki oporavis. Dobro istrazi sta se desava pa toliko spontanih, pa tek onda na novi postupak. Jel plod treba slati na analizu ili.. 😘

Lemon
    03. Rujan 2019. 20:20

Isabela zao mi je, nema riječi utjehe, samo se nadam da ćete što prije naći uzrok svemu ovome i krenuti pozitivni dalje ♥️

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

03. Rujan 2019. 20:40

Isabela, ne znam sta da ti kazem. Osim da ti zelim sve najbolje i da budes podrska svom muzu kao i on tebi... ❤️

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 21:01

auf..... Drzi se Isabela.. Jako tuzno  

ribi1234
    03. Rujan 2019. 21:20

Zao mi je Isabela. Zelim ti da sto prije skupite snage i nastavite dalje 🙏❤️

stefanii0402
    03. Rujan 2019. 21:24

Pozdrav, moze li mala info? Da li je koja od vas radila kombinirani test probira, danas sam imala pregled 9+1 sam..ginekolog mi je rekao da bi do 12 tj.to trebala obavit..citam da nije bas ugodno,mislim pretrpit cu za svoju srecicu sve, ali da li je to uopce potrebno?

Lilypie
    03. Rujan 2019. 21:31

stefanii0402

Pozdrav, moze li mala info? Da li je koja od vas radila kombinirani test probira, danas sam imala pregled 9+1 sam..ginekolog mi je rekao da bi do 12 tj.to trebala obavit..citam da nije bas ugodno,mislim pretrpit cu za svoju srecicu sve, ali da li je to uopce potrebno?

Koliko ja znam to je ultrazvučni pregled i vadjenje krvi. Ne znam sto bi tu trebalo biti toliko neugodno 😁 
    Cure, bole li vas ledja? Mene danas rastura jedna točka skroz nisko. Bas je nekakav neugodan osjećaj?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Nadalica11
    03. Rujan 2019. 21:35

Pozdrav cure.. donedavno sam bila na temi lh trakica i mislila sam da je najteži dio zatrudnjeti dok nisam počela pratiti teme vezane za trudnoću..zadnjih tjedana pratim vas i jednostavno sam u šoku koliko se spontanih dogodilo..iskreno mi je žao svakog tko se našao u toj situaciji, nemam riječi utjehe, samo vrijeme može zaliječiti te rane 🙏 ja sam danas prema ultrazvuku 6+4, odmah sam znala da sam imala kasniju ovulaciju. Na pregledu sam bila točno prije tjedan dana i tad je još bilo rano za vidjeti plod i otkucaje, ali odmah mi je gin pokazao gestacijsku vrecicu i žuto tijelo..naručena sam za tjedan dana, točno dva tjedna od prvog pregleda i tad bi se trebalo vidjeti sve. Gin mi je odmah prepisao folacin 1x1 i duphaston 3x1, to me tek sad uznemirilo jer vidim da nitko ne pije bez razloga duphaston. Meni je med sestra prilikom naručivanja već unaprijed objasnila kako će izgledati taj prvi pregled te kako će mi prepisati odmah folacin i duphaston..dobila sam dojam kako je to redovna terapija svih trudnica u ranoj trudnoći bar kod mog gin..kako vrijeme prolazi sve više me strah pogotovo čitajući što se drugim curama dogodilo, ne znam što da kažem..gin je rekao da sve izgleda u redu, da su jajnici i maternica zdrava i to je to, nije spominjao nikakve hematome niti išta nego je rekao da je duphaston čuvar trudnoće..od simptoma imam umor, povremene "predmenstrualne" grčeve, bolne grudi, izražene i osjetljive bradavice i na dane mi zna biti muka al ništa strašno, ee da i ja zadnjih 4-5 dana sanjam čudne snove 🤷 nadam se najboljem, druge nema..kakvog ste vi mišljenja o mojoj situaciji tj. terapiji?

skoljka
    03. Rujan 2019. 21:53

Stefanio pozdrav i dobro dosla. Ja sam bila na Kombiniranom probiru. Neznam kako si stekla dojam da je taj pregled neugodan. Obican uzv i obicno vadjenje krvi. Nerade nista neuobicajeno i cudno i neugodno, mozda si nesto krivo shvatila. Radi se od ulaska u 12 tjedan.
    Anastazija dobro dosla, super da si nam se pridruzila, da svi smo u soku sta se desava u zadnjih par dana 🥺
    Nemoj se brinuti sto ti je dr odmah dao duphaston, vjerojatno je samo predostrozan nista vise. Neke koriste Utrogestan, neke Duphason, neke neki gel nezmogu se sjetiti kako se zove, ugl sve su to progesteronni neke prirodni neke sinteticki. On zaista stiti maternicu i pomaze joj da ima dovoljnu kolicinu progesterona da ne odbaci plod u slicaju da je sa plodom sve ok, zato ne brini nije to nista lose, nego cak i dobro. Nastetiti nece. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.