Pocela je svjeza krv, obilno i bolovi, ne znam kaj da radim, ak odem poslat ce me doma jer kaj oni mogu
Draga, odi ti do svog doktora ili na hitnu 😟
Nadam se da će sve biti u redu s bebicom! Javi nam se, mislimo na tebe 💜
Isabela,idi na hitnu,nadam se da ce ipak biti sve ok.
U mislima sam uz tebe! 😘
Pocela je svjeza krv, obilno i bolovi, ne znam kaj da radim, ak odem poslat ce me doma jer kaj oni mogu
Draga, odmah da si se zaputila ka doktoru. Nebitno je da li si bila na pregledu juce, danas, pre 3 dana..
Ako je to sad krenulo i imas bolove, nemas sta da se premisljas. Jedino ti doktor moze pomoci. Nemoj da budes negativna, samo pozitivno i budi smirena, potrebna si takva i sebi i svojoj bebi. Javi se kasnije, zelim vam srecu🙏❤️
Morat cu se i ja odjavit s ove teme. Opet sam izgubila bebu. Cetvrti put, ne znam kaj bi rekla. Kak je moguce da je jucer srce kucalo, a danas je sve gotovo
[/url
Morat cu se i ja odjavit s ove teme. Opet sam izgubila bebu. Cetvrti put, ne znam kaj bi rekla. Kak je moguce da je jucer srce kucalo, a danas je sve gotovo
Ajme 😭😭😭 ne mogu vjerovati.. pa kako??!!
Užasno mi je žao.. 😢😢
Isuse dragi 😢 uzasno mi je zao! Sto su ti rekli na hitnoj?
Pa jel ovo moguće? Toliko loših vijesti i izgubljenih trudnoća na jednom mjestu? Cure držite se 😔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jako jako mi je žao 😢😢😢😢
Pa kako ?! Četvrti put? Joj strašno.... tuguj, isplači se, okruži se sa dragim ljudima.... nadam se da ćeš se brzo oporaviti, fizički i psihički 😔 drži se draga, znam kroz šta prolaziš 😔💕
Sortiraj odgovore
Najstariji