Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 11:02

ribi1234

isabelagregorijan

Joj oprosti skolka 😂 citam i pogubila se malo! Samo me spotaj, treba mi to! Sad sam opet isla na wc i ono, brdo smedeg na papiru, katastrofa, pa ne kuzim otkud

Jel te boli nesto? Nisu nasli nikakav hematom? Ako si zatvorena i ako kuca srceko mislim da se ne bi trebala panicariti.

Nikakav hematom, nista...inace imam cistu na d
    Desnom jajniku vec par mj, al mi nisu rekli da je od toga. A ne boli me nista zasad. 

[/url

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 11:11

ribi1234

BaeBee85

Curke, imam pitanje! Obzirom da chekam prvi pregled kad cu pitati doktora sve, jel mi moze koja napisat koja bi mi doza folne kiseline, pijem Elenatal u kojem pise da je 800 ug folata (nemam oznaku za mikro 🙂 i to je 400ug folne + 400ug aktivnog folata) + ostali vitamini i minerali naravno. Pila sam razlicite te neke prenatale prije, al sam sad na ovom, cini mi se najpotpuniji. Da li je to dovoljno? Kako su vama preporucili vasi lijecnici?? Bar otprilike da znam.
    Znaci 4+4 je danas.

Hvala,hvala🤩🤗

Ja nemam Elnatal nego neke druge i u uputama mi piše 2 dnevno. Jedna tabletica mi ima 400 μg, a trebala bi unositi 800. Si ziher da nemaš negdje onaj papirić s uputama?

U jednoj tabletici je 800ug = 400 folne + 400 aktivnog folata. Pa onda je to ok ako kazes da moras 2 od 400!! Super!! Valjda!! Haha! A valjda ce me i narucit uskoro! 
    A jos nesto, da li se moze privatno u domu zdrvalja vadit beta?
    Ako me on naruci za 10 dana, poludit cu bez da znam dal se bar beta dupla. Inace sam imala endometriozu i operaciju prije nekoliko godina. Mi ne znamo kakvi su jajovodi lako je moguce da nije na pravom mjestu. Znam da to iz bete necu saznat, al bar nesto da napravim dok chekam. Znam da mogu i u Sunce i ostale poliklinike, al ovo mi je prakticno, jer mi je pod nosom skoro. 

vanush
    03. Rujan 2019. 11:13

mrvicak jako mi je žao, mogu samo ponoviti šta su cure rekle, drži se.
    školjka čestitam, super nalaz. Je li netko od ostalih cura razmišljao o Niftyu? Meni doktor njega preporučuje.
    isabela - mogu samo zamisliti šok, ali imam prijateljicu kojoj se isto dogodilo nešto kasnije u trudnoći - nije nađen uzrok krvi, pretpostavljali su da je samo žilica od širenja maternice. Što se tiče veličine potvrđujem šta su cure rekle - meni je na pregledu sa 7 tjedana bio 3 dana manji, nego na pregledu sa 9 tjedana kada je nadoknadio i sada je u dan. Ja idem svaka 2 tjedna na ultrazvuk jer se vodim kao rizična trudnoća. Naravno da sam ja paničila i tražila tablice o rastu, budi pametnija od mene 

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 11:17

Isabela 

Sretno, ne znam tocno situaciju, al vjerujem da je najpametnije mirovati i probat ostat smirena!! 💞 Pozitivno samo, nema straha! Kazu da je strah najveci nas neprijatelj iz njega se radjaju sve lose stvari.. Mislim, pricam ti ja koja jos nisam ni bila na prvom pregledu i vec se bojim unaprijed.. Ne osjecam se dovoljno elokventna za komentiranje vasih postova, ali zelim vam svakoj samo najbolje i da je sve u redu! 💕

ribi1234
    03. Rujan 2019. 11:23

BaeBee85

ribi1234

BaeBee85

Curke, imam pitanje! Obzirom da chekam prvi pregled kad cu pitati doktora sve, jel mi moze koja napisat koja bi mi doza folne kiseline, pijem Elenatal u kojem pise da je 800 ug folata (nemam oznaku za mikro 🙂 i to je 400ug folne + 400ug aktivnog folata) + ostali vitamini i minerali naravno. Pila sam razlicite te neke prenatale prije, al sam sad na ovom, cini mi se najpotpuniji. Da li je to dovoljno? Kako su vama preporucili vasi lijecnici?? Bar otprilike da znam.
    Znaci 4+4 je danas.

Hvala,hvala🤩🤗

Ja nemam Elnatal nego neke druge i u uputama mi piše 2 dnevno. Jedna tabletica mi ima 400 μg, a trebala bi unositi 800. Si ziher da nemaš negdje onaj papirić s uputama?

U jednoj tabletici je 800ug = 400 folne + 400 aktivnog folata. Pa onda je to ok ako kazes da moras 2 od 400!! Super!! Valjda!! Haha! A valjda ce me i narucit uskoro!
    A jos nesto, da li se moze privatno u domu zdrvalja vadit beta?
    Ako me on naruci za 10 dana, poludit cu bez da znam dal se bar beta dupla. Inace sam imala endometriozu i operaciju prije nekoliko godina. Mi ne znamo kakvi su jajovodi lako je moguce da nije na pravom mjestu. Znam da to iz bete necu saznat, al bar nesto da napravim dok chekam. Znam da mogu i u Sunce i ostale poliklinike, al ovo mi je prakticno, jer mi je pod nosom skoro.

Jesi iz Zagreba? Ja sam ti betu vadila u Breyeru. Imas lab u centru Bundek i negdje u gradu (googlaj). Nalaz ti bude gotov kroz 3-4 sata.

Chappie
    03. Rujan 2019. 11:26

BaeBee ja sam betu vadila u Beryeru u Ilici, nalaz dodje kroz 4 sata. neznam za domove zdravlja. 
    Vanush ja sam Nifty radila. 

🧔39
    👧31

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 11:33

Jesam iz ZG sam. Obje ste tamo bile, a onda cu tamo otici!! Ma nije to na kraj svijeta☺️☺️

vanush
    03. Rujan 2019. 11:37

Chappie koliko dugo si čekala rezultat? 

Chappie
    03. Rujan 2019. 11:40

Rekli su mi 10 radnih dana, ali nazvala sam nakon 6 radnih dana i bilo je gotovo :)

🧔39
    👧31

Boa35
    03. Rujan 2019. 11:48

Vanush ja idem 19.9. raditi nifty, neovisno o tome kakav će biti kombinirani.. dr mi ga nije ni spomenuo, ali ja ću ga napraviti radi svojeg mira..
    BaeBee85 pa betu možeš raditi na sv.duhu, petrovoj.. samo ti treba uputnica..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.