Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    03. Rujan 2019. 13:20

sirenita

Evo mene s pregleda, danas je 7+6, crl je 15,5 mm 🤗 sve ostalo ok. Danas radili briseve, a idući pregled je za 3 tj.
    Sretno svima i dalje!

ILoveCats

Hej :)

Bila sam na pregledu, srce kuca , ali imam hematom i moram uzimati terapiju. Nadam se da bude sve ok…
    i mirovati naravno

Cestitam cure na pregledima 🥳  cats dobila si lijekove, moze biti onda da ce ti samo hematom nestati nemora znaciti da ce procuriti, nemoj samo tesko dizati i naprezati se

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 13:34

Ma ne zelim se sekirat, i onda opet odem na wc i iz mene curi smede, doslovno curi!! Ne razumijem, a sad me i trbuh vec pomalo boli ko da trebam m dobiti

[/url

skoljka
    03. Rujan 2019. 13:36

Isabelagregorijan miruj sad draga, vjerojatno ti sr sad cisti ostatak one krvi od jucer pa je zato smedje 🤗
    BaeBee ja pijem Elenatal, za par dana prelazim na Elebaby, on ti je dovpljan sto se tice folne, mozes jos dodati extra Mg 350mg, neznam jeai ti pitala za betu, nju nemozes raditi u domu zdravlja samo u bolnicama uz uputnicu soc. Gin ili u privatnim labaratotijima tipa Breyer.. 
    Lilypie i Karla evo ja sam narucena tek za 4 tjedna, veli dr nema potrebe ranije 🤪 dobit cu mlade do tad, svaka IVF trudnoca se racuna kao rizicna iako nemora biti

• Maya20
    03. Rujan 2019. 13:36

isabelagregorijan

Ma ne zelim se sekirat, i onda opet odem na wc i iz mene curi smede, doslovno curi!! Ne razumijem, a sad me i trbuh vec pomalo boli ko da trebam m dobiti

draga, samo polako. Znam kako ti je- prolazila sam to 2 tjedna.
    koju terapiju si dobila?

Lilypie
    03. Rujan 2019. 13:50

isabelagregorijan

A jbm 😔 Znam kako ti je, dva puta sam bila na Hitnoj i sve ok. Nitko nema objašnjenje zašto se to dogadja! Nadam se da će prestati i da ćeš se uspjet smiriti. Ako se nastavi i budeš imala bolove, ja na tvom mjestu bi išla opet!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 13:57

Samo me plasi!! I odma si zamislim da ide kraju. Cijelo vrijeme sam na utrogestanima 3x2, heparinu, andolu i folatu. To je to. Maya, koliko dugo si krvarila? Jel bilo sve ok? Lilypie ni meni nije jasno kak nitko ne vidi otkud, nadam se sam da nije krenulo ono ceg se bojim. Ak budu bolovi ici cu opet. Jer i ko neko tkivo izade, sitno, ko koncic nekakav..cudno. 

[/url

Točkica37
    03. Rujan 2019. 14:00

Isabela ako su i bolovi prisutni ja bih mozda otisla na hitnu...u ovoj trudbocu ja sam u 7 tj imala smede bakon pregleda i u 8 bas krv jer je hematom procurio. Sa prvim djetetom sam imala spektar iscjedaka os krv os smede os zeleno ufff kad se sjetim, od pocetka do 10 tjedna... 
    Danas mi otkrili eserisiju i imam zeleni iscjedak, dobila geobistin.bljak.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 14:10

skoljka

Isabelagregorijanmiruj sad draga, vjerojatno ti sr sad cisti ostatak one krvi od jucer pa je zato smedje 🤗
    BaeBeeja pijem Elenatal, za par dana prelazim na Elebaby, on ti je dovpljan sto se tice folne, mozes jos dodati extra Mg 350mg, neznam jeai ti pitala za betu, nju nemozes raditi u domu zdravlja samo u bolnicama uz uputnicu soc. Gin ili u privatnim labaratotijima tipa Breyer..
    Lilypie i Karlaevo ja sam narucena tek za 4 tjedna, veli dr nema potrebe ranije 🤪 dobit cu mlade do tad, svaka IVF trudnoca se racuna kao rizicna iako nemora biti

Hvala puuuno💓💓

• Maya20
    03. Rujan 2019. 14:19

isabelagregorijan

Samo me plasi!! I odma si zamislim da ide kraju. Cijelo vrijeme sam na utrogestanima 3x2, heparinu, andolu i folatu. To je to. Maya, koliko dugo si krvarila? Jel bilo sve ok? Lilypie ni meni nije jasno kak nitko ne vidi otkud, nadam se sam da nije krenulo ono ceg se bojim. Ak budu bolovi ici cu opet. Jer i ko neko tkivo izade, sitno, ko koncic nekakav..cudno.

Isabel, prokrvarila sam u subotu, krvarila cijeeeli sljedeći tjedan, do ponedjeljka iza.. pa stalo, pa smeđarila još 10 dana. I ja sam dobila utriće 3x2 +  duphastone 3x1 (nadam se da će mi danas konačno smanjiti količinu, mada mi je na zadnjem pregledu doktorica rekla da bi me ostavila do 16og tjedna, dok posteljica ne preuzme ful ulogu).. Koji si ti tjedan? ako će te boliti ili se pojača- samo odi na pregled, nemoj da ti bude bed..

ribi1234
    03. Rujan 2019. 14:27

Isabela, a da odes ipak kod doktora? Ako nije nista- bolje da ti to oni kazu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.