Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    03. Rujan 2019. 11:52

Karla89

Ja zvala Petrovu i u petak ipak idem na kombinirani.. od 11 tjedna se može raditi..
    Malo sam sad razmišljala o svemu i ovo s našim curama me baš uplašilo.. mislim da ne bi mogla izdržati do sljedećeg petka da ne vidim jel sve ok s bebom.. Lemon ja isto imam užasne snove.. i to grozote sanjam.. čak me muž neku noć budi, rekao mi da sam cvilila.. a sanjala sam da mi neka baba ide rukama prema trbuhu i da će mi uzet bebu..ono wtf.. kad sam se probudila srce mi lupalo kao da sam maraton trčala.. al svaku noć valjda sanjam neke gluposti..

I ja sam se prepala 😔 to je valjda normalno. Netko je spomenuo da mu je UZV svaka dva tjedna jer se vodi kao rizična trudnoća. Ne znam zašto je mene onda naručio za tri tjedna 🤔 još sam između bila u Hitnoj zbog krvarenja. U četvrtak idem endokrinologu. I to me muci jer je tako los nalaz. Mah 🤯 Tko je rekao da je ovo blaženo stanje 😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    03. Rujan 2019. 12:34

Lilypie

Karla89

Ja zvala Petrovu i u petak ipak idem na kombinirani.. od 11 tjedna se može raditi..
    Malo sam sad razmišljala o svemu i ovo s našim curama me baš uplašilo.. mislim da ne bi mogla izdržati do sljedećeg petka da ne vidim jel sve ok s bebom.. Lemon ja isto imam užasne snove.. i to grozote sanjam.. čak me muž neku noć budi, rekao mi da sam cvilila.. a sanjala sam da mi neka baba ide rukama prema trbuhu i da će mi uzet bebu..ono wtf.. kad sam se probudila srce mi lupalo kao da sam maraton trčala.. al svaku noć valjda sanjam neke gluposti..

I ja sam se prepala 😔 to je valjda normalno. Netko je spomenuo da mu je UZV svaka dva tjedna jer se vodi kao rizična trudnoća. Ne znam zašto je mene onda naručio za tri tjedna 🤔 još sam između bila u Hitnoj zbog krvarenja. U četvrtak idem endokrinologu. I to me muci jer je tako los nalaz. Mah 🤯 Tko je rekao da je ovo blaženo stanje 😁

joj, stalno nešto brinemo..
    ja sam imala pregled 23.8. i gin me naručio za sljedeći 7.10.
    dobro pa idem na kombinirani i nifty između.. mislim da bi prolupala mjesec i pol bez pregleda i da ne znam jel sve ok..
    ne znam kako odrede da li je rizična trudnoća ili ne.. ja sam imala jedan spontani početkom god.. trudnoća je iz ivf-a, nije prirodna.. jel nebi i moja bila rizična? mislim za sad je sve ok.. al opet..

sirenita
    03. Rujan 2019. 12:39

Evo mene s pregleda, danas je 7+6, crl je 15,5 mm 🤗 sve ostalo ok. Danas radili briseve, a idući pregled je za 3 tj. 
    Sretno svima i dalje! 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Lilypie
    03. Rujan 2019. 12:44

Karla89

Lilypie

Karla89

joj, stalno nešto brinemo..
    ja sam imala pregled 23.8. i gin me naručio za sljedeći 7.10.
    dobro pa idem na kombinirani i nifty između.. mislim da bi prolupala mjesec i pol bez pregleda i da ne znam jel sve ok..
    ne znam kako odrede da li je rizična trudnoća ili ne.. ja sam imala jedan spontani početkom god.. trudnoća je iz ivf-a, nije prirodna.. jel nebi i moja bila rizična? mislim za sad je sve ok.. al opet..

Meni je definitivno rizična jer su blizanci i naravno moje godine. Tako mi i piše na nalazima. Zato ne znam zašto neki naručuju svaka dva a neki svaka tri tjedna. Nisam sigurna je li IVF trudnoća sama po sebi rizična. Čini mi se da sam negdje citala da nije nego se vodi kao i svaka druga. Neke druge parametre uzimaju u obzir. Čekam ponedjeljak kao ozebli sunce 😂 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

ILoveCats
    03. Rujan 2019. 12:54

Hej :)

Bila sam na pregledu, srce kuca , ali imam hematom i moram uzimati terapiju. Nadam se da bude sve ok...
    i mirovati naravno

Chappie
    03. Rujan 2019. 13:01

Super sirenita! 
    Ilovecats samo miruj i bit ce sve super :) 

🧔39
    👧31

• Maya20
    03. Rujan 2019. 13:03

Pozdrav svima!
    kao prvo- Mrvičak, jako, jako mi je žao zbog tvog gubitka. nemoj se bojati kiretaže, ja sam setak tresla, da su mi skoro noge kreuli vezati :-/ na kraju sve OK prošlo, probudila sam se za 20 min, za 2 sata išla doma. Poslije niti bolova niti krvarenja, par dana smećkasti iscjedak i to je to. Menga nakon 42dana, i nakon 2 ciklusa ostala opet rrudna (sada). Sretno, hrabro, javi nam se i želim ti da nam se opet brzoo pridružiš! I da- ne krivi se.. nema veze to što si spremala/kuhala sa ovime :-/

Isabel, koji si tjedan? ja prokrvarila jako, bez razloga, u 10om tjednu. Ništa nisu našli, dan danas sam na utrićama i duphastonu, smećkaranje je trajalo dobrih 10-12 dana :-/ Jedino objašnjenje je bilo da se u tom periodu razvija posteljica pa da zna doći do krvarenja. Samo polako. A veličinom bebe se ne zamaraj, meni je bila 2mm MANJA na UZV kad sam prokrvarila nego na pregledu dan prije- objasnili su mi da ovisi o UZV i položaju bebe...

Školjka, bravoo za kombinirani! super da je sve ok, možeš sada biti mirna <3

Vanush, ja sam radila Nifty, čekala sam nalaze 9 dana..

Lylypie, ja jedva čekam pravu trbušinu, ne ovu B, kad vidim da svi gledaju kako sam se udebljala, a bed im je komentirati  I da, ja se vodim pod rizičnom trudnoćom, jer sam prvu curicu rodila prerano, onda sam imala spontani i sada u ovoj trudnoći krvarenje. Al naručuju me isto svaka 3 tjedna na pregled. Idem privatno, masno plaćam, pa bi bilo logike da me i češće naručuje, al doktorica kaže da nema smisla.. I da mi ionako ne bi radila UZV svaki put ili češće od ovog sada...

@nove cure, dobro nam došle :D Želim vam lijepe, lagane, sretne i zdrave trudnoće <3

Danas popodne imam pregled, držite mi fige :D

• Maya20
    03. Rujan 2019. 13:05

i super za sve lijepe i uredne preglede! :D <3 

ILoveCats, samo se drži terapije i sve će biti OK!

• Maya20
    03. Rujan 2019. 13:11

i opet ja :D

Ja ću roditi u Petrovoj, i prvu sam tamo rodila. Znam za sve priče, al stvarno vjerujem da je nažalost kako naletimo i ako nemaš veze- sve je čista sreća.

Obzirom da sam rodila palčicu, bile smo 12 dana u rodilištu. Odnos prema njoj i prema meni je bio nevjerojatan. Zahvaljujući sestrama tamo - dojile smo dugih 15 mjeseci iako smo bile razdvojene 8 dana. Sestre su mi masirale cicke, pomagale, izdajale.. sve, baš sve...
    A i sam porod je prošao super, od kad sam došla u rodilište su me ohrabrivali (pogotovo jer sam bila u panici da je prerano) i super mi je bila ekipa. Rodila sam prirodno, u 45 minuta, bez rezanja, šivanja, pritiska.
    Tako da si samo mogu poželjeti i potpisati da pristajem da i drugi porod bude takav (samo ovaj put ipak u terminu :-))!

vanush
    03. Rujan 2019. 13:15

Karla - ne mora ti ivf automatski značiti rizičnu trudnoću, sve je ok. Mene vode tako jer sam imala previsoku betu pa su provjeravali u početku da nije mola, kasnije zbog hematoma pratili, a sada iskreno i ne znam. Kad čitam vaše sad mi se čini da ja idem prečesto, ali slušam doktora.
    I ja sam se odlučila za nifty, nadam se da ću nakon njega biti mirnija.
    Ilovecats - samo mirovanje i nestat će on ;)
    Maya i Chappie - hvala, sad znam koliko ću čekati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.