Samo me plasi!! I odma si zamislim da ide kraju. Cijelo vrijeme sam na utrogestanima 3x2, heparinu, andolu i folatu. To je to. Maya, koliko dugo si krvarila? Jel bilo sve ok? Lilypie ni meni nije jasno kak nitko ne vidi otkud, nadam se sam da nije krenulo ono ceg se bojim. Ak budu bolovi ici cu opet. Jer i ko neko tkivo izade, sitno, ko koncic nekakav..cudno.
Isabel, prokrvarila sam u subotu, krvarila cijeeeli sljedeći tjedan, do ponedjeljka iza.. pa stalo, pa smeđarila još 10 dana. I ja sam dobila utriće 3x2 + duphastone 3x1 (nadam se da će mi danas konačno smanjiti količinu, mada mi je na zadnjem pregledu doktorica rekla da bi me ostavila do 16og tjedna, dok posteljica ne preuzme ful ulogu).. Koji si ti tjedan? ako će te boliti ili se pojača- samo odi na pregled, nemoj da ti bude bed..
Ja sam danas tocno 7. A zasto i utrici i duphastoni? Ako se bude bol pojacala ici cu opet
[/url
Ja sam dobila one na U 3×2 i mirovanje.
Ja sam imala malo iscjedak i bolove.
Meni je bolje kad i ako mirujem...
Rucak smijem skuhati... :) to mi je dr.rekla da mogu
Samo me plasi!! I odma si zamislim da ide kraju. Cijelo vrijeme sam na utrogestanima 3x2, heparinu, andolu i folatu. To je to. Maya, koliko dugo si krvarila? Jel bilo sve ok? Lilypie ni meni nije jasno kak nitko ne vidi otkud, nadam se sam da nije krenulo ono ceg se bojim. Ak budu bolovi ici cu opet. Jer i ko neko tkivo izade, sitno, ko koncic nekakav..cudno.
Isabel, prokrvarila sam u subotu, krvarila cijeeeli sljedeći tjedan, do ponedjeljka iza.. pa stalo, pa smeđarila još 10 dana. I ja sam dobila utriće 3x2 + duphastone 3x1 (nadam se da će mi danas konačno smanjiti količinu, mada mi je na zadnjem pregledu doktorica rekla da bi me ostavila do 16og tjedna, dok posteljica ne preuzme ful ulogu).. Koji si ti tjedan? ako će te boliti ili se pojača- samo odi na pregled, nemoj da ti bude bed..
Ja sam danas tocno 7. A zasto i utrici i duphastoni? Ako se bude bol pojacala ici cu opet
Duphaston je obicno ako se ima neka cista ili hematom
Isabela, neznam ako je obilnije odi ti do dr, koja ti je smjena dr? Al opet ako si jucer bila nece te gledati nevjerujem, i ona ce ti reci da se smiris i mirujes, i meni su te zilice izlazile kad sam ono krvarila, i meni je objasnila da su mi pukle neke zilice od naprezanja, ili sexa nebitno uglavnom ti si sad na 7tt jaaako ti je prokrvljena maternica malo joj fali, znaci neka zilica pukla ili vise njih pa se sad to cisti, al to ti je sve sa vanjske strane, ili ako imas nokte kad utrice stavljas i ti si se sama mogla ozlijediti
Ja bi svakako otišla provjeriti.. Dobro je što je smeđe, znači da je stara krv, ali to znači i da je bilo krvarenja.. Držim fige da je sve okej
Pocela je svjeza krv, obilno i bolovi, ne znam kaj da radim, ak odem poslat ce me doma jer kaj oni mogu
[/url
Isabela, idi na hitnu! Moraju te pregledat.
url=https://lilypie.com]
Cure pratim vas i isabelinu situaciju,ali stvarno nemogu joj ništa :( Pokrivena je terapijom.u potpunosti,može samo mirovati... I nadati se najboljem. Naravno ako je riječ o jakim bolovima otići na hitnu.
Isabela odi na hitnu ili kod svoje dr ako radi 😨ako je sve uredu bar ces se smiriti... Javi sta se desava
Isabela slažem se s curama. Odi na hitnu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji