Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    03. Rujan 2019. 10:00

Nek se dijete od malena nauči na redove  ja sanjam svaku noć i više se ne mogu načuditi snovima, stvarno je to u trudnoći pojačano

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Boa35
    03. Rujan 2019. 10:05

Ja zvala Petrovu i u petak ipak idem na kombinirani.. od 11 tjedna se može raditi..
    Malo sam sad razmišljala o svemu i ovo s našim curama me baš uplašilo.. mislim da ne bi mogla izdržati do sljedećeg petka da ne vidim jel sve ok s bebom..
    Lemon ja isto imam užasne snove.. i to grozote sanjam.. čak me muž neku noć budi, rekao mi da sam cvilila.. a sanjala sam da mi neka baba ide rukama prema trbuhu i da će mi uzet bebu..ono wtf.. kad sam se probudila srce mi lupalo kao da sam maraton trčala.. al svaku noć valjda sanjam neke gluposti..

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 10:06

I ja sam od straha aucer zamemarila sve postove. Bio mi je tezak dan. Mrvicak, ja nemam rijeci jer je to uzasno i nitko to nije zasluzio, cijeli svijet se srusi, al svi mi uvijek nademo snage za dalje, kak god to sad zvucalo. Ja isto umirem od straha svaki dan. Lilypie dobro si me pospotala, tak i treba! Glupa sam! Skoljka, odlicne vijesti! I ja cu tó raditi, jesi ti nifty radila?  Hvala vam na odgovorima, bas sam se bila zabrinula da ne raste kak treba jer je u 4 dana narastao 2 i pol mm, a trebal je kao 4, pa sam se prepala 

[/url

skoljka
    03. Rujan 2019. 10:23

Ribi da radit cu taj 4D al tako sa 20tt nema smosla ranije.
    Isabela znam da si se uplasila i da te to izbacilo iz cipela, znam kako je to, ne brigaj, vodi se time sto ti je dr rekla da je sve ok, to je najbitnije, i ja sam te spotala 😂😅😘
    Cure i mene muce ti snovi, pa lad ce prestati, uzas, nekad kad legnem bojim se zaspati kakve sve gluposti sanjam, sreca brzo zaboravi, sad vec neznam sto sam npcas sanjala.
    Lemon jadna beba zar je vec morala u dige redove, bit ce da je posta ili banka 😂😂

Boa35
    03. Rujan 2019. 10:24

isabelagregorijan

I ja sam od straha aucer zamemarila sve postove. Bio mi je tezak dan. Mrvicak, ja nemam rijeci jer je to uzasno i nitko to nije zasluzio, cijeli svijet se srusi, al svi mi uvijek nademo snage za dalje, kak god to sad zvucalo. Ja isto umirem od straha svaki dan. Lilypie dobro si me pospotala, tak i treba! Glupa sam! Skoljka, odlicne vijesti! I ja cu tó raditi, jesi ti nifty radila? Hvala vam na odgovorima, bas sam se bila zabrinula da ne raste kak treba jer je u 4 dana narastao 2 i pol mm, a trebal je kao 4, pa sam se prepala

ma samo vjeruj da će sve biti u redu ovaj put
    ne rastu i razvijaju se sve bebice istim tempom.. isto tako se i ne rode sve s istom kilažom i veličinom.. sve je to individualno! samo se nemoj stresirati i uživaj i odmaraj

BaeBee85
    03. Rujan 2019. 10:28

Curke, imam pitanje! Obzirom da chekam prvi pregled kad cu pitati doktora sve, jel mi moze koja napisat koja bi mi doza folne kiseline, pijem Elenatal u kojem pise da je 800 ug folata (nemam oznaku za mikro 🙂 i to je 400ug folne + 400ug aktivnog folata) + ostali vitamini i minerali naravno. Pila sam razlicite te neke prenatale prije, al sam sad na ovom, cini mi se najpotpuniji. Da li je to dovoljno? Kako su vama preporucili vasi lijecnici?? Bar otprilike da znam. 
    Znaci 4+4 je danas.

Hvala,hvala🤩🤗

isabelagregorijan
    03. Rujan 2019. 10:36

Joj oprosti skolka 😂 citam i pogubila se malo! Samo me spotaj, treba mi to! Sad sam opet isla na wc i ono, brdo smedeg na papiru, katastrofa, pa ne kuzim otkud

[/url

ribi1234
    03. Rujan 2019. 10:51

BaeBee85

Curke, imam pitanje! Obzirom da chekam prvi pregled kad cu pitati doktora sve, jel mi moze koja napisat koja bi mi doza folne kiseline, pijem Elenatal u kojem pise da je 800 ug folata (nemam oznaku za mikro 🙂 i to je 400ug folne + 400ug aktivnog folata) + ostali vitamini i minerali naravno. Pila sam razlicite te neke prenatale prije, al sam sad na ovom, cini mi se najpotpuniji. Da li je to dovoljno? Kako su vama preporucili vasi lijecnici?? Bar otprilike da znam.
    Znaci 4+4 je danas.

Hvala,hvala🤩🤗

Ja nemam Elnatal nego neke druge i u uputama mi piše 2 dnevno. Jedna tabletica mi ima 400 μg, a trebala bi unositi 800. Si ziher da nemaš negdje onaj papirić s uputama?

Lemon
    03. Rujan 2019. 10:52

Isabela miruj onda, ako si pokrivena sa vaginaletama i nije svježa krv ne možeš ništa drugo, samo polako i misli pozitivno da će bebica biti dobro, srce kuca i to je bitno a za većinu smedarenja se ne zna uzrok. I pij magnezij 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

ribi1234
    03. Rujan 2019. 10:54

isabelagregorijan

Joj oprosti skolka 😂 citam i pogubila se malo! Samo me spotaj, treba mi to! Sad sam opet isla na wc i ono, brdo smedeg na papiru, katastrofa, pa ne kuzim otkud

Jel te boli nesto? Nisu nasli nikakav hematom? Ako si zatvorena i ako kuca srceko mislim da se ne bi trebala panicariti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.