Curke, mi saznali danas da su zabranjene pratnje na porodima zbog korone…Dosla odluka Ministarstva i navodno nigdje vise ne daju. Ne znam kako vama ali meni je ovo tako tesko palo…😭😭
🙄😏 bas smo sretnice 😤 glupa korona
Mi smo se u bolnici zezale da su nam bebe rodjene u pogresno vrijeme i da ce godina ostati po losem zapamcena, godina korone 🙉.
Meni kad su rekli da smo u karanteni da nam nemoze posjeta uci mene su tak hormoni oprali toliko sam plakala ko da muza nikad vise necu vidjeti. Ne mogu ni zamisliti kako bi mi bilo da su rekli da ne moze na porodjaj. Ali jos mi se manje svidjaju i one posjete po sobama, zenskoj do skoro 10oro doslo, 😬😬😬, to je stvarno ruzno, i nas su nasi jedva cekali vidjeti, al ja sam rekla nema posjeta jer mi je ruzno to bezpotrebno nagomilavabje ljudi kod tek rodjenih beba, a kao doma nece primati najmanje mjesec dana nikog dok beba ne stekne imunitet a u bolnicu dosao itko treba i netreba.
Kod nas se zato izlazi na hodnik Ispred odjela sto mi je ok, ne zalim da me netko gleda u spavacici sa vlaznim krugovima na sisama kak lezim na krevetu😂😂😂😂
It’s a baby boy💙
Po meni je isto ok da nema posjeta u sobu iz istog razloga kao i Fever, a opet s druge strane meni je tesko bilo otici u prostoriju za posjete jer mi je mala plakala u sobi. Prvi dan kad sam rodila ok, sestra ju je pokazala i pazila na nju dok sam bila sa svojima. Drugi dan je muz cekao skoro 2 sata bzvz jer ja nisam mogla izici od njenog placa. Tako da sam rekla da vise i ne dolazi.
Bok cure, mi smo se sada vratili s pregleda... i eto, otvorena sam za 1 prst i receno mi je strogo mirovanje... bebac je okrenut glavicom u zdjelici. Brinem se sada hocu li i koliko dugo izdrzati do poroda prekjucer u noci sam imala BH kontrakcije u razmacima od 2 do 5 minuta i to je trajalo najmanje sat vremena... pripisala sam ih ocekivanom pripremanju maternice, no ocito nisu bile za bezveze. Znam da medju vama ima ili vas je bilo u slicnoj situaciji pa bi mi svaki komentar/savjet ili rijec utjehe dobro dosli...
Pozdrav svima, nova sam ovdje, prva trudnoca termin pocetkom 6.mj. :)
Imam jedno pitanje, pijem Heferol nekih tjedan dana i od jucer uzasan pritisak u zelucu, ispovracala sam sve navecer… Zanima me moze li to biti od tog zeljeza, inace me muci malo zgaravica tu i tamo ali nista ovako, mucnine su mi davno prestale…
Hvala!
Vucica meni su i ginicka i teta u ljekarni rekle da mnoge zene dobiju zgaravicu od heferola, da ga je najbolje pojesti pred kraj dana kad je zeludac puniji, i da se ne mijesa sa mljecnim proizvodima jer ocito tako izaziva zgaravicu, ja se toga drzim i zasad mi je ok, imala sam jednu vecer samo na pocetku zgaravicu, jer sam jela pahuljice sa mlijekom navecer...
Ovo za pratnju necu komentirat, jer smo jednako zarazni i ja i muz i to je cista glupost, nek se malo stabiliziraju sa time.
Za posjete mi je jasno,ali ovo nema smisla.
Jel netko zna kad vinogradska ima tecaje? I kako saznati kad ima?
Bok cure, mi smo se sada vratili s pregleda… i eto, otvorena sam za 1 prst i receno mi je strogo mirovanje… bebac je okrenut glavicom u zdjelici. Brinem se sada hocu li i koliko dugo izdrzati do porodaprekjucer u noci sam imala BH kontrakcije u razmacima od 2 do 5 minuta i to je trajalo najmanje sat vremena… pripisala sam ih ocekivanom pripremanju maternice, no ocito nisu bile za bezveze. Znam da medju vama ima ili vas je bilo u slicnoj situaciji pa bi mi svaki komentar/savjet ili rijec utjehe dobro dosli…
Hej, 30 tt je dosta tako da jos malo trebas izdrzati. Jako ti je vazno sada strogo mirovanje i da pijes magnezij. On ce ti sprjeciti kontrakcije koje uzrokuju otvaranja i mirovanje ce ti isto puno pomoci..ja sam cijelu trudnocu mirovala i dogurala evo skoro do kraja, sad se neda van😁 samo miruj,to ti je sada jako vazno i sve ce biti oke🤞🥰
Jutro cure! Ovo za zabranu pratnje na porodu..neznam sto bi rekla. Rodit cu doma radje onda😂
Meni pocele noge oticat. Jucer sam to crtala po zidu za bebu..kad sam skinula carape..horor! Sve urezano..stopala ko hobit!
Spavanje je postala ziva muka..vise se odmorim ak odspavam sat vremena po danu..nego noc.
Kako mogu u Osijeku npr.ne zabraniti a u Zg-u i Zd-u (u kojem ni nema korone!) zabraniti? Ili vrijedi za sve ili za nikog..ili samo za Zg, Ri ili Vž di je korona...nemam pojma ali nema smisla nikakvog. I ne mogu vjerovati nakon sve muke koju smo prosli on nece prisustvovati porodu, bas sam ljuta😡
Zato trazi to napismeno, uopce ne vjerujem u to...
I da, nama su na tecaju rekli da ako porod bude prije 37 tt onds tata svakako ne moze biti jer nije porod u terminu kao
It’s a baby boy💙
Bok cure, mi smo se sada vratili s pregleda… i eto, otvorena sam za 1 prst i receno mi je strogo mirovanje… bebac je okrenut glavicom u zdjelici. Brinem se sada hocu li i koliko dugo izdrzati do porodaprekjucer u noci sam imala BH kontrakcije u razmacima od 2 do 5 minuta i to je trajalo najmanje sat vremena… pripisala sam ih ocekivanom pripremanju maternice, no ocito nisu bile za bezveze. Znam da medju vama ima ili vas je bilo u slicnoj situaciji pa bi mi svaki komentar/savjet ili rijec utjehe dobro dosli…
Hej, 30 tt je dosta tako da jos malo trebas izdrzati. Jako ti je vazno sada strogo mirovanje i da pijes magnezij. On ce ti sprjeciti kontrakcije koje uzrokuju otvaranja i mirovanje ce ti isto puno pomoci..ja sam cijelu trudnocu mirovala i dogurala evo skoro do kraja, sad se neda van😁 samo miruj,to ti je sada jako vazno i sve ce biti oke🤞🥰
<3 p.s. jesu li tebi nakon vaginalnog pregleda znale biti BH kontrakcije? Osjecam ih zadnjih sat vremena pa si mislim mozda su normalna reakcija, s obzirom da mi je danas vag. pregled bio duzi i intenzivniji nego na prijasnjim pregledima
Sortiraj odgovore
Najstariji