Vaki joj izdrži nekako još tih mjesec dana..eto, skoro pa kraj tvojim mućninama!
Tina1803 čestitam na urednom pregledu! Kako ja mislim da ćeš ti do termina doći na kraju 😊
Brankica09 datulje jedem od početka 36tj, s čajem sam krenula ovak vikend (jednu šalicu dnevno pijem,to ne oko 3dcl..ogavan je, al s žlicom meda je skroz ok). Danas sam krenula i s probioticima.. navodno oni smanjuju grčeve kod beba.. vidjet ćemo! 🤷
Ja planiram s 34 tt krenuti s cajem i datuljama
Caj sam uzela u bio&bio-20 kn
Datulje sam nasla online u encian i tvornica zdrave hrane 25kn cca je kg ali je isto toliko postarina pa cu uzeti u nekoj trg ovako
It’s a baby boy💙
Pozdrav zenice, cistitam na dobrim pregledima 😊
Mi smo danas obavili 4D uzv i uspjeli se slikati da imamo za uspomenu, z bebicom je sve kak treba sve odgovara tjednima i 40 minuta smo se gledali 🥰 mala je teska 1140g, ja zatvorena ali jako nisko postavljena glavicom u zdjelici tak da mi je gin prepisal mg300 2x1 i cim vise mirovati
Kakav caj da pijem i koliko? Od malina? Mali se procjenjuje na 4 kg, moram ga pozuriti jer inace neka mi je Bog na pomoci ako ce biti prirodno🤪🤪
Cure, gdje ste kupile datulje? Kod nas ih nigdje nema, čak ni u voćarnama.
Jučer su me u TA svi gurali na CTG (kroz ista vrata se ulazi na CTG i kad ti uzimaju bris), mora da izgledam opako blizu termina. Doslovno sam 10 puta ponavljala da sam tu zbog brisa.
Tina - polako i možda stvarno stigneš do termina...
Karla - ti si stvarno dobro pripremljena...
Mickey - ja ne mogu držati korak sa svojim klincem, previše je aktivan pa smo smanjili aktivnosti na otvorenom dok ne rodim.
Minnie255 - bit ćeš uskoro spremna., ako ne prije onda možda kad više ne bude postojao položaj u kojem ti bude udobno. 😁 Vidiš kako Jahanara odjednom voli datulje.
Skoljka - moj je imao gotovo 4 kg kad se rodio, ali je isto uvijek bio u tom jastučiću, tako mi je bilo sigurnije.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
A za sto se pije caj I jedu datulje? Nikad nisam za to cula... I koji caj
Ups! Brankica, a ne Jahanara. Dok sam ja natipkala poruku, već je Fever predvidjela moje pitanje o datuljama...
Monalisa - čestitam na urednom pregledu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pa ja sam vidjela datulje u konzumu tamo kod voca na polici s grozdicama i time, u velikom konzumu kod nas, i u sparu cak.
Monalisa isti slucaj kao ja, glavica u zdjelici vec, uzimam 2x400 mg magnezija ( onog iz dma)
Ujutro i prije spavanja, rekla je ako me uhvati nesto u medjuvremenu da popijem mg direkt, jedino proljev mogu dobiti od previse mg
It’s a baby boy💙
Cure, gdje ste kupile datulje? Kod nas ih nigdje nema, čak ni u voćarnama.
Jučer su me u TA svi gurali na CTG (kroz ista vrata se ulazi na CTG i kad ti uzimaju bris), mora da izgledam opako blizu termina. Doslovno sam 10 puta ponavljala da sam tu zbog brisa.
Tina - polako i možda stvarno stigneš do termina…
Karla - ti si stvarno dobro pripremljena…
Mickey - ja ne mogu držati korak sa svojim klincem, previše je aktivan pa smo smanjili aktivnosti na otvorenom dok ne rodim.
Minnie255 - bit ćeš uskoro spremna., ako ne prije onda možda kad više ne bude postojao položaj u kojem ti bude udobno. 😁 Vidiš kako Jahanara odjednom voli datulje.
Skoljka - moj je imao gotovo 4 kg kad se rodio, ali je isto uvijek bio u tom jastučiću, tako mi je bilo sigurnije.
Datulja imaš u svim većim dućanima..ja sam uzela u intersparu, tamo čak im i u rinfuzi.
Monalisa čestitam na urednom pregledu! 😊
Tina1803 čaj od lista maline.. imaš u bio&bio na poluotoku, ja kupila u subotu 🙂
Vucica čaj od lista maline i datulje se uzimaju kad se uđe u termin, znači iza 36tj za lakši porod i brže otvaranje! E sad, nekome pomogne, nekome ne.. vidjet ćemo kako će biti.
Lesnina ima katalog opreme za bebe..svega sniženog, pa ako kojoj još što treba bavite oko 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji