Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    03. Ožujak 2020. 16:36

Vaki joj izdrži nekako još tih mjesec dana..eto, skoro pa kraj tvojim mućninama!  
    Tina1803 čestitam na urednom pregledu! Kako ja mislim da ćeš ti do termina doći na kraju 😊
    Brankica09 datulje jedem od početka 36tj, s čajem sam krenula ovak vikend (jednu šalicu dnevno pijem,to ne oko 3dcl..ogavan je, al s žlicom meda je skroz ok). Danas sam krenula i s probioticima.. navodno oni smanjuju grčeve kod beba.. vidjet ćemo! 🤷

Fever
    03. Ožujak 2020. 16:51

Ja planiram s 34 tt krenuti s cajem i datuljama
    Caj sam uzela u bio&bio-20 kn
    Datulje sam nasla online u encian i tvornica zdrave hrane 25kn cca je kg ali je isto toliko postarina pa cu uzeti u nekoj trg ovako

It’s a baby boy💙

• monalisa
    03. Ožujak 2020. 16:53

Pozdrav zenice, cistitam na dobrim pregledima 😊
    Mi smo danas obavili  4D uzv i uspjeli se slikati da imamo za uspomenu, z bebicom je sve kak treba sve odgovara tjednima i 40 minuta smo se gledali 🥰 mala je teska 1140g, ja zatvorena ali jako nisko postavljena glavicom u zdjelici tak da mi je gin prepisal mg300 2x1 i cim vise mirovati

Tina1803
    03. Ožujak 2020. 16:55

Kakav caj da pijem i koliko? Od malina? Mali se procjenjuje na 4 kg, moram ga pozuriti jer inace neka mi je Bog na pomoci ako ce biti prirodno🤪🤪

Vaki
    03. Ožujak 2020. 17:03

Cure, gdje ste kupile datulje? Kod nas ih nigdje nema, čak ni u voćarnama.
    Jučer su me u TA svi gurali na CTG (kroz ista vrata se ulazi na CTG i kad ti uzimaju bris), mora da izgledam opako blizu termina. Doslovno sam 10 puta ponavljala da sam tu zbog brisa.
    Tina - polako i možda stvarno stigneš do termina...
    Karla - ti si stvarno dobro pripremljena...
    Mickey - ja ne mogu držati korak sa svojim klincem, previše je aktivan pa smo smanjili aktivnosti na otvorenom dok ne rodim.
    Minnie255 - bit ćeš uskoro spremna., ako ne prije onda možda kad više ne bude postojao položaj u kojem ti bude udobno. 😁 Vidiš kako Jahanara odjednom voli datulje.
    Skoljka - moj je imao gotovo 4 kg kad se rodio, ali je isto uvijek bio u tom jastučiću, tako mi je bilo sigurnije. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vucica
    03. Ožujak 2020. 17:07

A za sto se pije caj I jedu datulje? Nikad nisam za to cula... I koji caj 

Vaki
    03. Ožujak 2020. 17:07

Ups! Brankica, a ne Jahanara. Dok sam ja natipkala poruku, već je Fever predvidjela moje pitanje o datuljama...
    Monalisa - čestitam na urednom pregledu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    03. Ožujak 2020. 17:10

Pa ja sam vidjela datulje u konzumu tamo kod voca na polici s grozdicama i time, u velikom konzumu kod nas, i u sparu cak.

Monalisa isti slucaj kao ja, glavica u zdjelici vec, uzimam 2x400 mg magnezija ( onog iz dma)
    Ujutro i prije spavanja, rekla je ako me uhvati nesto u medjuvremenu da popijem mg direkt, jedino proljev mogu dobiti od previse mg

It’s a baby boy💙

Boa35
    03. Ožujak 2020. 17:47

Vaki

Cure, gdje ste kupile datulje? Kod nas ih nigdje nema, čak ni u voćarnama.
    Jučer su me u TA svi gurali na CTG (kroz ista vrata se ulazi na CTG i kad ti uzimaju bris), mora da izgledam opako blizu termina. Doslovno sam 10 puta ponavljala da sam tu zbog brisa.
    Tina - polako i možda stvarno stigneš do termina…
    Karla - ti si stvarno dobro pripremljena…
    Mickey - ja ne mogu držati korak sa svojim klincem, previše je aktivan pa smo smanjili aktivnosti na otvorenom dok ne rodim.
    Minnie255 - bit ćeš uskoro spremna., ako ne prije onda možda kad više ne bude postojao položaj u kojem ti bude udobno. 😁 Vidiš kako Jahanara odjednom voli datulje.
    Skoljka - moj je imao gotovo 4 kg kad se rodio, ali je isto uvijek bio u tom jastučiću, tako mi je bilo sigurnije.

Datulja imaš u svim većim dućanima..ja sam uzela u intersparu, tamo čak im i u rinfuzi. 
    Monalisa čestitam na urednom pregledu! 😊
    Tina1803 čaj od lista maline.. imaš u bio&bio na poluotoku, ja kupila u subotu 🙂
    Vucica čaj od lista maline i datulje se uzimaju kad se uđe u termin, znači iza 36tj za lakši porod i brže otvaranje! E sad, nekome pomogne, nekome ne.. vidjet ćemo kako će biti. 

Boa35
    03. Ožujak 2020. 18:01

Lesnina ima katalog opreme za bebe..svega sniženog, pa ako kojoj još što treba bavite oko 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.