Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    04. Ožujak 2020. 13:37

Blago vam se, vama nisu zabranjene pratnje...zasto su onda tu zabranjene??😡😡😡

Tina1803
    04. Ožujak 2020. 13:39

Nama je to rekla dr.koja je voditeljica odjela i koja porađa 

brankica09
    04. Ožujak 2020. 13:56

Karla89

I pošaljem prije nego završim 🙄
    Bila ja jutros u citiju, išla do dm-a..kao ujutro neće biti gužve jer su svi na poslu..kad sam ušla i vidjela koliko je ljudi unutra 🤦 zmija po dućanu od ljudi s punim kolicima, neki s duplim velikim kolicima od interspara!!! Nisam mogla vjerovati..okrenula sam se i otišla.. ne mogu stajati sat vremena u redu nikako..
    Možda se sutra zaletim, al sutra nije popust 15% na cijelu kupnju..

Bas je netko stavio sliku na fejs i da je ogromna guzva 🤷‍♀️ 

brankica09
    04. Ožujak 2020. 13:58

Tina1803

Nije mi jasno to 🤷‍♀️ na Merkuru ne moze tata bit na porodu 👀 kako moze negdje biti zabrana negdje ne 👀

Boa35
    04. Ožujak 2020. 14:10

brankica09

Tina1803

Nije mi jasno to 🤷‍♀️ na Merkuru ne moze tata bit na porodu 👀 kako moze negdje biti zabrana negdje ne 👀

Ne znam, to valjda svaka bolnica svoju politiku vodi.. 

Fever
    04. Ožujak 2020. 14:19

Tina vjerojatno su oni tako odlucili ali to Vama nitko ne moze zabraniti dok nema pisane odluke, ne dajte na sebe pobogu. :-D 
    Postavite se, ocito onda da je to jedina bolnica u kojoj su oni samovoljno zabranili.
     :-)

It’s a baby boy💙

Jahanara
    04. Ožujak 2020. 14:27

To je ista stvar kao sto svaka bolnica za sebe odlucuje o pratnji na porodu, da li treba tecaj ili ne, tko moze biti prisutan i sl.

• Pupi30
    04. Ožujak 2020. 14:43

Lunina_mama sretno sutra 😍😍

Znaci u city-u je kaos...a ja cekam muza da dodje s posla oko 7 da obavima shopping...napravila cijeli popis za dm,muller,bio i bio,magic baby...znaci nema sanse da cu ista stici s obzirom da ce redovi biti uzasni 😄 A i police prazne 🙄🙄🤷‍♀️

My baby
    04. Ožujak 2020. 14:50

A city zuta srijeda ha?😀

Tina1803
    04. Ožujak 2020. 15:04

Jahanara

To je ista stvar kao sto svaka bolnica za sebe odlucuje o pratnji na porodu, da li treba tecaj ili ne, tko moze biti prisutan i sl.

Da, ocito svaka bolnica za sebe donosi pravila...😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.