Blago vam se, vama nisu zabranjene pratnje...zasto su onda tu zabranjene??😡😡😡
I pošaljem prije nego završim 🙄
Bila ja jutros u citiju, išla do dm-a..kao ujutro neće biti gužve jer su svi na poslu..kad sam ušla i vidjela koliko je ljudi unutra 🤦 zmija po dućanu od ljudi s punim kolicima, neki s duplim velikim kolicima od interspara!!! Nisam mogla vjerovati..okrenula sam se i otišla.. ne mogu stajati sat vremena u redu nikako..
Možda se sutra zaletim, al sutra nije popust 15% na cijelu kupnju..
Bas je netko stavio sliku na fejs i da je ogromna guzva 🤷♀️
Nama je to rekla dr.koja je voditeljica odjela i koja porađa
Nije mi jasno to 🤷♀️ na Merkuru ne moze tata bit na porodu 👀 kako moze negdje biti zabrana negdje ne 👀
Nama je to rekla dr.koja je voditeljica odjela i koja porađa
Nije mi jasno to 🤷♀️ na Merkuru ne moze tata bit na porodu 👀 kako moze negdje biti zabrana negdje ne 👀
Ne znam, to valjda svaka bolnica svoju politiku vodi..
Tina vjerojatno su oni tako odlucili ali to Vama nitko ne moze zabraniti dok nema pisane odluke, ne dajte na sebe pobogu. :-D
Postavite se, ocito onda da je to jedina bolnica u kojoj su oni samovoljno zabranili.
:-)
It’s a baby boy💙
To je ista stvar kao sto svaka bolnica za sebe odlucuje o pratnji na porodu, da li treba tecaj ili ne, tko moze biti prisutan i sl.
Lunina_mama sretno sutra 😍😍
Znaci u city-u je kaos...a ja cekam muza da dodje s posla oko 7 da obavima shopping...napravila cijeli popis za dm,muller,bio i bio,magic baby...znaci nema sanse da cu ista stici s obzirom da ce redovi biti uzasni 😄 A i police prazne 🙄🙄🤷♀️
To je ista stvar kao sto svaka bolnica za sebe odlucuje o pratnji na porodu, da li treba tecaj ili ne, tko moze biti prisutan i sl.
Da, ocito svaka bolnica za sebe donosi pravila...😔
Sortiraj odgovore
Najstariji