Luninamama sretno sutra 🤞🏻 da sve prodje dobro, i da se brzo oporavis, jel spinalna ili opca? Jel imas tremu 🤗😘
Hej ne znam tko me pitao za ruksak sa ali expresa uzela sam M velicinu onaj sto ide preko trbuha😀 Iza prve trudnoce sam imala takav slican na cicak a kasnije sam nosila stezne gacice i stvarno mi nije ostao stomak...al sam ga bas nosila 3,4 mjeseca :) meni ove promjene vremena nikako ne leze,bas me ledja bole i glava I kontrakcije cim mijenja vrijeme ...
A sto se tice zabrane za supruge nemojte razbijat glavu s time dodatno, ako ne dopuste isto morate rodit i isto ce sve biti u redu...meni na prvom porodu nije bio muz i isto sam prezivjela,sad da dodatni stres stvarate sebi u glavu hoce li ili nece bit nije dobro... isto se mora to obaviti ovako ili onako tako da uz sve muke ne moramo jos s time razbijat glavu😃nek nam bebice nase budu zive i zdrave i da mi sve budemo dobro to je najvaznije i to nam svima zelim😃😍
Luninamamasretno sutra 🤞🏻 da sve prodje dobro, i da se brzo oporavis, jel spinalna ili opca? Jel imas tremu 🤗😘
Ništa još ne znam. Čekam razgovor s anesteziologom. Nemam tremunza sada..Budemo vidili sutra 😁
Jos jednu stvar sam saznala prošli tjedan od cimerica iz bolnice. A to je da nakon carskog tata može imati kožu na kožu s bebom cca pola sata. I to sam pitala sestru iako mi nije sama spomenula. Rekla je da može. E sad o čemu to ovisi ne znam, ali nadam.se da će on to moć iskusit jer posjeta nema poslije
.🙄
joooj ja nikako da se javim,jos i svadbu organiziram i sizim jer nemam nista za bebu osim robice koju sam dobila i grr... ugl i ja sam planirala danas u city, jos jucer sam napravila popis i sad na kraju neidem, upravo mi je teta javila da je totalni kaos u dm-u tak da cu ici neki drugi dan :(.
Luninamama sretno!
I da, prijavljujem pregled za pon, jedva cekam :)
Taj se dm nesto kao renovirao u city westu pa onda je danas neki pokloni dodatni zato je jos extra guzva mimo 15 %
Curke, pliz nabacite mi par ideja za zdravu i finu večericu..više ne znam što bih jela i nemam nikakvu ideju 🤔 što vi najčešće spremite za večericu? Da se spremi brzo i da je ukusno i zdravo🙂
Lunina_mama sretno sutra 🙂
.
Ja bila oko pol 4,4 u dm-u, bila je gužva pa sam uzela skuplje stvari, tipa pelene, novalac prenatal, uriage i još usput neke sitnice i to je to. Nije mi se dalo gurat među redovima
Ali jedna blagajna je bila samo za trudnice i mame s djecom pa je čak bio i ok taj dio.
Sortiraj odgovore
Najstariji