Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Ožujak 2020. 15:45

Luninamama  sretno sutra 🤞🏻 da sve prodje dobro, i da se brzo oporavis, jel spinalna ili opca? Jel imas tremu 🤗😘

• Minnie255
    04. Ožujak 2020. 15:46

Hej ne znam tko me pitao za ruksak sa ali expresa uzela sam M velicinu onaj sto ide preko trbuha😀 Iza prve trudnoce sam imala takav slican na cicak a kasnije sam nosila stezne gacice i stvarno mi nije ostao stomak...al sam ga bas nosila 3,4 mjeseca :) meni ove promjene vremena nikako ne leze,bas me ledja bole i glava I kontrakcije cim mijenja vrijeme ...
    A sto se tice zabrane za supruge nemojte razbijat glavu s time dodatno, ako ne dopuste isto morate rodit i isto ce sve biti u redu...meni na prvom porodu nije bio muz i isto sam prezivjela,sad da dodatni stres stvarate sebi u glavu hoce li ili nece bit nije dobro... isto se mora to obaviti ovako ili onako tako da uz sve muke ne moramo jos s time razbijat glavu😃nek nam bebice nase budu zive i zdrave i da mi sve budemo dobro to je najvaznije i to nam svima zelim😃😍

• Minnie255
    04. Ožujak 2020. 15:46

Mislim steznik pisem ruksak😂trudnicki mozak😂😂😂

Lunina_mama
    04. Ožujak 2020. 16:03

skoljka

Luninamamasretno sutra 🤞🏻 da sve prodje dobro, i da se brzo oporavis, jel spinalna ili opca? Jel imas tremu 🤗😘

Ništa još ne znam. Čekam razgovor s anesteziologom. Nemam tremunza sada..Budemo vidili sutra 😁
    Jos jednu stvar sam saznala prošli tjedan od cimerica iz bolnice. A to je da nakon carskog tata može imati kožu na kožu s bebom cca pola sata. I to sam pitala sestru iako mi nije sama spomenula. Rekla je da može. E sad o čemu to ovisi ne znam, ali nadam.se da će on to moć iskusit jer posjeta nema poslije
    .🙄

• Anita91
    04. Ožujak 2020. 16:27

joooj ja nikako da se javim,jos i svadbu organiziram i sizim jer nemam nista za bebu osim robice koju sam dobila i grr... ugl i ja sam planirala danas u city, jos jucer sam napravila popis i sad na kraju neidem, upravo mi je teta javila da je totalni kaos u dm-u tak da cu ici neki drugi dan :(.
    Luninamama sretno! 
    I da, prijavljujem pregled za pon, jedva cekam :)

bejb2
    04. Ožujak 2020. 16:58

Lunina mama sretno 🙃😇

• Minnie255
    04. Ožujak 2020. 16:59

Taj se dm nesto kao renovirao u city westu pa onda je danas neki pokloni dodatni zato je jos extra guzva mimo 15 %

brankica09
    04. Ožujak 2020. 17:41

Sutra smo bogatije za jos jednu 👼🥰👶💪

Tina1803
    04. Ožujak 2020. 17:54

Curke, pliz nabacite mi par ideja za zdravu i finu večericu..više ne znam što bih jela i nemam nikakvu ideju 🤔 što vi najčešće spremite za večericu? Da se spremi brzo i da je ukusno i zdravo🙂

sagi
    04. Ožujak 2020. 18:05

Lunina_mama sretno sutra 🙂

Ja bila oko pol 4,4 u dm-u, bila je gužva pa sam uzela skuplje stvari, tipa pelene, novalac prenatal, uriage i još usput neke sitnice i to je to. Nije mi se dalo gurat među redovima 
    Ali jedna blagajna je bila samo za trudnice i mame s djecom pa je čak bio i ok taj dio. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.