Fever bome i hocu! 😡
Daisy da, poslije pregleda me znalo bolit i imala sam kontrakcije...samo lezi i popij magnezij, smirit ce se
Cure jeste narucivale sa Alija od kad se pojavila korona? Ne znam da li uopce salju? Bilo je natpisa po novinama kad se pojavila korona da nema isporuka, al poslije tog nista.
Vucica meni su i ginicka i teta u ljekarni rekle da mnoge zene dobiju zgaravicu od heferola, da ga je najbolje pojesti pred kraj dana kad je zeludac puniji, i da se ne mijesa sa mljecnim proizvodima jer ocito tako izaziva zgaravicu, ja se toga drzim i zasad mi je ok, imala sam jednu vecer samo na pocetku zgaravicu, jer sam jela pahuljice sa mlijekom navecer…
Hvala mumtobe, na sve sam to pazila jer inace imam osjetljiv zeludac 😒 danas mi je puno bolje pa sad si mislim da nije cak kakva viroza bila, a poklopilo se s Heferolom.
Cure jeste narucivale sa Alija od kad se pojavila korona? Ne znam da li uopce salju? Bilo je natpisa po novinama kad se pojavila korona da nema isporuka, al poslije tog nista.
Meni sa ebay sve uredno dolazi, a sa Alija bas nista!:( 16.1.sam narucila ljetnu haljinu i kosulju za setnju, ali samo odgadjaju shipanje...
Meni je ova 2,3 zadnja dana dosla 2 paketa sa alija,steznik i jos nesto...😊
Jahanara ja uredno narucujem s wisha i sve mi dolazi.Cure ja sam sinoc zavrsila na pregledu u bolnici sto sam primjetila malo blijedo roze krvi i moja privat doktorica je rekla da moram otici tako da nisam panicarila ali morala sam otici jer ipak mi je trece djjete.Na merkuru planiram rodit pa sam tamo i otisla.Sve su mi napravili,pregled,uzv,ctg,nalaze. I da mala ima 1100 sada 🤗.tako da napravili su mi i procjenu bebe.sve je super s njom.
Super, hvala na odg cure.
Minnie i ja planiram narucit steznik😉 najvise zato i pitam, nadam se da ce doci.
My baby bitno da je sve ok. Sta kazu od kud krv?
Jahanara pijem antibiotik radi urinoinfekta i dr misli da je to od infekcije bilo i jos sam gljivice pokupila iako sam pila probiotike i jogurt.Uglavnom krvna slika mi je dobra i zeljezo se popravilo napokon 🤗.Uglavnom beba je super,ctg uredan.
Pozdrav curke.
Samo da se javim. Danas sam imala zakazan pregled u Vinogradskoj i evo sutra je carski 😁. Držite fige.
Jahanara ja uredno narucujem s wisha i sve mi dolazi.Cure ja sam sinoc zavrsila na pregledu u bolnici sto sam primjetila malo blijedo roze krvi i moja privat doktorica je rekla da moram otici tako da nisam panicarila ali morala sam otici jer ipak mi je trece djjete.Na merkuru planiram rodit pa sam tamo i otisla.Sve su mi napravili,pregled,uzv,ctg,nalaze. I da mala ima 1100 sada 🤗.tako da napravili su mi i procjenu bebe.sve je super s njom.
Najvažnije da je sve ok i da se to rješava🥳🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji