Ja sam svašta natrpala u kofer ali sve mi se čini nekako potrebno, presvlačila i šminkala se ne budem sigurno, a ovo što bude viška poslat ću kući. Uložaka imam, ali nadam se da će dobro to počistiti pa neće jako krvariti. Ma i ja sam razmišljala uzeti cedevitu ili ne- u krajnjem slučaju da ne bi bebi smetalo kod dojenja, vidjet ću još. Sokove baš ne volim tak da ne znam šta bih si ponijela...ma pit ću vodu🙄
Ja ću cure u opću anesteziju, nemam nekako volje bit pri svijesti dok me režu evo najiskrenije, da je muž samnom možda, ali ovako me nimalo ne privlači ta opcija.
Kod nas nema posjeta, a to mi i paše, kad se samo sjetim prvog poroda, uf svaki dan je netko dolazio, bebu nisam smjela sa sobom vodit i onda onak sjedim tam u toj sobi za posjete i čujem nju kako se u sobi dere🙄 stvarno posjete mogu čekati
Ja sam svašta natrpala u kofer ali sve mi se čini nekako potrebno, presvlačila i šminkala se ne budem sigurno, a ovo što bude viška poslat ću kući. Uložaka imam, ali nadam se da će dobro to počistiti pa neće jako krvariti. Ma i ja sam razmišljala uzeti cedevitu ili ne- u krajnjem slučaju da ne bi bebi smetalo kod dojenja, vidjet ću još. Sokove baš ne volim tak da ne znam šta bih si ponijela…ma pit ću vodu🙄
Ja ću cure u opću anesteziju, nemam nekako volje bit pri svijesti dok me režu evo najiskrenije, da je muž samnom možda, ali ovako me nimalo ne privlači ta opcija.
Kod nas nema posjeta, a to mi i paše, kad se samo sjetim prvog poroda, uf svaki dan je netko dolazio, bebu nisam smjela sa sobom vodit i onda onak sjedim tam u toj sobi za posjete i čujem nju kako se u sobi dere🙄 stvarno posjete mogu čekati
Da, slažem se s tim oko posjeta!
Mi smo svima rekli da nema posjeta u bolnicu (još ni nisu bile zabrane) jer jednostavno ne želimo! Muž će doći, ako će biti dopušteno svaki dan i bome mi nitko drugi ne treba tamo. Nakon izlaska iz bolnice dolazi nam samo uža obitelj..moji, muževi i braća i to je to.. prijatelji i ostala rodbina će se strpit mjesec dva za posjete.
Meni je samo malo zao zbog starije ako ne bude posjeta jer ona je bas vezana...a jos smo joj bili rekli da ce doc u bolnicu...ja nezz ja se samo nadam da ce nam svima proc ok i da treci dan idemo doma jer da sam prvi put ostala duze umrla bi u onoj bolnici...jezim se od bolnica opcenito😂 sretna sam jer sad cu rodit u toplije vrijeme tako da sam za 10 dana ako bude ok vec u setnji 😀 i na suncu...prvi put sam rodila 1 mjesec al isto sam za 15 ak dana pocela setati jer nije bilo hladno tako cu i ovaj na sunce lagano😍
Karla ja preskačem to masiranje, uopce neznam kako bih to izvela, bit ce dosta i datulje ako pomognu 😂😂
Meddleo ma pitam zato jer sam ja npr od carskog pod spinalnom se puno brze oporavila od cimerica koje su pod opcom bile, ali mozda se samo potrefilo tako. Meni je anesteziologica bila odlicna i stalno mi pricala sto se događa i mene ispitivala kako sam .
Karla e bas tako i ja sam 1 za radjaonu i u njoj sam bila do sutradan, jos dvije spavacice i jedne tajice i potkoaulju, sasvim dovoljno.
.
Posjete niti ja nisam zeljela, samo muz, al drugi dan nije mogao zbog karantene, sam je donio nesto za jesti i predao sestrama.
.
Nemojte nista suvisno stavljati u kofere, stvarno vam nece trebati, i nece vam ni do ceg biti osim da ste uz bebicu 😊
Ja prijavljujem da sam danas bila na pregledu,samo UZV, za dva dana vaginalno. Sve je super sa bebom,razvija se kako treba,spustio se dole I poprilicno je velika beba 🙈 2144 g 😎 Od samog pocetka mi govore da je velik ali sam mi je to tek doslo u glavu kad vidim da imam jos 2 mj a on toliki 🤣🤣Biti ce veselo na porodu 🥳🥳🥳
Ja sam bila nadobudno krenula s masiranjem prošloj trudnoći, al ove nema šanse 😂 sto bude biti će, tak i tak ne znam to napraviti kak spada.
Curke, mi saznali danas da su zabranjene pratnje na porodima zbog korone...Dosla odluka Ministarstva i navodno nigdje vise ne daju. Ne znam kako vama ali meni je ovo tako tesko palo...😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji