Curke, mi saznali danas da su zabranjene pratnje na porodima zbog korone…Dosla odluka Ministarstva i navodno nigdje vise ne daju. Ne znam kako vama ali meni je ovo tako tesko palo…😭😭
Mislim koje su to gluposti, pa bila si s muzem proje neg si dosla u bolnici, ak je on zarazen i ti si. Meni mama sad lezi u vinogradskoj na rumatologiji i isto zabranili posjete al ona moze van vidjet se s istima. Mislim no coment. 🥺... Draga vjerujem da ti je tesko palo, probaj nazvat di radas pa jos provjeri. Mene bi to dotuklo 🥺.
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Cure ja sam se sad vratila iz radaone i svidja mi se ideja jos biti doma 🤗neka me jos u komadu
A nastavno na masiranje medice, ajde se vi masirajte s muzem, ugodnije i efikasnije 🤣 i znas da ne radis krivo 🤣🤣. Pricamo o onima koje smiju i kad smiju. Na trudnickom sam pitala dokicu kaj pomaze, kaze ona odnosi i ljuto(e sad jel me zezala ne znam) ... Ja jedem bolesno ljutu hranu pa se bojim da na mene nebu djelovalo ali muz mi ju zabranio do termina jest ljuto da nesmijem riskirat. 🙈...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Tina joj sad jos i ta korona ajme!zamisli jos ko ostane duze u bolnici izludit cemo svi😂mislim smijesni su sad zeni oduzimaju prava radi necega sto nema veze a vezom eto
Pupi meni je sa 33 imala 2100 jel i to previse sad si me pravo zabrinula, ja sam prvu rodila od 3 kg i jedva😣aaa
Curke, mi saznali danas da su zabranjene pratnje na porodima zbog korone…Dosla odluka Ministarstva i navodno nigdje vise ne daju. Ne znam kako vama ali meni je ovo tako tesko palo…😭😭
🙄😏 bas smo sretnice 😤 glupa korona
U Osijeku se i dalje moze sada sam provjerila, neka vam pokazu tu odluku ministarstva gdje izricito pise da otac ne moze biti na porodu.
Samo nek probaju nesto, zelim to vidjeti napismeno i potpisano od strane ministarstva.
Posjete jesu zabranjene ali ovo ne moze biti
It’s a baby boy💙
Minnie ne znam, ja sam kraj 32 tjedna a ta tezina je za kraj 34 tjedna kao inace...zezao me gin da ne zna kako ali da ce ga morati nekako izvuci kad krenem radjati 🙈🙈
Sto se tice datulja,ja sam ih jela do trudnoce stalno a onda sam stala.Ne usporedive su one iz bio i bio (cca 18 kn oko 200 250 grama) i one iz tvornice di dobijes pola kg/kg za neku sicu...ona njihova marka Nutrigold ili kako se vec zove. Te iz tvornice su jako suhe i bezveze...a ove iz bio i bio su mekane i bas ukusne.
Od probiotika ja sam uvijek koristila Vip vitaly...malo je skuplji oko 300 kn, imam ga doma ali sam lijena ga piti...uz magnezij i prenatal bas mi se neda voditi racuna da jos nesto moram popiti u danu 🤣🤣 ali cu se prisiliti.
To za zabranu sudjelovanja na porodu mi je bas bezveze...uopce nije toliko alarmantna situacija sa virusom, ne kuzim...
Pa ja ću se posvađat sa svima tamo ako stvarno zabrane pratnju na porodu!!
Oke za posjete, to mi ima smisla da drugi ne ulaze u sobu..al zašto muž ne bi bio na porodu?! Ako je bio samnom doma cijelo vrijeme i ako je zdrav, ne vidim razlog zašto ne bi mogao biti na porodu.. previše dramatiziraju s tom koronom, na živce mi idu!
I ja volim datulje, i pojedem tu i tamo i sad, tak da mi neće teško past jest ih redovito kasnije 😁
Da, ovo s zabranom pratnje je totalna glupost, mislim da mi je muž zatražen ionako bi me već zarazio doma. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji