Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    04. Ožujak 2020. 12:13

Lunina_mama

Pozdrav curke.
    Samo da se javim. Danas sam imala zakazan pregled u Vinogradskoj i evo sutra je carski 😁. Držite fige.

Aaaaa, sretno!! 🥳🥳🥳🥰

Jahanara
    04. Ožujak 2020. 12:17

Bitno da je sve ok sa bebicom😃 bravo za dobro zeljezo i krvnu sliku. A gljivicama smo sklonije u trudnoci, tako da i uz probiotike se dogodi da se dobiju. Budes ih rijesila. Najbitnije da je sve drugo ok.
    .
    Minnie koju velicinu steznika si uzela?

Jahanara
    04. Ožujak 2020. 12:18

Lunina_mama

Pozdrav curke.
    Samo da se javim. Danas sam imala zakazan pregled u Vinogradskoj i evo sutra je carski 😁. Držite fige.

Sretno! Stize jos jedna beba u grupu🎉🥳

My baby
    04. Ožujak 2020. 12:30

Jahanara to mi je i bilo najbitnije da je sa buhtlicom sve ok.ostalo ce se zalijeciti.dobila sam vaginalete tri dana pa cemo vidjeti.
    Lunina mama sretno sutra🥰.

Fever
    04. Ožujak 2020. 13:07

Lunina mama sretno javi nam😍😍😍😍

It’s a baby boy💙

brankica09
    04. Ožujak 2020. 13:11

Lunina_mama

Pozdrav curke.

Aaaa 🤞 💪 sretno 🥰🎉

Boa35
    04. Ožujak 2020. 13:23

Poz cure, evo i mene napokon! 
    Sinoć me ono sa zabranom pratnje na porodu baš iznerviralo da nisam mogla zaspati 🙈
    Daisy30 miruj samo i sve će biti ok 🤗 a za kontrakcije ti je najbolje mg popiti..meni su odmah nakon nekog vremena popustile! 
    Tina1803 ja sam tražila na stranicama ministarstva to o zabranama i ništa ne piše.. na stranici vinogradske bolnice piše da su posjete zabranjene..fakat se nadam da nisu i pratnju na porodu zabranili. 
    My baby Bitno da je s bebicom sve ok, barem si sad kompletan pregled napravila. 😊
    Lunina mama 🥰🥰🥰 ipak ćeš prije mene 😎 pitaj molim te jesu li zabranjene i pratnje na porodu?? Ja sam zaboravila pitat u ponedjeljak. 
    Ne mogu vjerovati, sutra još jedna bebica dolazi 💞

Lunina_mama
    04. Ožujak 2020. 13:32

Karla89

Sinoć me ono sa zabranom pratnje na porodu baš iznerviralo da nisam mogla zaspati 🙈
    Daisy30 miruj samo i sve će biti ok 🤗 a za kontrakcije ti je najbolje mg popiti..meni su odmah nakon nekog vremena popustile!
    Tina1803 ja sam tražila na stranicama ministarstva to o zabranama i ništa ne piše.. na stranici vinogradske bolnice piše da su posjete zabranjene..fakat se nadam da nisu i pratnju na porodu zabranili.
    My babyBitno da je s bebicom sve ok, barem si sad kompletan pregled napravila. 😊
    Lunina mama 🥰🥰🥰 ipak ćeš prije mene 😎 pitaj molim te jesu li zabranjene i pratnje na porodu?? Ja sam zaboravila pitat u ponedjeljak.

Karla89 evo pitala sam sestre.
     NIJE zabranjeno muževima u rađaonu, samo su i dalje zabranjene posjete (to je još op prije 2 tjedna).

Boa35
    04. Ožujak 2020. 13:35

I pošaljem prije nego završim 🙄 
    Bila ja jutros u citiju, išla do dm-a..kao ujutro neće biti gužve jer su svi na poslu..kad sam ušla i vidjela koliko je ljudi unutra 🤦 zmija po dućanu od ljudi s punim kolicima, neki s duplim velikim kolicima od interspara!!! Nisam mogla vjerovati..okrenula sam se i otišla.. ne mogu stajati sat vremena u redu nikako.. 
    Možda se sutra zaletim, al sutra nije popust 15% na cijelu kupnju.. 

Boa35
    04. Ožujak 2020. 13:37

Lunina_mama

Karla89

My babyBitno da je s bebicom sve ok, barem si sad kompletan pregled napravila. 😊

Karla89 evo pitala sam sestre.
    NIJE zabranjeno muževima u rađaonu, samo su i dalje zabranjene posjete (to je još op prije 2 tjedna).

Hvala ti draga!! 
    Uljepšala si mi dan 🥰😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.