Hvala Jahanara i Maja, probat cu poslije rucka popit Heferol mozda bude bolje... Samo da se rijesim tog pritiska u zelucu...
Meni su rekli heferol na prazan želudac, to ujutro kad idem na wc popijem i onda se vratim nazad u krevet, nisam primjetila da mi smeta. Imam još za dva tjedna tableta, ponijet ću u bolnicu pa ću vidjet šta će reći, da pijem do kraja ili šta već.
Školjka jedva čekam da razmjenjujemo iskustva, samo daj Bože da sve dobro prođe.
Razmišljam sad o stvarima za rodilište, jel ti pada na pamet nešto što ti je trebalo a nisi imala ili nešto što ti uopće nije trebalo a ponijela si?
Smislila sam si dodatno uzet jednu cedevitu i žličicu pa da samo trunku stavim u vodu, za slučaj ako je njihova bolnička fuj okusa.
Ma da heferol ide na prazan zeludac, al ako ti nije dobro nakon njega, moze se i nakon objeda.
Meni je dr rekao da cu vjerojatno morati uzimati i nakon poroda. Ne znam jel to neko pravilo da ako se pije kroz trudnocu da se nastavlja i neko vrijeme poslije ili se vadi krv pa po nalazima odlucuje.
Hello curke, evo nas s pregleda. Ctg uredan, kontrakcije tu i tamo, otvorena za 2 prsta i za 2 dana opet ctg pa cemo vidit
Meddle 🤞🤞🥳 bebica stižeee
Jutro cure…
Ja dežurala od 4 do 6 pa zaspala na pola sata i naravno tad je već bilo vrijeme za spremanje u bolnicu na pregled.
A tamo gužva, ctg ne radi, sve nešt nešt usporeno, baš onak koma kišni dan. Vadili mi krv, urin nisam mogla, inače idem svakih pol sata pišat ali sad ne bi kap jednu istisnula iz sebe
To su onda rekli idući put uz ostale pretrage - u ponedjeljak moram sa stvarima doći u bolnicu i onda u utorak carski. 🤪🙏
👶🥰🙈 brzo ce to
Ma tina idi sad pici stepenicama, skakuci na lopti, radi cucnjeve, neces docekat ctg za dva dana🤪
Kazu da treba pojesti fiš, to sam cula vec par puta od baba.
It’s a baby boy💙
Hello curke, evo nas s pregleda. Ctg uredan, kontrakcije tu i tamo, otvorena za 2 prsta i za 2 dana opet ctg pa cemo vidit
Meddle🤞🤞🥳 bebica stižeee
Imas kakav osjecaj Tina ? 🙈
Cure jel jedete datulje 👀 i pijete caj ? 🙈
Ja ih nikad dosad nisam jela, ok su 🤰
Dobro da se ne lazemo i govno bi pojela sad 😂😂😂
Tina bravo za dobar pregled:)neka bebana puno je i 2 dana :) jsa sam danas solidnog stanja...mislila da me boli jedan zub pa otisla kod zubarice sve pregledala imam jedan drugi za popraviti ali rekl je da nije hitno da dosjem kad rodim i dodjem do sebe,a ovaj ok sto sam ja mislila da nije😂danas sam imala volje cak sam i robicu slozila u ormar,u torbi za rodiliste mi fali jos par sitnica...roba za izlazak bebe spremna,jos cu sebi nesto pripremiti i tako da su sve velike stvari spremne osim mene😂😂😂😂😂
Pozdrav žene!
Tina super za dobar pregled! Možeš još malo opušteno uživati u trbuščiću 😍
Meddle ovo kad znas točan datum bas mi se čini dobro, sve fino na vrijeme pripremis i dočekaš bebicu 😍
Brankica ja planiram svakako početi sa datuljama i čajem iza idućeg tjedna. Za sada pijem Biorela probiotik radi antibiotika sam pila (Btw nisam dobila gljivice 💪🏼) pa sam samo nastavila, čak mi je u ljekarni savjetovala da nastavim i iza antibiotika jer navodno pomaze za grcice bebi, pa sad budemo vidjeli.
Meni je danas koma dan, sve me nešto zateže, boli, a kćerkica 100 na sat, samo letim vamo tamo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji