Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    03. Ožujak 2020. 10:27

meddleO407

Jutro cure…
    Ja dežurala od 4 do 6 pa zaspala na pola sata i naravno tad je već bilo vrijeme za spremanje u bolnicu na pregled.
    A tamo gužva, ctg ne radi, sve nešt nešt usporeno, baš onak koma kišni dan. Vadili mi krv, urin nisam mogla, inače idem svakih pol sata pišat ali sad ne bi kap jednu istisnula iz sebe
    To su onda rekli idući put uz ostale pretrage - u ponedjeljak moram sa stvarima doći u bolnicu i onda u utorak carski. 🤪🙏

Još jedna bebica 🥰

Vucica
    03. Ožujak 2020. 11:21

Pozdrav svima, nova sam ovdje, prva trudnoca termin pocetkom 6.mj. :)
    Imam jedno pitanje, pijem Heferol nekih tjedan dana i od jucer uzasan pritisak u zelucu, ispovracala sam sve navecer... Zanima me moze li to biti od tog zeljeza, inace me muci malo zgaravica tu i tamo ali nista ovako, mucnine su mi davno prestale...
    Hvala! 

• Sancy3
    03. Ožujak 2020. 11:37

Imam jedno pitanje na koji nacin i kad salju na dogovorene carske?moram svakako na carski i prirodno kod mene nazalost nije opcija ni u ludilu cak moram izbjeci i trudove sljedeci pregled mi je u 36tj.dali bi vec onda trebala pitat za uputnicu i proceduru?

Maja 3
    03. Ožujak 2020. 11:37

meddleO407

Jutro cure…
    Ja dežurala od 4 do 6 pa zaspala na pola sata i naravno tad je već bilo vrijeme za spremanje u bolnicu na pregled.
    A tamo gužva, ctg ne radi, sve nešt nešt usporeno, baš onak koma kišni dan. Vadili mi krv, urin nisam mogla, inače idem svakih pol sata pišat ali sad ne bi kap jednu istisnula iz sebe
    To su onda rekli idući put uz ostale pretrage - u ponedjeljak moram sa stvarima doći u bolnicu i onda u utorak carski. 🤪🙏

Stize bebac! Kako se osijecas  kad znas tocno dan kad ce se rodit?

Maja 3
    03. Ožujak 2020. 11:43

Vucica,meni je heferol uzrokovao jedino zatvor,neznam da bi od njega povracala.  Sad uzimam legofer sirup,on mi je bolji.
    Sanja,vjerojatno ce ti odg neka cura koja zna kak to ide,ali pretpostavljam da bi se trebala vec dogovarat oko tog.

• meddleO407
    03. Ožujak 2020. 12:06

Maja, začuđujuće sam smirena, onako malo uzbuđena, jedva čekam u biti da to sve prođe i da budem doma s bebom. Počet ću vj u ponedjeljak paničarit 😁

Jahanara
    03. Ožujak 2020. 12:18

Evo nam jos jedne bebe uskoro💕
    Ajme kako je to krenulo sada, a kad se sjetim kad sam pocela pisati ovdje kako se sve cinilo daleko...
    .
    Vucica prvi dan kad sam popila heferol sam se ispovracala, tj popila sam ga navece al je puno sati proslo od jela. Odkad ga pijem nakon rucka, sve mi je ok.
    .
    Ne javlja se Tina?🤔
    .
    Sto se tice TSH, da li se on redovno treba kontrolirati svima ili samo kad je terapija uvedena? Na pocetku vadila, bio je ok, poslije me nije slao. 

• Sancy3
    03. Ožujak 2020. 12:30

Jahanara

Evo nam jos jedne bebe uskoro💕
    Ajme kako je to krenulo sada, a kad se sjetim kad sam pocela pisati ovdje kako se sve cinilo daleko…
    .
    Vucica prvi dan kad sam popila heferol sam se ispovracala, tj popila sam ga navece al je puno sati proslo od jela. Odkad ga pijem nakon rucka, sve mi je ok.
    .
    Ne javlja se Tina?🤔
    .
    Sto se tice TSH, da li se on redovno treba kontrolirati svima ili samo kad je terapija uvedena? Na pocetku vadila, bio je ok, poslije me nije slao.

Samo kad je uvedena terapija onda salju i to jednom mjesecno se kontrolira da se moze drzat pod nadzorom,ukoliko nema dijagnoze i terapije onda nema potrebe slati.

skoljka
    03. Ožujak 2020. 12:54

meddleO407

Jutro cure…

Jeeeej eto nam jos jedne bebice, onda cemo djeliti iskustva 😃🙉
    Jel te sad nervoza lovi kad znas tocno kad trebas?
     🤞🏻 Da sve prodje dobro. 

skoljka
    03. Ožujak 2020. 12:57

Vaki

MeddleO407 - uskoro se i ti družiš sa svojom bebicom. Baš lijepo… 💕
    Ja sam jučer bila u TA zbog brisa i vadili mi krv zbog štitnjače. Ovaj mjesec mi ponovo TSH nije dobar, ovo ostalo je o. k. Sad će mi dizat terapiju jer mi je skočio na 4.4., a trebam rodit za mjesec dana pa neću znati jel dobro pogođena ta doza…
    Baš sad kontam kako mi je ovaj mjesec ekstra loše i stalno sam umorna. Može biti da je zbog toga…
    Ovu noć su me probudili menstrualni bolovi, valjda zato jer sam Tini govorila da ja to nemam… I to nikako da prestane.

Mozda je tebi sve vrijeme lose od toga 🤷🏻‍♀️
    Sta vam je svima sa menstrualnim bolovima, bit ce da se maternice pripremaju da bebice potjeraju van 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.