Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    28. Veljača 2020. 09:44

Neverland poslala prije nego skomentirala 😁
    Pitaj ju dm-u za to sredstvo, ne sjećam se cijene, ali nije skupo. 

skoljka
    28. Veljača 2020. 09:50

Pupi30

Skoljka joj srece tvoje kad dodjes sa svojim princom u novu sobicu,on ni ne zna sto mu je mama pripremila 

Cure jel mi mozete preporuciti di ste kupile potkosulje i grudnjak za dojenje? Da li je potrebno uopce i jedno i drugo ako mi je termin krajem 4 mj?I koliko komada? Mislim da cu se skuhati u potkosulji ispod spavacice u bolnici…isla sam viditi u hm ali to je tako debelo i usko,uopce mi se ne svidja…zelim neku tanku i laganu 😅

E pupi sad sam se rasplakala na ovu tvoju recenicu 😭, hormoni 🤷🏻‍♀️
    Sto se tice potkosulja, spavacica i grudnjaka. Grudnjak vam u bolnici ne treba, jedino to ima velike grudi pa kad pocne nadolaziti mlijeko onda one postanu kao tegovi 🙈, pa je dobro imati grudnjak da ih drzi, manje bole. Ja sam iskoristila 3 spavacice, jednu za porod i tu noc prespavala u njoj, ujutro tusiranje i druga, iduci dan treca, danas evo tajice i potkosulja. Taman sve koliko sam spakirala. E sad moje cure grudi su mi kao kod PalemeA., da sam htjela silikone nikad ne bi ovolike ugradila 😂 pa mi je potkosulja S tijesna u grudima, ali to nikad nemozete znati kako ce vam biti. 

E sad iskusne mame i sve koje znate pomagajte, grudi su mi kamen, mali je naglo navukao mlijeko i one sad divljaju, bole na dodir. Jel ide topla obloga, masiranje, dojenje ili izdajanje pa hladna obloga ili kupus? 
    Bradavice su ok, Multimam komprese su zakon, jesu skupe, ali se netrebaju stalno upotrebljavat. Jucer sam se bojala bradavicu staviti mu u usta koliko su me bolile, poslije podne sam stavila komprese sat vremena i sinoc jos jednom prije spavanja na sat vremena i jutros bradavice kao nove, evo cicao je vec nekoliko puta jos su super, tak da znate da nekupujete bilo sta kupite jedno al da ste sigurne da ce pomoci. 

Tina1803
    28. Veljača 2020. 09:53

Školjka ides doma danaas?🥂🥳
    Minnie jesi bolje danas?
    Mellorine za žgaravicu meni uvijek pomogne čaša hladnog mlijeka pred spavanje i glava na blago na uzdignutom
    Ne znam sto sam jos zaboravila spomenuti...naknadno cu kad se sjetim😁

• Minnie255
    28. Veljača 2020. 09:54

Skoljka masiraj obavezno sada...ja sam tako dosla kuci prvi put isto...dosla mi jedna prijateljica i masirala jel ti upala krene samo taka...da ti se upale u bolnici joa bi morala tu ostat 5,6 dana jer ti na jake upale daju antibiotik...

Boa35
    28. Veljača 2020. 09:56

Tina pa nemoj sada pretjerivati 🤓 pomalo sve..ovo je šok tijelu nakon tako dugo ležanja! 
    Pupi30 a ja sam uzela u lidlu kad su bili jedan grudnjak za dojenje i dvije potkošulje..ne mislim više kupovat..doma iovako ne nosim nikad grudnjak, pa smatram da mi je to dovoljno..čak mi se potkošulje čine praktičnije od grudnjaka..ali čak sam si za bolnicu uzela normalnu potkošulju, jer me ove za dojenje stišću jako, ona guma ispod sisa.. 🤷 
    Sagi ja znam nekoliko žena što su rodile u vinogradskoj i ni jedna nije imala ništa loše za reći.. jedino kao svaka sestra pili svoje za dojenjen i tako to, al mislim da je to u svakoj bolnici tako. 
    .
    Naletjela sam na jednoj grupi na facebooku, pa evo dijelim sliku..možda kojoj pomogne! 
    https://ibb.co/gF0bq8K

• Minnie255
    28. Veljača 2020. 09:58

Tina pa cak i jesam...iskreno na kraju mislim da me ledja bole jer sam nezgodno lezala,inace na boku lezim a kako mi je zlo bilo od viroze vjerojatno sam puno lezala na ledjima pa mi tak donji dio otpada...vracam se u normalu jer me od jucer ponovno moje drage kontrakcije love,tako da sam i jucer a i danas cu magnezij popiti...:) beba plese po trbuhu i to bas gore ju visoko osjetim tako da mislim da je ok...

sagi
    28. Veljača 2020. 10:06

Skoljka sve žene koje si ugrađuju silikone bi onda trebale prvo dojit da vide veličinu 😂

sagi
    28. Veljača 2020. 10:08

Lilypie baš sad kraj mene prošla mama s blizanačkim kolicima pa te se sjetih 🙂 nadam se da će vas pustit doma da uživate, ako već nisu 😉

28. Veljača 2020. 10:22

Skoljka izdoji se do olaksanja da nedođe do upale dok beba ne uvati ritam, ali nemoj do kraja da si nestvaras previse mlijeka. Super sto ides kuci sve ces sad i opustenije lakse je sve kod kuce. Nadam da ti nece navaliti oni svi gosti sto si spominjala.
    Ja imam jednu potkosulju za dojenje iz lidla i dva grudnjaka za dojenje iz mullera i dobro ste me podsjetile, ja ih lipo spremila u torbu, a nisam isprobala.

skoljka
    28. Veljača 2020. 10:34

Mellorine

Skoljkaizdoji se do olaksanja da nedođe do upale dok beba ne uvati ritam, ali nemoj do kraja da si nestvaras previse mlijeka. Super sto ides kuci sve ces sad i opustenije lakse je sve kod kuce. Nadam da ti nece navaliti oni svi gosti sto si spominjala.
    Ja imam jednu potkosulju za dojenje iz lidla i dva grudnjaka za dojenje iz mullera i dobro ste me podsjetile, ja ih lipo spremila u torbu, a nisam isprobala.

Zeznuli smo goste, bebac se pozurio dva tjedna, taman cu imati da se priviknem i odmorim, i nadam se da ce do tad ovaj sav popustiti.
    Tina bome si jucer svasta nadoknadila 😃 👍🏻 Da idemo doma, veli sestra nema sta prijaviti, sve je super kod bebice, na vaganju sinoc je bio pomak sto znaci da dobro doji, sad cekam vizitu za bebe da cujem pravo stanje i da nas otpuste. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.