Skoljkaizdoji se do olaksanja da nedođe do upale dok beba ne uvati ritam, ali nemoj do kraja da si nestvaras previse mlijeka. Super sto ides kuci sve ces sad i opustenije lakse je sve kod kuce. Nadam da ti nece navaliti oni svi gosti sto si spominjala.
Ja imam jednu potkosulju za dojenje iz lidla i dva grudnjaka za dojenje iz mullera i dobro ste me podsjetile, ja ih lipo spremila u torbu, a nisam isprobala.
Zeznuli smo goste, bebac se pozurio dva tjedna, taman cu imati da se priviknem i odmorim, i nadam se da ce do tad ovaj sav popustiti.
Tina bome si jucer svasta nadoknadila 😃 👍🏻 Da idemo doma, veli sestra nema sta prijaviti, sve je super kod bebice, na vaganju sinoc je bio pomak sto znaci da dobro doji, sad cekam vizitu za bebe da cujem pravo stanje i da nas otpuste.
Ajme predivnooo, uživajte u svom malom klupku sreće😍😍😘😘
Skoljkaizdoji se do olaksanja da nedođe do upale dok beba ne uvati ritam, ali nemoj do kraja da si nestvaras previse mlijeka. Super sto ides kuci sve ces sad i opustenije lakse je sve kod kuce. Nadam da ti nece navaliti oni svi gosti sto si spominjala.
Ja imam jednu potkosulju za dojenje iz lidla i dva grudnjaka za dojenje iz mullera i dobro ste me podsjetile, ja ih lipo spremila u torbu, a nisam isprobala.
Zeznuli smo goste, bebac se pozurio dva tjedna, taman cu imati da se priviknem i odmorim, i nadam se da ce do tad ovaj sav popustiti.
Tina bome si jucer svasta nadoknadila 😃 👍🏻 Da idemo doma, veli sestra nema sta prijaviti, sve je super kod bebice, na vaganju sinoc je bio pomak sto znaci da dobro doji, sad cekam vizitu za bebe da cujem pravo stanje i da nas otpuste.
Super, sretno s transportom i uživajte 🙂😍
Pitanjce ako znate slucajno - ja sam trenutno za prst prohodna i otvorena...i sad me malo strah neke infekcije ili nesto? Imam osjecaj da je dolje sad sve "dostupno"? Zna li itko ista o tome?
Bravoooo!!! 🥰🥰🥰
Miš maleni ide domeka 💙💙
Skoljka,nisam u toku kakve posjete ces imati,ali evo ti jedan dobronamjeran savjet. Tebini svim curama koje cenroditi sad u ovo virozno vrijeme. Ne primajte posjete, bar mjesec dana. Svi su bolesni,nema kuce u kojoj nije bilo gripe, prehlade ili neceg treceg. Njima najobicnija prehlada moze jako jako nastetiti. Moj maleni je treci dan zavrsio u inkubatoru sa upalom pluca,virusnom i bio sve skupa mjesec dana na intenzivnoj. Jos uvijek nagadjamo jel od posjeta gdje bebe pokazuju,mali prostor,masa ljudi, ne znamo. Meni u sobu nitko nije ulazio jer nema posjeta u sobi. I uz nas je jedna beba gripu dobila, dvije hsv virus u rodilistu. Dakle. Svi ce vidjeti bebicu,ima vremena, vjerujte i ja sam mislila da prenapuhuju kad mi kazu nikog ne primaj.
Tina ja sam ti bila prst od 35.tt u prvoj trudnoci i nista nije bilo. Samo ne idi na bazen i to je to.
Skoljka odlicno za odlazak kuci! 😃
.
Lavice tvoj bebac vec mjesec dana prosao! Zao mi je sto vas je sve to zakacilo. Kak ste sada?
Skoljkaodlicno za odlazak kuci! 😃
.
Lavice tvoj bebac vec mjesec dana prosao! Zao mi je sto vas je sve to zakacilo. Kak ste sda
Ma bas nam je bio stres prvi mjesec... Zavrsio u inkubatoru pa ga transportirali na Rebro na intenzivnu (a tamo ja nisam smjela s njim biti...)i sve skupa je izasao iz bolnice nakon 4 tjedna. Tako da mi je doma tek 10 dana. Sad smo dobro hvala Bogu al imamo stalno neke kontrole...
Ajme ne mogu ni zamisliti kako vam je bilo. Pogotovo sto nisi mogla biti s njim cijelo vrijeme. Drago mi je da je sada dobro i da je sve to iza vas. Cuvajte se❤
Lavica hvala na info😊 i slazem se u potpunosti s ovim za posjete, beba prvih mjesec dana nema imunitet i stvarno joj svasta moze naskoditi. Meni ce eventualno doci roditelji i sestra ga vidit ali s maskama u sobu i nece ga dirati. Bit ce vremena za mazenje i grljenje kad prodju sve ove gluposti i zaraze.
Najbitnije da ste ti i bebica sada dobro i sve sjeda na svoje, uživajtee🥰🥰
Fever, ista sam, zato i pitam, da znam da se pripremim Ne idem ni ja unutra ako on ne ide sa mnom i to je to. Mrtva sam ozbiljna. To je njegovor dijete koliko moje i njegov porod koliko i moj i jednostavno ne želim to proći bez njega. Želim da vidi rođenje svoje kćeri :)
Sagi, hvala ti!! Kad imam sliku onda lako, inače ne znam ni što tražim ni što bih pitala. Baš ću uzeti to. Iako sam uzela 2 sanytola pa moram vidjeti koliko brzo ću to spizditi
Sortiraj odgovore
Najstariji