Hvala curke na dobrodošlici i na preporuci bolnica . Jeste li možda nešto čule za rajski plin? Nekako mi je epiduralna odbojna zbog igle i mjesta gdje bodu
...
Mellorine - ja sam isto imala jake žgaravice, pogotovo kad bi legla pa bi mi se toliko diglo da me tjeralo na kašalj i sve to je trajalo do prije 3 tjedna kad mi je ginekolog rekao da moram poćeti piti željezo, isprva sam mislila da je do sirupa (što mi nema smisla) ali obzirom da uz njega neidu mlječni proizvodi skužila sam da mi zapravo smeta mlijeko . Tako da probaj eliminirati namirnice za koje misliš da bi mogle biti okidač.
Btw: jel vi vježbate?
Anita91 - za rajski plin sam čula da je bezveze. Epiduralnu nisam koristila pri prvom porodu jer su me prepali da bih mogla ostati nepokretna, da omamljuje bebu i sl. Na kraju čitam samo dobra iskustva o njoj. 🙄
Ja ne vježbam jer mi je mučno čitavu trudnoću, da je drugačija situacija sigurno bih radila vježbe za trudnice.
Skoljka - meni se isto dogodilo u rodilištu. Cice ko kamen, čak i lagana temperatura. Problem je bio što je beba bila sa mnom čitavo vrijeme pa se nisam imala kad izdojiti. Cimerice su rodile carskim pa nisu mogle ustajati, ja sam im dodavala bebe.
Kad sam se požalila sestrama onda sam dobila injekciju i otišla se izdojiti kad su malog odveli na kupanje. Jedva da sam se skinula, već su me zvali da mi je dijete u sobi. No, srećom pa više nije toliko spavao kao prva dva dana pa smo uspostavili dojenje kako treba.
Lavice - čitala sam tvoj put na zimskim. Svaka ti čast!
Sve ostalo sam zaboravila... 🙃
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki da nazalost epiduralna nosi i svoje posljedice kod nekoga broja ljudi...ja znam iz jednog slucaja gdje mi je od frendice kuma ili su joj krivo pogodili ili nes tako uglavnom ona ti je kad je rodila umjesto doma s djetetom hodala po bolnicama,magnetima i ostalo 3,4 mjeseca bas je koma bilo...a moja jos jedna prija od kad ju je primila svaku promjenu vremena ima bolove u ledjima 🤷🏼♀️Tako da nezz sta bi ti rekla...
Svatko odlucuje za sebe...ja prvi put isto nisam uzela a mislim da necu ni ovaj, bole trudovi i to sve al jednostavno znas sta dobijes na kraju i prodje sve...al da ne bi bilo nekih osuda svatko kako volim a ja nije bas da sam prvi put rodila brzo pa da mi nije trebalo...od pocetka trudova dok sam rodila trajalo je 16 sati...😂
Mislim da ja necu imat problema s dojenjem meni je vec sad to krenulo 😂.ima koja da da vec ima to? Ja sam primjetila jer su me bolile bradavice.ali dobro trece mi je dijete za icekivati
Minnie255 - nije ni meni bilo lako prvi puta pa zato čitam o epiduralnoj, ali isto mislim da ju neću tražiti.
My baby - o, da! Svaki grudnjak mi je umrljan zbog toga. Već neko vrijeme to traje... Nije to još pravo mlijeko kod mene, već kolostrum.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mislim da ja necu imat problema s dojenjem meni je vec sad to krenulo 😂.ima koja da da vec ima to? Ja sam primjetila jer su me bolile bradavice.ali dobro trece mi je dijete za icekivati
Hoćeš reći da ti je počelo curkati lagano?
Ja sam primjetila zadnjih tjedan dana da me cicke bole legano (ne uvijek) i bradavice su mi osjetljivije nego na početku trudnoće.. 🤔
I kod mene je kolostrum sta tebi to curi normalno? Pa kako ce beba jesti kolostrum kad se rodi? Glupo pitanje al eto u prve dvije mi nije curilo odmah
Karla89 da kolostrum krivo sam napisala al prije tog su mi na par dana bas bradavice bile osjetljive i onako bas me znalo probosti u cicama no ocito radi tog sto je krenulo. I cure ja sam uzivala pod epiduralnom ni ne osjetis tu iglu pod trudom tih par sekundi a uistinu pomogne pogotovo ako radas 17 h kao ja u prvoj trudnoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji