Zvala sam u Sisak na hitnu ginekološku i savjetuju mi da ne dolazim. Rekla mi je da pratim pokrete bebe, da ih brojim i da dok je osjetim da je okej. Ako ja budem jako zabrinuta da mogu doc ali da je procedura za ući u bolnicu jako rigorozna da je bolje za mene da ne dolazim. Trčim za ovom svojom malom lopuzom cijeli dan po vani pa mi vrijeme brzo prođe, jedva čekam svoj pregled! (Mi smo na selu, u karanteni i inače 😂)
Fever super za dobar pregled!
Cure sad vidim da sam nakupovala hrpu stvari koje mi uopće ne trebaju, za rodilište pogotovo, nisu mi trebale ni ni tri spavaćice, ni ogrtač ni dvoje šlape, a kamoli oni topići i potkošulje za dojenje. Čarape sam bezveze nosila, vlažne maramice, šampon...haha. znate što sam koristila - velike uloške 1 paket i načela drugi, i jedan paket vir uložaka ali to mi nije trebalo. Toaletni vlažni papir je dobro došao i papirnate maramice jer je falilo toaletnog papira a i za sve ostalo umjesto papirnatih ručnika. Čaša mi je dobro došla, pravila sam cedevitu i pila vodu iz pipe. Gel za tuširanje, dvaput sam se otuširala, sredstvo za dezinfekciju ruku obavezno.ono sve ostalo stvarno nije trebalo. Nisam stigla ni mazat ruke kremom ni brijat se ni bilo šta osim oprat zube i umit se i počešljat. A ja se natrpala bože sačuvaj. Kupila sam i po dvije kutijice multimam kompresa i kreme, one mamine kapi, ne znam gdje mi je bila pamet🙄 novaca potrošila, a šta sad s tim kad mi ne treba nemam pojma.
I da, jedinu stvar koju su mi sestre preporučile nisam imala- mrežaste gaćice🙄
Jahanara, mirovanje da, iako sad kad je i ona rekla da je cerviks bio 3.5 cm al sad mjeri 4 nekako mi lakse malo. Hodam ja, idem do trgovine, poste, sve u krugu 500 m od stana. Sad manje zbog corone ali pijem i taj Mg jos. U stanu vecinom lezim, osim kad rucak pravim/nabrzak ocistim
It’s a baby boy💙
ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata….
Meni je termin 15.5.,ali zbog skraćenog cerviksa porod mozda bude ranije… iako nema jos potvrdenih slucajeva corone u Splitu, nije mi svejedno! Ne znam oce li nam zabraniti pratnju :( jos su nam dva gin.iz rodilista u samoizolaciji!
Znači u Splitu još nije zabrana pratnje na porodu ili? Pokušavam nać negdje tu info, ali ne piše
Ja bila na pregledu, prijavljujem iduci 07.4 kod svoje gin isto
Sve ok, beba i dalje prenisko, morala mi je raditi opet vaginalni jer preko trbuha nije nasla glavu🙈
Al sam zabetonirana, cerviks kao 4 cm iako sad vidim u knjizici nesto 1 čl vrh prsta pise.
Malac 2040g, ja 10 kg ravno u plusu.
to i meni moja napisala zadnji puta na pregledu.. 1 čl vrh prsta.. nije mi ništa rekla za kilažu bebe, pa pretpostavljam da je oko 2kg kao i tvoj mali
Pregled opet imam 2.4.
url=https://lilypie.com]
Mene sad baš nešto vuče da odgodim CTG u petak jer sam upravo čula da tamo leže tri zaražena pacijenta. Mislim da se kod mene situacija nije ni malo promijenila jer se osjećam potpuno isto. 🤔
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata….
Meni je termin 15.5.,ali zbog skraćenog cerviksa porod mozda bude ranije… iako nema jos potvrdenih slucajeva corone u Splitu, nije mi svejedno! Ne znam oce li nam zabraniti pratnju :( jos su nam dva gin.iz rodilista u samoizolaciji!
Znači u Splitu još nije zabrana pratnje na porodu ili? Pokušavam nać negdje tu info, ali ne piše
To i mene zanima, gdje se te informacije uopće mogu naći? Ja sam trudna 36+2 pa ne znam ništa
Mene sad baš nešto vuče da odgodim CTG u petak jer sam upravo čula da tamo leže tri zaražena pacijenta. Mislim da se kod mene situacija nije ni malo promijenila jer se osjećam potpuno isto.
Vaki u kojoj ces ti bolnicu ici?
Ja bas planiram sutra zvati vinogradsku da me naruce 1 ili 2.4. ali mi je sad frka...mozda bolje sto kasnije.Na zadnjem pregledu sam bila 5.3 kod svog gin i moram mirovati...tako da me s druge strane strah i previse odgadjati pregled.
.
Cekam da se Karla javi da vidim kakva je tamo situacija.Mislim da je ona trebala doma ici danas.🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji