Samo da javim, tko planira u Svarcu, upravo sam zvala za naručiti se u TA i normalno naručuju. Tako da sam dobila termin pregleda 🤗🤗🤗
Super! Ja se nadam da cu TA skroz preskocit,ali mogle bi se vidjet u rodilistu,tu smo negdje po tt.
Samo da javim, tko planira u Svarcu, upravo sam zvala za naručiti se u TA i normalno naručuju. Tako da sam dobila termin pregleda 🤗🤗🤗
Hahhahha..meni se ucinilo da je ticker ispod 35+6..a sad gledam da ga nema
Ne ide se u hzzo, zoves odabranog pedijatra, narucis se na prvi pregled tocno na mjesec dana, poneses sve otpusne papire sžiz bolnice i prijavu iz opcine. Narucila sam ga kod dr. Stane G, nisam se mogla odluciti izmedju nje i Dr Razuma, kako sam se raspitivala o oboje, oboje imaju dobre pohvale, pa zato pitam vas kod kpga ce te da vidim kakvo je vase misljenje.
.
Da primjetila sam da je ta sestra nadrndana, al ja tjeram svoje kad se javi, sestra Maja je mnogo ljubazna i pristupacna.
.
Tina 😬 ludnica ziva, vjerujem da si luda vise od svega 🤗 zar nije da u zadru nema zarazenih
Mi smo isto kod Stane,malo je old school ali zna znanje!
LaLuna, ela32 - tnx! Borim se s njima već mjesecima... Nadam se da će i meni pomoći vaše metode.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Maja 3
Zeza me forum... 😏
Haha, da, da, jesmo. Blizu smo s terminima 🤗 Danas sam 35+6 🥳
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Cure bok...nemam vremena za ništa. Otkad smo stigli kući imamo vatreno krštenje, izgleda da nam bebicu muče grčevi. Ne znam kako bih drugačije objasnila to deranje od 9 ujutro do 8 navečer. Deranje, prđenje, podrigivanje, pa cica pa neće pa nosi diži spuštaj. Vjerujte mi da padam s nogu od umora. Adaptirano neće, ja se izdojim u bočicu pa tako nekad damo kad ju uhvati šiza. Ah, bit će valjda bolje, još smo mali😁
Cure bok…nemam vremena za ništa. Otkad smo stigli kući imamo vatreno krštenje, izgleda da nam bebicu muče grčevi. Ne znam kako bih drugačije objasnila to deranje od 9 ujutro do 8 navečer. Deranje, prđenje, podrigivanje, pa cica pa neće pa nosi diži spuštaj. Vjerujte mi da padam s nogu od umora. Adaptirano neće, ja se izdojim u bočicu pa tako nekad damo kad ju uhvati šiza. Ah, bit će valjda bolje, još smo mali😁
Meddle jesi probala s nekim kapima? 👀
Cure bok…nemam vremena za ništa. Otkad smo stigli kući imamo vatreno krštenje, izgleda da nam bebicu muče grčevi. Ne znam kako bih drugačije objasnila to deranje od 9 ujutro do 8 navečer. Deranje, prđenje, podrigivanje, pa cica pa neće pa nosi diži spuštaj. Vjerujte mi da padam s nogu od umora. Adaptirano neće, ja se izdojim u bočicu pa tako nekad damo kad ju uhvati šiza. Ah, bit će valjda bolje, još smo mali😁
Čestitke na bebici, i cestitke ostalim mamicama koje su rodile.
Identicno je bilo meni, bebac dobio grceve s tjedan dana. Davali smo mu biogaju i kids relief colic i to je donekle pomagalo, kao i ucestalo stavljanje na cicu,eventualno masiranje i grijanje trbuscica onim kosticama iz mullera..
Znam kako ti je, i jedno sto ti mogu reci izdrzi, proci ce 🤞
Maja 3
Zeza me forum… 😏
Haha, da, da, jesmo. Blizu smo s terminima 🤗 Danas sam 35+6 🥳
Ima nas onda ove godine za svarcu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji