ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata….
Meni je termin 15.5.,ali zbog skraćenog cerviksa porod mozda bude ranije… iako nema jos potvrdenih slucajeva corone u Splitu, nije mi svejedno! Ne znam oce li nam zabraniti pratnju :( jos su nam dva gin.iz rodilista u samoizolaciji!
Znači u Splitu još nije zabrana pratnje na porodu ili? Pokušavam nać negdje tu info, ali ne piše
To i mene zanima, gdje se te informacije uopće mogu naći? Ja sam trudna 36+2 pa ne znam ništa
Možda nazvati rodilište telefonom..ili provjeri sa svojim ginekologom. Ja ću sve ispitat na iducem pregledu 1.4.
aj javi se nakon pregleda sa najnovijim info. ja isto cula sa svih strana da nema pratnje na porodu. iako mi je to bilo jako bitno, logicno mi je da nema u ovoj situaciji. a i draze mi je da znam da se ne vrti visak ljudi po rodilistu.
Jutro cure!
Meddleo ja bi na tvom mjestu uzela pelena za mjesec dana i to 2 bi uzimala. Mi smo mozda oko mjesec dana koristili jedinicu i presli na dvojku.
.
Mene brine kad mi iz 5.mj krenemo radjati hoce li biti pelena. Sto ako netko ne bude mogao dojiti a ne bude ADa za kupiti. Tko zna kakvo ce tada stanje biti. Bas sam nekako opterecena s tim.
Ja sam se isto probudila u panici...ocu kupovati vise pelena,koliko...sto cu s nadohranom,hoce li uopce trebati.Da li trositi novce unaprijed na nesto sto ne znas hoce li ti trebati a pitanje je sto ce biti sa poslovima,placama i sl. Zatvoriti ce i trgovine s robicom sigurno a ja sam spremila samo prve 2 velicine 🤦♀️ Toliko sam se iznervirala,bas me zeludac boli 😓
Cure, nemojte se zivcirati! Bit ce sve ok, treba slusati znanstvene cinjenice, a malo manje novinare. Bit ce s nasim bebicama sve ok :) dolazi i ljeto, pa taman i da zatvore ducane za bebe, nece bebama nista biti, robice online ce uvijek biti a i online razmjene sigurno! Nezgodno je sve, al nemojte unaprijed razmisljati o najcrnjim scenarijima
Mislim da nema smisla kupovati toliko unaprijed, dućani stalno obnavljaju zalihe. A i šta je netko spomenuo može se naručiti
Ma znam da...na trenutke sam mirna a na trenutke me skrpa nervoza bas 🤷♀️
Vaki cesto te se sjetim zadnjih dana. Od kad sam napunila 30.tt pocele su me hvatati mucnine i ponekad povracanje i budem slomljena tada. Svaki put pomislim kako je tebi koju cijelu trudnocu to prati.
Ja sad dosla iz shopinga. U dm- nema babylove pelena osim jedinice i trojke. Mali mi koristi peticu..i znaci u 3 dm-a u karlovcu ih nema. Pampersa imaju kolko hoces..al na njih je alergican,violete isto nema njegov br. Na kraju u lidlu uzela zadnji paket pelena..znaci imam 44 kom+ovo sto imam doma. Tete u dm-kazu da salju narudzbe,ali upitno je kakvo je stanje u skladistu. Ugl,sutra popodne bi im trebala doc roba..za sve iz Ka da znate. Adaptirano je isto probrano..i nisu pune police,vecinom su ostala veca pakiranja. Za bebu imam dosta pelena 1,i mali paket dvojke..a sto sad...ak nebude..ic ce u platnene pelene..a veliki guzonja na prisilno odvikavanje😂
Bok curke, mi obavili zadnji pregled kod ginica, sljedeci bi trebao biti za 3 tjedna u TA..malo sam bila tuzna, ali proslo me..Sve su neke posebne procedure za preglede u TA i malo me to unervozilo posto mi je receno da mozda TA nece ni raditi, mislim nista potvrdeno, ali i taj je scenarij moguc - da dirrektno idem na porod🤪 nadam se da cemo izdrzat bez ikakvih komplikacija do termina pa da i dodjem samo rodit, a ne da hodocastim po bolnici bezveze ako nije potrebno..
Nekad zene nisu ni isle toliko cesto na preglede pa je u vecini slucajeva bilo sve okej..
Sto se tice zalihe hrane i pelena, meni danas stigao paket platnenih pelena i bas su divne😍😍
Osim toga, u petak imam obranu diplomskog, prosli petak je predan tako da cemo jos i to obaviti moj malac i ja u ovo doba Apokalipse! 🥳😎
Mala robica..valjda imam svega..
Jedino mi fali robica za izlazak,jer to nisam htjela kupovat dok ne saznamo spol na porodu..za to je bio muz zaduzen da kupi i opere dok sam u bolnici..ak zatvore trgovine..ic ce beba van u necem unisex.
Pupi jel ides jos uvijek kod svog ginekologa na preglede ili moras u bolnicu? Ja za tj dana imam kod svog ali ga planiram zicat da idem dalje kod njega, neznam 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji