Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    17. Ožujak 2020. 13:23

I bris na streptokok mi je negativan! Sad samo moram izorganizirat kako ce ga muz pokupit..jer ne pustaju u ordinacije..al mi rekla sestra da samo nazovem..pa ce mu ona predat van zgrade. I evo,napravila spisak sto mi jos fali za bolnicu i iz ljekarne i mirna sam..mogu cekat doma..
    Aha..i torbu moram slozit.🙈

Maja 3
    17. Ožujak 2020. 13:25

Mickey-dosle mi na ispod 30 dana!😳

• meddleO407
    17. Ožujak 2020. 13:28

Nemam pojma jel gladna, nudila sam joj bočicu pa neće, izdojeno nekad popije, a noćas nije trebalo, jutros sam ga bacila. Na cici je stalno - rekli bi dojenje na zahtjev. Kad ju patronažna izvaže u četvrtak il petak znat ćemo treba li forsirat adaptirano 

• marta90
    17. Ožujak 2020. 13:32

sinjorinagusarica

ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata….

Imam ja😊

Hany92
    17. Ožujak 2020. 13:34

Evo i ja bila na pregledu.Bebac dole okrenut glavom,sve ok zatvorena..jedino kaj sam dobila gljivice😑pa moram koristit terapiju.Inace kod moje dr(dom zdravlja centar zg)samo trudnice primaju,sve zakljucano,ne mozes uci dok ne zovnes na telefon pa te ispituje sve i svasta(vezano za to jesi li moguci prenosioc korone)Cim sam usla papuce dobila i ruke mi dezinficirala.A ono,ful je sve na oprezu.Moramo se paziti sve..
    Sad bi i ja da sam vec rodila hehhe😁

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

MickeyMouse
    17. Ožujak 2020. 14:06

Cure ja sam sva neka zabrinuta. Noćas sam se probudila, gaćice mokre, al sam se uvjerila sa sam se oznojila. Al mi je trbuh neki čudan, manji, ne znam jel se beba spustila ili mi fakat negdje ide voda plus ona situacija manjka plodne vode od prošli put me brine. Bebu osjetim ali mi je i to čudno, kao da je usporena. A pregled tek 
    27.3. Ovdje gdje sam nemAm nikakve opcije nego u Sisak na hitnu. A ne znam jel me vise strah situacije s koronom ili toga sto i dalje kašljem pa da će me spotat sto dolazim 😱🤷🏼‍♀️ Bas sam jadna neka
    Maja da 🙈🙈 ušle u zadnji mjesec koji traje valjda tri mjeseca 😂

Tina1803
    17. Ožujak 2020. 14:19

brankica09

Tiiiina jel se sta dogada ? Jos ne vjerujem da si dogurala do kraja 🙈😊 kad misli taj tvoj bebac 👼🥰
    Vaki jel se sta dogada kod tebe? Blizimo.se vrhu popisa 🙊 imas kakav osjecaj ?

Ništa se ne događa😂 svi bolovi koje imam su vec dobro poznati...jedino mi je malo nateklo oko gleznjeva ali tlak i secer su mi ok pa je to valjda normalno pred kraj🤷‍♀️ neda se malom vani u ovo vrijeme pandemije...sutra je rekla da dodjem na pregled pa ce viditi jesam li se otvorila jos i napraviti ctg. Ako ne krene nista-rekla je da ce u petak inducirati i nadam se da ovaj put zaista hoce! Tad cu vec preci termin

Tina1803
    17. Ožujak 2020. 14:19

MickeyMouse

Cure ja sam sva neka zabrinuta. Noćas sam se probudila, gaćice mokre, al sam se uvjerila sa sam se oznojila. Al mi je trbuh neki čudan, manji, ne znam jel se beba spustila ili mi fakat negdje ide voda plus ona situacija manjka plodne vode od prošli put me brine. Bebu osjetim ali mi je i to čudno, kao da je usporena. A pregled tek
    27.3. Ovdje gdje sam nemAm nikakve opcije nego u Sisak na hitnu. A ne znam jel me vise strah situacije s koronom ili toga sto i dalje kašljem pa da će me spotat sto dolazim 😱🤷🏼‍♀️ Bas sam jadna neka

A da nazoves ipak i objasnis situaciju? Pa ce ti reci trebas li doci...da budes mirnija

MickeyMouse
    17. Ožujak 2020. 14:24

Tina tak sam si nešto razmišljala... da nazovem iza 16 kad ostaju samo dežurni pa da vidim sto će reci. 
    Nadam se da će ti krenuti samo, ja sam prvo prenijela 9 dana pa tek onda indukcija. 

Maja 3
    17. Ožujak 2020. 14:31

MickeyMouse

Ajd ti nazovi,pa da si mirna! Mislim da ti se trbuh ne bi tako rano spustio u drugoj trudnoci. Dugo je do pregleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.