Cure bok…nemam vremena za ništa. Otkad smo stigli kući imamo vatreno krštenje, izgleda da nam bebicu muče grčevi. Ne znam kako bih drugačije objasnila to deranje od 9 ujutro do 8 navečer. Deranje, prđenje, podrigivanje, pa cica pa neće pa nosi diži spuštaj. Vjerujte mi da padam s nogu od umora. Adaptirano neće, ja se izdojim u bočicu pa tako nekad damo kad ju uhvati šiza. Ah, bit će valjda bolje, još smo mali😁
Grlim! Znam kako je to... Moj mali je imao grčeve do 4.mjeseca starosti. S vremenom su bili sve rjeđi, a ja bih plakala svaki dan od muke... Drži se! Proći će...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata....
Ima nas dosta za Švarču
Jutros sam zvala ordinaciju Dr. Šakoronje i kaže mi sestra da primaju samo hitne slučajeve i da ne znaju što će biti sljedeći tjedan. Savjetovala mi je da nazovem dan-dva prije nego sam naručena (25.03.) pa ću tako i napraviti. Nema drugu izbora..
Ovo sa spavaćicama za Švarču mi je baš čudno. Kad sam zadnji put rodila (2018.) moglo se birati hoćeš svoju ili njihovu. Meni je njihova bila super udobna.. Sad, ako se informacijia točna, morati ću kupiti negdje svoje.
Preporuke gdje povoljno kupiti spavaćicu s gumbićima naprijed za dojenje?
Tiiiina jel se sta dogada ? Jos ne vjerujem da si dogurala do kraja 🙈😊 kad misli taj tvoj bebac 👼🥰
Vaki jel se sta dogada kod tebe? Blizimo.se vrhu popisa 🙊 imas kakav osjecaj ?
Skoljka mozda si negdje pisala ali ja nisam zapamtila pa da se pitam , cije kapi si uzela za grcice?
Ima nas dosta za Švarču
Jutros sam zvala ordinaciju Dr. Šakoronje i kaže mi sestra da primaju samo hitne slučajeve i da ne znaju što će biti sljedeći tjedan. Savjetovala mi je da nazovem dan-dva prije nego sam naručena (25.03.) pa ću tako i napraviti. Nema drugu izbora..
Ovo sa spavaćicama za Švarču mi je baš čudno. Kad sam zadnji put rodila (2018.) moglo se birati hoćeš svoju ili njihovu. Meni je njihova bila super udobna.. Sad, ako se informacijia točna, morati ću kupiti negdje svoje.
Pitala sam na ljetnima gdje sam to i procitala pa cekam da mi odgovore cure. Javim😉
Ne ide se u hzzo, zoves odabranog pedijatra, narucis se na prvi pregled tocno na mjesec dana, poneses sve otpusne papire sžiz bolnice i prijavu iz opcine. Narucila sam ga kod dr. Stane G, nisam se mogla odluciti izmedju nje i Dr Razuma, kako sam se raspitivala o oboje, oboje imaju dobre pohvale, pa zato pitam vas kod kpga ce te da vidim kakvo je vase misljenje.
.
Da primjetila sam da je ta sestra nadrndana, al ja tjeram svoje kad se javi, sestra Maja je mnogo ljubazna i pristupacna.
.
Tina 😬 ludnica ziva, vjerujem da si luda vise od svega 🤗 zar nije da u zadru nema zarazenih
Mi smo isto kod Stane,malo je old school ali zna znanje!
Stvarno pa i vi ste tu 😃, pa od kud si ti, ja bila ubjedjena da si iz Karlovca. Ja sam uvijek pisala da sam iz Jaske i nitko se nije javljao da nas ima jos, i sinoc odjednom vise cura se javlja da dolazi tu u Dz 😉. Znaci zadovoljna si sa dr. Kako je tvoj mali, jel sad sve ok, osim nespavanja. Onda ces me ti uputiti sve za cjepljenje, jucer gledam sta treba, vidjwla sam onaj oanovni plan, al neznam sta ima dodatno da se cijepi i za koje bolesti, ti si to sigurno vec istrazila, a zbas i od prije od malene lavice 👍🏻😉
.
Bome vas se za Karlovac nakupilo 👍🏻😃
.
Medleo, brankica ja koristim Espumisan i mom odmah pomogne, dajem mu prije dojenja, odmah mu stomacic proradi. Medleo jel malena dobije dovoljno hrane da nije gladna pa urla.
.
I jos da ne zaboravim, ja svome dajem D3K1 kapi i ne povezujem da od njih ima grceve, tak da znate.
Na svarci kazu da nemaju svojih dovoljno i moras imat svoje. i-provjereno iz prve ruke. Ako trebas spavacicu u jaski imas od Devica bas za dojilje u onom butiku u haustoru prije centra za kulturu.
Ima nas dosta za Švarču
Kuma mi rodila u 9 mjesecu,imala je njihove spavacice. Mislim da je to po zelji..ako bas oces svoju puste te..a inace dobis njihove. Ja iskreno ne mislim ih kupovat jer ne spavam u njima..pa mi ni netreba za kasnije nego za period u bolnici.
Ne ide se u hzzo, zoves odabranog pedijatra, narucis se na prvi pregled tocno na mjesec dana, poneses sve otpusne papire sžiz bolnice i prijavu iz opcine. Narucila sam ga kod dr. Stane G, nisam se mogla odluciti izmedju nje i Dr Razuma, kako sam se raspitivala o oboje, oboje imaju dobre pohvale, pa zato pitam vas kod kpga ce te da vidim kakvo je vase misljenje.
.
Da primjetila sam da je ta sestra nadrndana, al ja tjeram svoje kad se javi, sestra Maja je mnogo ljubazna i pristupacna.
.
Tina 😬 ludnica ziva, vjerujem da si luda vise od svega 🤗 zar nije da u zadru nema zarazenih
Mi smo isto kod Stane,malo je old school ali zna znanje!
Stvarno pa i vi ste tu 😃, pa od kud si ti, ja bila ubjedjena da si iz Karlovca. Ja sam uvijek pisala da sam iz Jaske i nitko se nije javljao da nas ima jos, i sinoc odjednom vise cura se javlja da dolazi tu u Dz 😉. Znaci zadovoljna si sa dr. Kako je tvoj mali, jel sad sve ok, osim nespavanja. Onda ces me ti uputiti sve za cjepljenje, jucer gledam sta treba, vidjwla sam onaj oanovni plan, al neznam sta ima dodatno da se cijepi i za koje bolesti, ti si to sigurno vec istrazila, a zbas i od prije od malene lavice 👍🏻😉
.
Bome vas se za Karlovac nakupilo 👍🏻😃
.
Medleo, brankica ja koristim Espumisan i mom odmah pomogne, dajem mu prije dojenja, odmah mu stomacic proradi. Medleo jel malena dobije dovoljno hrane da nije gladna pa urla.
.
I jos da ne zaboravim, ja svome dajem D3K1 kapi i ne povezujem da od njih ima grceve, tak da znate.
Bas iz jaske si ili okolica?
Imas prvo cijepljenje s 2 mj dana al nama je otkazano zbog situacije. do 4.mj mozes jos za Rotu dodatno kupiti. Prevenarom sad sve cijepe!
Mali kasljuca i dalje i taj sekret izvlacimo dva puta na dan...a to mu seka sve prenese.
Vi ste ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji