Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    17. Ožujak 2020. 14:32

Tina1803

brankica09

Tiiiina jel se sta dogada ? Jos ne vjerujem da si dogurala do kraja 🙈😊 kad misli taj tvoj bebac 👼🥰
    Vaki jel se sta dogada kod tebe? Blizimo.se vrhu popisa 🙊 imas kakav osjecaj ?

Ništa se ne događa😂 svi bolovi koje imam su vec dobro poznati…jedino mi je malo nateklo oko gleznjeva ali tlak i secer su mi ok pa je to valjda normalno pred kraj🤷‍♀️ neda se malom vani u ovo vrijeme pandemije…sutra je rekla da dodjem na pregled pa ce viditi jesam li se otvorila jos i napraviti ctg. Ako ne krene nista-rekla je da ce u petak inducirati i nadam se da ovaj put zaista hoce! Tad cu vec preci termin

Bome se malac neda van! Jesi isprobala ono sve sta kazu da pokrece porod?

Tina1803
    17. Ožujak 2020. 14:38

Maja 3

Tina1803

brankica09

Tiiiina jel se sta dogada ? Jos ne vjerujem da si dogurala do kraja 🙈😊 kad misli taj tvoj bebac 👼🥰
    Vaki jel se sta dogada kod tebe? Blizimo.se vrhu popisa 🙊 imas kakav osjecaj ?

Ništa se ne događa😂 svi bolovi koje imam su vec dobro poznati…jedino mi je malo nateklo oko gleznjeva ali tlak i secer su mi ok pa je to valjda normalno pred kraj🤷‍♀️ neda se malom vani u ovo vrijeme pandemije…sutra je rekla da dodjem na pregled pa ce viditi jesam li se otvorila jos i napraviti ctg. Ako ne krene nista-rekla je da ce u petak inducirati i nadam se da ovaj put zaista hoce! Tad cu vec preci termin

Bome se malac neda van! Jesi isprobala ono sve sta kazu da pokrece porod?

Sve osim seksa - to me previse strah neke infekcije, jos pogotovo jer je ispao sluzni cep i otvorena sam 2 prsta...a hodam svaki dan bas dugo dugo, idem uz stepenice, jela sam ananas, datulje su mi uzasne🙄.... sto joos? Kupanja me isto strah jer sam sklona toj e.coli i gljivicama i onda ne bih riskirala

My baby
    17. Ožujak 2020. 14:39

Tina1803 nemas se sta bojati kupanja u svojoj kuci i u svojoj kadi..jedino mozes sebi prenijet bakteriju ako ju imas a to je smijesno pomisliti,samo opleti po vodi.

Maja 3
    17. Ožujak 2020. 14:41

Tina,probaj pojest nesto ljuto..sto jace mozes..i ribanje plocica,pranje prozora. Ja sam to uz sex napravila dan prije poroda. Mislim da te sexa netreba biti strah..ja znam par koji je to u bolnici obavio prije poroda. A za namakanje neznam..mozda bolje ne.

Maja 3
    17. Ožujak 2020. 14:42

Ribanje podnih plocica..na sve cetri. Ja sam kupaonu izglancala ko nikad prije..a ni nikad poslije😂😂

Vaki
    17. Ožujak 2020. 14:57

Brankice - ne osjećam ništa za što bih pomislila da se bliži porod. Trbuh mi je ogroman zbog plodne vode pa mi je svaki posao prava gnjavaža. Kad recimo peglam, trebam 100 puta napraviti pauzu.
    Kako se bliži porod tako se i meni miješaju osjećaji. Voljela bih da se pokrene prije 40.tt, a u neku ruku me malo prpa zbog prvog poroda i zato što je malecki naprednijih za gotovo 2 tjedna. Znam da često griješe s prognozama pa se tješim.
    Kako se ti osjećaš? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    17. Ožujak 2020. 15:31

Ja bila na pregledu, prijavljujem iduci 07.4 kod svoje gin isto
    Sve ok, beba i dalje prenisko, morala mi je raditi opet vaginalni jer preko trbuha nije nasla glavu🙈
    Al sam zabetonirana, cerviks kao 4 cm iako sad vidim u knjizici nesto 1 čl vrh prsta pise.
    Malac 2040g, ja 10 kg ravno u plusu.

It’s a baby boy💙

brankica09
    17. Ožujak 2020. 15:33

Vaki

Brankice - ne osjećam ništa za što bih pomislila da se bliži porod. Trbuh mi je ogroman zbog plodne vode pa mi je svaki posao prava gnjavaža. Kad recimo peglam, trebam 100 puta napraviti pauzu.
    Kako se bliži porod tako se i meni miješaju osjećaji. Voljela bih da se pokrene prije 40.tt, a u neku ruku me malo prpa zbog prvog poroda i zato što je malecki naprednijih za gotovo 2 tjedna. Znam da često griješe s prognozama pa se tješim.
    Kako se ti osjećaš?

Vaki i moja je veca kao za 2 tjedna, ali budemo vidjeli 🤷‍♀️ imam povremeno nesto nalik na menstrualne bolove ali prestane pa 🙊👀 prvi put mi je pa ne znam ni sama sta je normalno sta ne 😂 a i ova jeziva situacija s koronom, nema pratnje, nema posjeta, nema zivota 🙇‍♀️ kao da se ne mogu opustit, samo cekam da se raspuknem 🐳🐳

Jahanara
    17. Ožujak 2020. 15:41

Fever bravo za dobar pregled!😀 malac je onda stvarno nisko nisko. Jesi i dalje na strogom mirovanju?
    .
    Karla se ne javlja nista? Nadam se da su dobro.
    .
    Lavice hvala za info za spavacice. Ja cu kupiti ipak 3kom i uzet cu jos donji dio pidjame i potkusulju. Necu ici na lutriju da li imaju cistih ili ne, da ne bi ostala gola😅
    .
    Mickey jesi zvala doktora?

Agnees
    17. Ožujak 2020. 16:00

sinjorinagusarica

ima li kakva trudnica iz splita da ima brzo roditi? sto kazete na trenutnu situaciju? ima li tko da je nedavno bio u rodilistu, mene malo trta hvata….

Meni je termin 15.5.,ali zbog skraćenog cerviksa porod mozda bude ranije... iako nema jos potvrdenih slucajeva corone u Splitu, nije mi svejedno! Ne znam oce li nam zabraniti pratnju :(  jos su nam dva gin.iz rodilista u samoizolaciji!

15.05. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.