Jutro cure! Nisam bila na pregledu, zvala sam pa su mi rekli da bolje da ne dolazim ak nije bas kritično. Da brojim pokrete, i ak se beba javlja da je dobro. Navečer sam pojela malo vise slatkog i bila je jako živahna, valjda ima takve faze. Stavljam uložak i pratim situaciju, za sada nisam primijetila ništa osim iscjedak. Mellorine tebi je bilo i rozasto i vodenkasto?
Vidjela sam na fejsu da je Željka Josić (inače radi kao ginekologica u sisačkoj bolnici) otvorila inbox za sva pitanja trudnica obzirom da radi samo hitna ginekološka. Vjerojatno onda ni TA ne radi.
Meni je bio gaia bila odlična s malom, i budem je opet davala. Ja sam je davala do godine dana za imunitet i super je iskustvo.
Ja sam u tim mrežastim gaćama bila i doma dosta dugo, znam da sam zahvaljivala proizvođaču 😂😂
Jutro cure, što mislite treba li napraviti zalihe pelena s obzirom na situaciju? Ja imam još jedan paket Lupilu, 1 new baby i pampers pc - sve veličina 1. Ne znam jel da uzmem još koji paket te veličine ili da uzmem 2 ?
Jutro cure!
Meddleo ja bi na tvom mjestu uzela pelena za mjesec dana i to 2 bi uzimala. Mi smo mozda oko mjesec dana koristili jedinicu i presli na dvojku.
.
Mene brine kad mi iz 5.mj krenemo radjati hoce li biti pelena. Sto ako netko ne bude mogao dojiti a ne bude ADa za kupiti. Tko zna kakvo ce tada stanje biti. Bas sam nekako opterecena s tim.
Ja sam vidjela na mall.hr da se mogu naruciti paketi pelena, a i hrana za bebe se moze online
Bit ce pelena, zaliha ima, ne zele oni sve ni pustit u trgovibe jer ljudi mahnito kupuju ono sto im i ne treba pa pustaju u dozama. Ali bit ce ih, i online i u trgovinama
Jutro cure! Nisam bila na pregledu, zvala sam pa su mi rekli da bolje da ne dolazim ak nije bas kritično. Da brojim pokrete, i ak se beba javlja da je dobro. Navečer sam pojela malo vise slatkog i bila je jako živahna, valjda ima takve faze. Stavljam uložak i pratim situaciju, za sada nisam primijetila ništa osim iscjedak. Mellorine tebi je bilo i rozasto i vodenkasto?
Vidjela sam na fejsu da je Željka Josić (inače radi kao ginekologica u sisačkoj bolnici) otvorila inbox za sva pitanja trudnica obzirom da radi samo hitna ginekološka. Vjerojatno onda ni TA ne radi.
Meni je bio gaia bila odlična s malom, i budem je opet davala. Ja sam je davala do godine dana za imunitet i super je iskustvo.
Ja sam u tim mrežastim gaćama bila i doma dosta dugo, znam da sam zahvaljivala proizvođaču 😂😂
Da i rozasto i vodenasto i smeckasto i prozirno zato sam i mislila da je neki iscjedak, samo mi nije jasno kako mi je tako brzo voda otisla pa nije to bas tako malo vode, jedino mi palo na pamet dok sam piskila da je onda mozda, jer tad nebi skuzila.
E stvarno zbog ove ludnice niceg nema, jos mi u manjem gradu i mislim da je u vecini trgovina nestalo ada, pa sad ti nahrani bebu ako nemas mlijeka, uzas.
Da i rozasto i vodenasto i smeckasto i prozirno zato sam i mislila da je neki iscjedak, samo mi nije jasno kako mi je tako brzo voda otisla pa nije to bas tako malo vode, jedino mi palo na pamet dok sam piskila da je onda mozda, jer tad nebi skuzila.
E stvarno zbog ove ludnice niceg nema, jos mi u manjem gradu i mislim da je u vecini trgovina nestalo ada, pa sad ti nahrani bebu ako nemas mlijeka, uzas.
E bas tog me strah da ce nama u manjim gradovima biti puno puno teze doci do nekih stvari jer se sve na brzinu razgrabi.
Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.
Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se “zalijepio” za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.
U Os ima i pelena i Ad-a. Tako da mislim da nema potrebe nagomilavati.. A i online je odlicna pokrivenost u Hr za sve djecje potrepstine
It’s a baby boy💙
Ja sam sad bila u Plodinama i Bipi. Prije par dana po ducanima je je bilo nestalo osnovnih namirnica i voca i povrca, danas ima svega normalno, imaju oni velike zalihe, zato i imaju ona velika skladista. Hrane za bebe ima sta pozelis, a i pelena.
Sortiraj odgovore
Najstariji