Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    17. Ožujak 2020. 22:42

Moj je aktivan u svako doba dana, udara svuda, pogotovo kad krenem spavat
    Sto se tice iscjetka, bude bijel, zut, voden, sluzav, bris dobar, slan na mikrobiologiju sve u redu danas mi ocitala nalaz...
    Dobila sam jedino tbl za zeljezo jer je 11 ( ref. Vrijednost je od 8-30)
    A primjetila sam da mi se vise spava u zadnje vrijeme

It’s a baby boy💙

skoljka
    18. Ožujak 2020. 00:03

Lavica ja sam ti blizu punionice vode Jana, a ti? Aha znaci samo za Rotu je dodatno, ok. 🤞🏻 Da sto prije bebacu bude bolje. Pa ok smo, mucili ga grcevi par dana, pa skok u razvoju, i evo danas mir napokon 🤪
    Medleo kad vec hoce sisu, onda joj daji uvijek i kad je nemirna, da se umiri, ako nece, nece, nije gladna.
    Ae2aw super za dobar pregled 👍🏻

MickeyMouse a jooj, gadna situacija, nadam se da ne curka plodna, ipak je dugo cekati do pregleda. U zaostatku sam sa citanjem danas pa se nadam da si vec zvala ili obavila pregled 🤞🏻

skoljka
    18. Ožujak 2020. 00:30

Medleo pa toliko smo puta stavljale spiskove sto nositi u bolnicu, i opet bisi mrezaste gace ponijela 🙈, multimam kompresr ako ces dojiti ce ti trebati u buducnosti vjeruj mi 👍🏻 dobro ja sam sr tusirala svaki dan pa sam iskoriatila sve spavacice i potkosulju, koliko sam i ponijela, ovo ostalo sto ai ti nabrojala ja nisam ni nosila 🙉 kakvo pranje kose ahahah 😂

Fever a da ipak malo smanjis to setanje i ciscenje, bar da predjes 34tt pa da vidis kakvo ce stanje biti, ipak je beba nabijena jako na cerviks nema veze sto je on 4cm.

Karla super da ste doma bapokon da je i tata upozna 👍🏻, kad je uznemirena i place, pristekaj je na cicu, bar kod mog taako pali svaki put 🙈😂
    Pupi 😂🙈🙈 kod tebe ptice lete. 

LaLuna
    18. Ožujak 2020. 01:25

Mi koristimo bio gaiu, 5 kapi, a od napunjenog mjeseca joj dajem plivit d3. Inače dojim u pravilu svakih 2-2,5 sata, a navečer kasno joj damo bočicu aptamila. Jako lijepo dobiva, rođena je s nepunih 3kg, otpuštena s 2780, u 6 dana je nadoknadila porođajnu a sad već ima 4,5 :) 
    Ima faza tijekom dana kada se grči, u pravilu nakon što cica, to traje par minuta, uzmem je u naručje, masiram trbušćić, pa se smiri. I isprdi se. 
    Ja uglavnom pazim što jedem, ali svako toliko ubacim nešto novo pa pratim reakciju. od voća još uvijek samo jabuke i kruške, obavezno jogurt dnevno, puno vode i tople tekućine (juha, hipp čaj, čaj od piskavice). Ne jedem zelenu salatu, al zato udaram po cikli jer sam prije uzimala heferol... Sad uzimam prenatale (solgar), omegu, jod, terapiju za štitnjaču.
    Bebica je preslatka i tako draga... nadam se da će tako i ostati 🥰

• MiniMa
    18. Ožujak 2020. 05:26

Hvala na odgovorima 🤗
    Slazem se definitivno da ce nam poslije falit ta javljanja iznutra 🙈, al bit ce nam pune ruke bebice pa cemo to nadoknadit 🤩

• mumtobe
    18. Ožujak 2020. 06:52

skoljka

Medleopa toliko smo puta stavljale spiskove sto nositi u bolnicu, i opet bisi mrezaste gace ponijela 🙈, multimam kompresr ako ces dojiti ce ti trebati u buducnosti vjeruj mi 👍🏻 dobro ja sam sr tusirala svaki dan pa sam iskoriatila sve spavacice i potkosulju, koliko sam i ponijela, ovo ostalo sto ai ti nabrojala ja nisam ni nosila 🙉 kakvo pranje kose ahahah 😂

Fevera da ipak malo smanjis to setanje i ciscenje, bar da predjes 34tt pa da vidis kakvo ce stanje biti, ipak je beba nabijena jako na cerviks nema veze sto je on 4cm.

Karlasuper da ste doma bapokon da je i tata upozna 👍🏻, kad je uznemirena i place, pristekaj je na cicu, bar kod mog taako pali svaki put 🙈😂
    Pupi😂🙈🙈 kod tebe ptice lete.

Sto je multimam kompresor? 
    Mi ako necemo imati ni posjete ni pratnji, pranje kose ne da ne dolazi u obzir nego me tak briga sto ce koja sestra rec za moju kosu, punda ili pletenica i cao😂

18. Ožujak 2020. 06:55

Mickey Mouse jesi isla na pregled sad i ja trzam na to, meni se uopce nije cinilo da mi to plodna curka, a do navece sve otislo, a beba se isto osjetila sve normalno.

skoljka
    18. Ožujak 2020. 07:15

mumtobe

skoljka

Medleopa toliko smo puta stavljale spiskove sto nositi u bolnicu, i opet bisi mrezaste gace ponijela 🙈, multimam kompresr ako ces dojiti ce ti trebati u buducnosti vjeruj mi 👍🏻 dobro ja sam sr tusirala svaki dan pa sam iskoriatila sve spavacice i potkosulju, koliko sam i ponijela, ovo ostalo sto ai ti nabrojala ja nisam ni nosila 🙉 kakvo pranje kose ahahah 😂

Fevera da ipak malo smanjis to setanje i ciscenje, bar da predjes 34tt pa da vidis kakvo ce stanje biti, ipak je beba nabijena jako na cerviks nema veze sto je on 4cm.

Karlasuper da ste doma bapokon da je i tata upozna 👍🏻, kad je uznemirena i place, pristekaj je na cicu, bar kod mog taako pali svaki put 🙈😂

Mi ako necemo imati ni posjete ni pratnji, pranje kose ne da ne dolazi u obzir nego me tak briga sto ce koja sestra rec za moju kosu, punda ili pletenica i cao😂

Multi-mam komprese. Komprese natopljne gelom, oporavljaju ostecene bradavice jako brzo. Ukucaj na google da vidis kako izgleda. 

sagi
    18. Ožujak 2020. 07:36

Jutro, 
    Karla super da ste doma i da je Mareta dobro 🥰 naviknuti ćete se jedni na druge i novu situaciju 🤗
    LaLuna lijepo da se dobro snalazite 🤗
    Skoljka hvala za info, već sam dodala komprese na popis dok si ih prvi put spomenula 🙂

Naš bebač je nekad jako aktivan, nekad manje. Isto je počeo udarati svuda, i dalje najviše iznad pupka, al lupa i u mjehur. Mirnija sam dok lupa tak da nek samo nastavi 😁

• mumtobe
    18. Ožujak 2020. 07:40

skoljka

mumtobe

skoljka

Multi-mam komprese. Komprese natopljne gelom, oporavljaju ostecene bradavice jako brzo. Ukucaj na google da vidis kako izgleda.

Hvalaaaa🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.