Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minnie255
    16. Ožujak 2020. 00:10

Joj cure mene bas neka tuga veceras uhvatila kako citam ove vijesti...
    Ovo je bas uzasno vrijeme,znaci ne znam jesam li tuznija sto me strah sad vec poroda, sto cu sve to sama proc, sto muz nece biti sa mnom, sto me strah ovog virusa a najvise me strah karantene ove ako opcu proglase ...znaci rodit cu i onda mi ni mama ni seka ni nitko nece moc doc ni pomoc ni nista...stvarno me neka tuga uhvatila ne znam kako mi se vi drzite

My baby
    16. Ožujak 2020. 00:16

Minnie255 a znam da evo nisu jos objavili vijest sutra ce poslali su dopis skolama i ostalim da ce sve raditi do 18 tj soping centri i trgovine neki se skroz zatvaraju kafici i ostale usluzne djelatnosti.I ja sam tuzna sko zatvore granice nece mi sestra moci doci,no ja se nekako nadamda ce se to malo smirit do 5. Mj

Tina1803
    16. Ožujak 2020. 04:51

Hej curke, nikako se ja javiti jer sam stalno u nekim bolovima i mukama..ja ne znam jeli svima ovako ili samo nekima ili ja nemam neku toleranciju na bol..nemam pojma🤷‍♀️ ali ja ne mogu hodati vise od boli u preponama, stalno me boli kao pred mengu, grceve imam, pritisak za poludit. O spavanju da ne pricam. Danas imam zakazan ctg u bolnici i danas je moja dr.dezurna. Reci cu joj da ne idem doma bez bebe i neka me inducira. Prosli put je rekla da bi mogla to rijesiti u ponedjeljak tako da se nadam da se nije predomislila. Jos ova korona...i to sto si rekla Minnie, i ja se tako osjecam...neki nemir i strah se uvukao i samo zelim roditi tu bebicu zivu i zdravu i pravac kuci.
    Curke naše bebice su rodjene i bit ce rodjene u godini najveće pandemije😳

Tina1803
    16. Ožujak 2020. 04:56

Školjka bome tvoj deckic zeza 😊 neka on samo kaka i piski, znaci da dobro papa 😍 kad si spomenula presvlacenje - vel.56 mu najvise odgovara i dalje ili veci br? 
    Karla nadam se da uspostavljate neki ritam i da sve dolazi na svoje, samo hrabro i strpljivo💪😍

Tina1803
    16. Ožujak 2020. 05:04

Lady33

Curke jel se kojoj desilo ovako nesto i da su pogrijesili
    U bolnici sam 21 dan beba se prati
    Oni racunaju da sam danas 33+5 sedmica
    A da beba odgovara 29+6 sedmica abdominalno to jest tezinom.
    Plodova voda mi je danas 9 (90)
    Bas se plasim da je bebaa premala i da ako se porodim uskoro da mozda nece prezivjeti.
    Uz to otvorena sam za jedan deblji prst (1,5 cm)
    Tu sam u bolnici i po njihovom kao necu sigurno do termina izdrzati koji be 25 aprila.

Znam da je tesko ali pokusaj razmisljati pozitivno. Meni je isto cijelu trudnocu bilo jako tesko i nije se znalo kada cu roditi, morala sam strogo mirovati i prognoze su bile svakakve. I evo nas..sad nece van😃 
    Meni je bilo lakse kada sam si, izmedju ostalog, kupila (narucila preko interneta) odijelce za spavanje za bebu koje je uvijek bilo kraj mene u krevetu. I kada sam psihicki pala to odijelce bih zagrlila i gledala i zamisljala svoju bebu i mozda zvuci glupo ali to odijelce me puno puta "podiglo" i dalo mi neku motivaciju i snagu..podsjetilo me zasto prolazim sve ovo. Drzi se i sve ce biti u redu. Nisu to vise tako mali tjedni, znam puno bebica koje su rodile tako rano i sve je bilo ok. Samo hrabro💪

skoljka
    16. Ožujak 2020. 06:29

Tina1803

Školjkabome tvoj deckic zeza 😊 neka on samo kaka i piski, znaci da dobro papa 😍 kad si spomenula presvlacenje - vel.56 mu najvise odgovara i dalje ili veci br?
    Karlanadam se da uspostavljate neki ritam i da sve dolazi na svoje, samo hrabro i strpljivo💪😍

Znaci jos si u komadu 🤷🏻‍♀️🙉, javljaj danas sta ce biti, a sigurno se otvaras dok te tak boli.
    Draga njemu je 56 jos veliko neka robica iz c&a ce mu uskoro biti taman. Danas dolazi patronazna da ga vaga, jedva cekam vidjeti koliko je dobio. 

Maja 3
    16. Ožujak 2020. 06:58

Minnie255

Joj cure mene bas neka tuga veceras uhvatila kako citam ove vijesti…
    Ovo je bas uzasno vrijeme,znaci ne znam jesam li tuznija sto me strah sad vec poroda, sto cu sve to sama proc, sto muz nece biti sa mnom, sto me strah ovog virusa a najvise me strah karantene ove ako opcu proglase …znaci rodit cu i onda mi ni mama ni seka ni nitko nece moc doc ni pomoc ni nista…stvarno me neka tuga uhvatila ne znam kako mi se vi drzite

I ja sam i tuzna i ljuta! 2 puta sam rodila..znam tijek tog..ali svejedno zelim da moj muz bude uz mene u tim trenucima. Jos mi je vise zao...jer smo se veselili kako cemo na porodu saznati spol..i sad on nece biti tamo.
    Znam da smo sve jake..i sve to mozemo same proc..ali svejedno sam sigurnija kad je on uz mene.
    A ovo za karantenu...meni seka sigurno nece doc,zivi u istri i ne zeli nikoga izlagati ni sada..a za mamu cemo vidjet.

Maja 3
    16. Ožujak 2020. 07:04

Jutro cure!
    Tina,svima je tako! Zato na kraju sve i jedva cekamo da rodimo! Mene bolovi ubijaju. Evo sinoc sam imala osjecaj da ce mi vodenjak puknut..stojim i samo razmisljam oce se kaj izlit iz mene..takav neki pritisak.
    Nemogu se okrenut po noci..sve me boli..ne pomaze ni jastuk ni nista,kriza rasturaju. Osjecam se ko baba od 100 godina-a sigurno su i one poletnije od mene!

Maja 3
    16. Ožujak 2020. 07:07

skoljka

Ja sam ovog svog princa u zadnja 2 sata 4 puta komplet presvukla 🙈, ako ovak nastavi do jutra mu necu imati sto obuci 😂. Danas cijeli dan nije kakao, nije imao grceve i dobro je spavao, od kad se probudio poslije 20h ne prestaje kakati i pisati 😂 i jos dok ga presvlacim sve okolo zapisa svaki put 😂😂😂. Nadam se sad kad zavrsi sa papnjem da ce zaspat i nadam se da je za veceras zavrsio sa paradiranjem sa pelenama 🙈

Haha..
    Oce to deckici tako napravit!
    Probaj mu otvorit pelenu..da pustis malo zraka..pa ju poklopit dok se popisa.
    Pisonje im reagiraju na hladan zrak..jer je u peleni toplo..pa kad ju krenes skidat..oni krenu pisat.. 

sagi
    16. Ožujak 2020. 07:39

Jahanara

Tnx Skoljka🤗
    .
    My babybit ce mi cudno da. Kad sam saznala da je decko, odmah mi je palo na pamet ajme sta cu mu sa pisom, kako ga ocistiti🙈 od tada pa evo do sad dok Skoljka nije spomenula presvlacenje nisam mislila o tom.

Jutro,
    I meni je to prvo bilo na pameti 🙈
    Curice su jednostavnije 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.