Majoizisla je jucer ujutro iz bolnice. Posjete su cijelo vrijeme bile zabranjenje. Procitala sam sinoc da samo hitni i akutni pacijenti mogu uci u bolnicu. Ne ocekujem da ce se nesto promijeniti s obzirom da je sada i potvrdjen jedan slucaj oboljelog.
.
Sto se tice cijele situacije, vise sam zabrinuta nego tuzna. Stvarno sam htjela da muz bude uz mene, al prezivjet cu i bez njega. Kako sam prvi put tako cu i sada. Recimo mene vise brine sta ako stave gradove u karantene kako cu do ginekologa u drugi grad na pregled. Pa razmisljam o tom sta ako mi se beba zarazi u bolnici. Znam da je moj porod jos daleko, al ne vjerujem da ce do tada stanje sa koronom biti drasticno bolje.
.
Meddleoma zasto nemajka ako si dala dudicu. Ne smatram da je duda nesto lose.Samo ti sebi olaksaj koliko mozes. Znas kako kazu, sretna mama- sretna beba.
To sam ja ujutro citala. Ma mislim da te na preglede moraju pustit,bez obzira na karantenu. Al sta sad..uhvate nas trudovi…moramo zvati svog dr,pa tek onda se uputit na svarcu? I sta ce mi onda mjerit temp tamo na porti u satoru..pa da pjesacim u rodiliste jer ne vjerujem da ce muza pustiti da me vozi gore s autom.
Ne znam kako ce taj dio funkcionirati. Sad sam na forum.hr citala za Petrovu da dalje od porte moze samo rodilja. Ako ti zatreba nesto od stvari, ostavljaju ti tvoji na porti. Bojim se da ce tako biti i na Svarci.
Kaj da kofer onda spremam? Pa di ce mi statsve stvari? Ja mislila opet nosit osnovno..oa da mi se donese..al sad moram minimalno 4 rucnika nosit,sve uloske i pizdarije..ne stane mi to u malu torbu sve.
I jos ako nam patronazna nece dolazit doma...bolje mi nac babicu i porodit se doma i gotovo.
Totalno sam zivcana,ljuta,tuzna oko svega tog. Jos svi kao zajebavaju..malo stisni noge ..dok to ode...a ja svima pricam da mi bolje sutra rodit dok se nije jos prosirilo sve..jer moze bit samo gore kroz mjesec dana..a nista bolje.
Mellorine čestitkeeee🥳🥳🥳🥰 piši detalje kad stigneš❤
Maja kužim te, i ja smatram da je bolje ranije, ko zna sto dolazi, svi najavljuju širenje. Zato ja zelim da ona meni danas kaze da ce me rijesiti jer ja ne mogu vise doma vracati se u ovoj agoniji i strahu..uz sve strahove u trudnoci sad jos i ovo za kraj!😒
Stvarno ne znam sta bi ti rekla. Tako sam za Petrovu citala, vjerujem da ce se tako primjenjivati i za druge bolnice pogotovo kako bude rastao broj zarazenih.
.
Bome u ovakvoj situaciji najbolje se porodit kod kuce.
I jos ako nam patronazna nece dolazit doma…bolje mi nac babicu i porodit se doma i gotovo.
To sam i ja rekla svojima, poslije ce se jos vise zakuhtat, niti nema patronaznih, niti muzevi mogu sa nama, bojis se za bebu, za sebe, u vinogradskoj navodno neka strankinja rodila i zarazila jednu doktoricu,ali ne zele sa tim u javnost, ja iskreno nadam da je trac, al nitko ne zeli reci da je tako,a ni da nije...
Mozda bolje da pocnem gledat na youtubu kako se porodit doma sama u kadi...
Mi rodene u ratno vrijeme sa svim tim pricama, a bebice nase u slicnoj prici...
Bas i nije neko smireno doba za trudnice, ja pokusavam sto manje vise citat i slusatvo tome,ali ne mozes kad iskace posvuda.
mumtobe pa i ja sam cula to za tu ginekologicu...ja sam trebala endokrinologu i vadit krv u vinogradskoj no necu otici,kao i urinokulturu.
Školjkajavi koliko je dobio bebač🥰
Zvala patronazna da nece doci, zabrana zbog korone 😡, a ja na iglama cekam da vidim koliko je grama dobio. Rekla je da ako bas ja zahtijevam da cemonse dogovoriti kroz dva dana 😡
Ovo stvarno nije norml vise, bilo je bolje prije kad je svako selo grad ili sta imao po 100 babica, ovo je sad borba.
Jedino da kupis vagicu za bebu ili ako netko ima da ti posudi pa sama mjeris
Sortiraj odgovore
Najstariji