Mellorine cestitam!🎉🥰❤
Kako si ti? Jesi odmah isla na carski ili se pokusalo prirodno?
Da mi je netko rekao prije mjesec dana da cemo svi biti u karanteni, rekla bi mu da je lud!
Ja sam u Pragu u Češkoj, svi stanovnici su u karanteni od ponoći, sve granice zatvorene, ni mama ni sestra mi nece moci doci. Ja, muž i pas sami, po prvi put roditelji. Otkazali nam onaj tečaj. Mene poslali na godišnji od danas koji se spaja sa porodiljnim pa ajde bar ne moram na posao idućih godinu i pol 😁
Baš se bojim da se ne zarazimo. Doduše nikam baš ne idemo, ali muž i dalje mora na posao, mogu se samo nadati da neće neš pokupit. Neki prijatelji su već pozitivni. Znači totalna izolacija. Hvala bogu živimo blizu šume, pa sam svaki dan vani u prirodi. To još smijemo. 🙁
Karla cestitam 🎉💐💕
Samo da vam javim da sam u sub na carskom zavrsila tako da je stigao i moj smotuljak sreće ❤
Cestitam!
Majoizisla je jucer ujutro iz bolnice. Posjete su cijelo vrijeme bile zabranjenje. Procitala sam sinoc da samo hitni i akutni pacijenti mogu uci u bolnicu. Ne ocekujem da ce se nesto promijeniti s obzirom da je sada i potvrdjen jedan slucaj oboljelog.
.
Sto se tice cijele situacije, vise sam zabrinuta nego tuzna. Stvarno sam htjela da muz bude uz mene, al prezivjet cu i bez njega. Kako sam prvi put tako cu i sada. Recimo mene vise brine sta ako stave gradove u karantene kako cu do ginekologa u drugi grad na pregled. Pa razmisljam o tom sta ako mi se beba zarazi u bolnici. Znam da je moj porod jos daleko, al ne vjerujem da ce do tada stanje sa koronom biti drasticno bolje.
.
Meddleoma zasto nemajka ako si dala dudicu. Ne smatram da je duda nesto lose.Samo ti sebi olaksaj koliko mozes. Znas kako kazu, sretna mama- sretna beba.
To sam ja ujutro citala. Ma mislim da te na preglede moraju pustit,bez obzira na karantenu. Al sta sad..uhvate nas trudovi...moramo zvati svog dr,pa tek onda se uputit na svarcu? I sta ce mi onda mjerit temp tamo na porti u satoru..pa da pjesacim u rodiliste jer ne vjerujem da ce muza pustiti da me vozi gore s autom.
Karla cestitam 🎉💐💕
Samo da vam javim da sam u sub na carskom zavrsila tako da je stigao i moj smotuljak sreće ❤
Cestitke 👼🎉 pisi detalje kad ces moc 👼 ne moze to samo ovako 👀🎉🙈😋
Majoizisla je jucer ujutro iz bolnice. Posjete su cijelo vrijeme bile zabranjenje. Procitala sam sinoc da samo hitni i akutni pacijenti mogu uci u bolnicu. Ne ocekujem da ce se nesto promijeniti s obzirom da je sada i potvrdjen jedan slucaj oboljelog.
.
Sto se tice cijele situacije, vise sam zabrinuta nego tuzna. Stvarno sam htjela da muz bude uz mene, al prezivjet cu i bez njega. Kako sam prvi put tako cu i sada. Recimo mene vise brine sta ako stave gradove u karantene kako cu do ginekologa u drugi grad na pregled. Pa razmisljam o tom sta ako mi se beba zarazi u bolnici. Znam da je moj porod jos daleko, al ne vjerujem da ce do tada stanje sa koronom biti drasticno bolje.
.
Meddleoma zasto nemajka ako si dala dudicu. Ne smatram da je duda nesto lose.Samo ti sebi olaksaj koliko mozes. Znas kako kazu, sretna mama- sretna beba.
To sam ja ujutro citala. Ma mislim da te na preglede moraju pustit,bez obzira na karantenu. Al sta sad..uhvate nas trudovi…moramo zvati svog dr,pa tek onda se uputit na svarcu? I sta ce mi onda mjerit temp tamo na porti u satoru..pa da pjesacim u rodiliste jer ne vjerujem da ce muza pustiti da me vozi gore s autom.
Ne znam kako ce taj dio funkcionirati. Sad sam na forum.hr citala za Petrovu da dalje od porte moze samo rodilja. Ako ti zatreba nesto od stvari, ostavljaju ti tvoji na porti. Bojim se da ce tako biti i na Svarci.
Majo tebi je iduci pregled kod tvoje doktorice? Ne ides jos u TA ako dobro pamtim. Hoces ju traziti da do kraja dolazis k njoj na preglede?
Mellorine - hjoj, draga pa čestitam! Kako ti to onako iz prikrajka... Sve najbolje i brz oporavak!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla cestitam 🎉💐💕
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Cestitam 💝
Pisi detalno kad ces moc 🤗😘
Majo tebi je iduci pregled kod tvoje doktorice? Ne ides jos u TA ako dobro pamtim. Hoces ju traziti da do kraja dolazis k njoj na preglede?
Ja sam ju trazila vec na zadnjem pregledu da imam jos jedan kod nje,to je bilo 12.3. Rekla mi da ak sam zatvorena da moze..tako je i bilo. Narucena sam 2.4 na sljedeci pregled,ak se ne porodim prije😂
Jos sam joj rekla da imam u planu rodit za 1 april..
Sortiraj odgovore
Najstariji