mumtobe pa i ja sam cula to za tu ginekologicu…ja sam trebala endokrinologu i vadit krv u vinogradskoj no necu otici,kao i urinokulturu.
I ja sam trebala vadit krv zbog hemoglobina i endokrinologa, ali mi je pregled kod endokri. odgođen pa mi nema smisla. Sad mi vjerojatno ni ne bi mijenjao terapiju bez obzira na situaciju jer ću ionako ubrzo roditi pa je glupo riskirati i ići u laboratorij. Kod nas nitko ne dolazi kući na vađenje krvi...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki pa da ja sam trebala imat kontrolu 1.4 a trebam roditi u petom a ionako pijem malu gramazu pa cu piti do kraja termina sta sad
Ja sam trebala zubaru zbog ovih svojih divnih zubica i zubnog mesa, i sad su me sami nazvali i rekli ukoliko ne boli i nijedna plomba nije pala neka pricekam 2 tj i zabrana izlazaka do daljnjeg...
Ja sam trebala zubaru zbog ovih svojih divnih zubica i zubnog mesa, i sad su me sami nazvali i rekli ukoliko ne boli i nijedna plomba nije pala neka pricekam 2 tj i zabrana izlazaka do daljnjeg…
I ja trebam danas kod zubara. Sad cekam da pocne radit..da vidim jel dolazim il ne.
Evo ukratko ako se ne raspisem 😂
Isla provjeriti kakva mi to vodica curka da bi se ispostavilo da je visoko prsnuce vodenjaka, a meni je to skroz malo curkalo ko iscjedak. Na pregledu zatvorena skroz i nikakvih trudova nema pa su preporucili da je sigurnije da idem na carski.
Oko pola 10 rođena moja Dorica, mrvica od 2300. Zasad je sve super ona spava i jede i tu i tamo se malo buni. Danas sam se izdojila da dobije moje mlijeko jer jos nekuzi kako povuci, ali bitno mi da jede, ako ne ovdje kod kuce cemo pokusavati sa dojenjem. Ostalo pitajte sto vas zanima. Kod nas isto naravno nema posjeta zbog korone, samo su je muzu pokazali malo 😊
Školjkajavi koliko je dobio bebač🥰
Zvala patronazna da nece doci, zabrana zbog korone 😡, a ja na iglama cekam da vidim koliko je grama dobio. Rekla je da ako bas ja zahtijevam da cemonse dogovoriti kroz dva dana 😡
Eto vidis, krenulo i to svugdje 😡😡 dogovori se, neka dodje s maskom, neka se izuje na ulazu i neka dezinficira ruke...a sto ces drugo...
Evo ukratko ako se ne raspisem 😂
Isla provjeriti kakva mi to vodica curka da bi se ispostavilo da je visoko prsnuce vodenjaka, a meni je to skroz malo curkalo ko iscjedak. Na pregledu zatvorena skroz i nikakvih trudova nema pa su preporucili da je sigurnije da idem na carski.
Oko pola 10 rođena moja Dorica, mrvica od 2300. Zasad je sve super ona spava i jede i tu i tamo se malo buni. Danas sam se izdojila da dobije moje mlijeko jer jos nekuzi kako povuci, ali bitno mi da jede, ako ne ovdje kod kuce cemo pokusavati sa dojenjem. Ostalo pitajte sto vas zanima. Kod nas isto naravno nema posjeta zbog korone, samo su je muzu pokazali malo 😊
Dobrodosla Dorice 🙈🥰 ipak ju je tata znaci uspio vidjet 🙈🎉
Mellorine cestitam
Karla kakva je situacija kod tebe,kako ide s dojenjem,kakvo je osoblje u Vinogradskoj?Ja se nadam da nije istina ono sto se jutros spominjalo da se tamo poradjala zena s koronom i da se ginekologinja zarazila 😥😥😥
Sortiraj odgovore
Najstariji