Jahanara, moj je od pocetka t nisko, zato sam morala vise mirovati i dupli Mg piti.
It’s a baby boy💙
Fever jos par tjedana mirovanja i u terminu si😀 iskreno jedva cekam da napunim 37.tjedan.
.
Uz octenisept i sterilne gaze sto jos da kupim za pupak? Tyrosur prasak? Treba jos nesto?
Karla bas nisu u redu Pa mogli su mu je kroz staklo pokazati ili dati neku masku,nesto...bas sam ljuta.A to je samo zato sto im je tako najjednostavnije...
Ali neka ste ti i bebica dobro,jos samo danas i sutra i onda cete se vas troje maziti po cijele dane 😍😍
Fever ja se stvarno nadam da ce ti porod biti lak ako ti je tako rekla😉,meni je prva bila toliko nisko da joj se pola glave nije vidjelo na uzv a radala sam ju dva dana😉,tako da se iskreno nadam da ce tako lako kod tebe biti.
Medlle sad cete vi lakse kad dodjete doma
Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova?
My baby svaki dan nesto za sto se pitam jel normalno🙈 vec sam luda od tog. Srecom pa postoji ovaj forum gdje dijelimo iskustva pa mi bude lakse kad vidim da nije samo meni.
E nadam se i ja, pit cu caj od maline i datulje😂😂🙈🙈🙈
Jahanara, Tyrosur i mrezica jos za pupak osim ovog sto si navela :-D
It’s a baby boy💙
E nadam se i ja, pit cu caj od maline i datulje😂😂🙈🙈🙈
Jahanara, Tyrosur i mrezica jos za pupak osim ovog sto si navela :-D
Fever negdje pise da ide tyrosur prasak a negdje da ne treba? A cemu sluzi Tyrosur gel?Muzu mi dali to u ljekarni jer nije bilo nista drugo pa ne znam dal da to ode zamjeniti za nesto drugo ako mi nece posluziti.
Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova?
Neznam jesil upratila evo Karla89 nam je jucer rodila 💖
.
Jesam rijesila sam temperaturu oblogama od rakije. A (.) onako kako su mi deedee i mikio objasnjavale, jucer me je jos malo bolilo na tom jednom mjestu, eevo danas sve ok. Hvala 🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji