Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    15. Ožujak 2020. 10:54

Jahanara, moj je od pocetka t nisko, zato sam morala vise mirovati i dupli Mg piti. 

It’s a baby boy💙

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 11:02

Fever jos par tjedana mirovanja i u terminu si😀 iskreno jedva cekam da napunim 37.tjedan.
    .
    Uz octenisept i sterilne gaze sto jos da kupim za pupak? Tyrosur prasak? Treba jos nesto?

• Pupi30
    15. Ožujak 2020. 11:27

Karla bas nisu u redu  Pa mogli su mu je kroz staklo pokazati ili dati neku masku,nesto...bas sam ljuta.A to je samo zato sto im je tako najjednostavnije...

Ali neka ste ti i bebica dobro,jos samo danas i sutra i onda cete se vas troje maziti po cijele dane 😍😍

My baby
    15. Ožujak 2020. 11:32

Fever ja se stvarno nadam da ce ti porod biti lak ako ti je tako rekla😉,meni je prva bila toliko nisko da joj se pola glave nije vidjelo na uzv a radala sam ju dva dana😉,tako da se iskreno nadam da ce tako lako kod tebe biti.
    Medlle sad cete vi lakse kad dodjete doma

My baby
    15. Ožujak 2020. 11:32

Jahanara jedva cekam da tad rodim 😂😂kao i ti tad je nas datum 😁

Grizli
    15. Ožujak 2020. 11:35

Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova? 

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 11:37

My baby svaki dan nesto za sto se pitam jel normalno🙈 vec sam luda od tog. Srecom pa postoji ovaj forum gdje dijelimo iskustva pa mi bude lakse kad vidim da nije samo meni.

Fever
    15. Ožujak 2020. 11:44

E nadam se i ja, pit cu caj od maline i datulje😂😂🙈🙈🙈

Jahanara, Tyrosur i mrezica jos za pupak osim ovog sto si navela :-D

It’s a baby boy💙

• Pupi30
    15. Ožujak 2020. 11:53

Fever

E nadam se i ja, pit cu caj od maline i datulje😂😂🙈🙈🙈

Jahanara, Tyrosur i mrezica jos za pupak osim ovog sto si navela :-D

Fever negdje pise da ide tyrosur prasak a negdje da ne treba? A cemu sluzi Tyrosur gel?Muzu mi dali to u ljekarni jer nije bilo nista drugo pa ne znam dal da to ode zamjeniti za nesto drugo ako mi nece posluziti.

skoljka
    15. Ožujak 2020. 12:08

Grizli

Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova?

Neznam jesil upratila evo Karla89 nam je jucer rodila 💖

Jesam rijesila sam temperaturu oblogama od rakije. A (.) onako kako su mi deedee i mikio objasnjavale, jucer me je jos malo bolilo na tom jednom mjestu, eevo danas sve ok. Hvala 🤗😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.