Skoljka jel bilo još presvlačenja? 😁 Bitno da napreduje i papa 🤗
Karla kak ste vi, kad vas puštaju kući?
Ja sam jucer dusu isplakala, sve mi se skupilo, tako da razumijem Minnie...
Bas me zivcira to sve, virus, nemogucnos supruga na porodu i ostalo. Nadam se da ce se kroz par tjedana to malo smiriti, da ce naci neko cjepivo. Mislim realno klinicka slika svih mlađih od 70+ je ok, bude sve ok nakon bolnice.
Bas sam ss zezala kak korona virus ne prezivljava iznad 23C da molim Boga da ljeto pozuri ili idemo svi u saune
It’s a baby boy💙
Jutro svima!
Mene još uvijek drži onaj kašalj, al sad se pridružio i nos i glava, sve osim temperature. Još me trbuh boli, zateže, grči se - bas kako kaže Maja, gora sam od kakve babe 😂
Tina sretno danas na pregledu, i nadam se da se/će se nešto pokrenuti i da napokon dočekaš svoju bebicu 😍
Karla kak ste vi?
Minnie i ja sam bas tužna, jako bi voljela da muž može biti samnom, prvi put mi je jako puno značio. Pa onda budem zabrinuta jer se pitam da li će biti sve okej sa babicama i doktorima i tak, vrtim se u krug
Jutro cure...
Jučer nam je dan kod kuće prošao blago rečeno hektično.
Beba je plakala i bila na cici od kad smo došle doma pa do navečer. Samo je plakala sirota, podrigivala, štucala, prdila...koma. Dali smo joj BioGaia kapi, a navečer više nisam mogla slušat to deranje, napravila sam joj flašicu, ali to je pojela malo no nekako se u 10 sati smirila - dala sam joj dudu - nemajka. Spavala do 2, pa sam joj opet dala cicu i malo dohrane, podrignula, presvukla, ponovile smo u 4 pa u 6 pa u 7 haha. Sad mi se dijete čini sretno i zadovoljno tako da me baš briga. I jutrošnja stolica joj je bila onako zlatno žuta a ne više eksplozivna zelenkasta kao proteklih dana, tako kažu da i treba biti. Malo je danas lakše od jutra
Jutro cure 🙈 na vuk vrhovcu mjere temperaturu na ulazu u zgradu, pitaju vas dal kasljete bla bla, zapisu i idete dalje 👀 izvanredno stanje je 🙊 neka zena se zakasljala gore u cekaoni, i odmah je sestra dosla pitat tko kaslje , kako su ju pustili , da ne smije biti gore, a zena ima astmu 🤦♀️ cak su mi neke zene rekle da zar nebi ja trebala biti u posebnoj prostoriji 👀 meni je ovo bas jeziva situacija 🤦♀️🙇♀️
Jahanara,jel znas kakva je situacija na svarci? Jel kolegica jos lezi gore? Navodno imamo prvog oboljelog s koronom iz karlovca.
Cure koje ste rodile , jeste dohranu kupile onu koju su davali babcima u bolnici ili ste to prije pripremile po svom nahođenju ?
Majuska, ako ce beba bit na dohrani planiram kupovati Novalac bez obzira sto mu budu dali u bolnici...
Sanjala sam da sam rodila mjesec i 8 dana ranije, tocnije 11.4., i onda me jos nesto boljelo pa je sestra upisala 12.4.
Beba je bila dugacka 30 cm... Nisam bila nesto pretjerano uzrujana u snu :D
Bome smo u pravo vrijeme trudne i pred porodom, haha :D Jos sam se zezala s muzem da cemo klincu pricati za 15 godina kak je to bilo u doba u korone, kao sto nam nasi roditelji pricaju kako je bilo za vrijeme rata.
Nije ugodno slusati vijesti, ali mislim da treba slusati znanstvene cinjenice, a ne samo novinare koji pisu sve i svasta!
Majo izisla je jucer ujutro iz bolnice. Posjete su cijelo vrijeme bile zabranjenje. Procitala sam sinoc da samo hitni i akutni pacijenti mogu uci u bolnicu. Ne ocekujem da ce se nesto promijeniti s obzirom da je sada i potvrdjen jedan slucaj oboljelog.
.
Sto se tice cijele situacije, vise sam zabrinuta nego tuzna. Stvarno sam htjela da muz bude uz mene, al prezivjet cu i bez njega. Kako sam prvi put tako cu i sada. Recimo mene vise brine sta ako stave gradove u karantene kako cu do ginekologa u drugi grad na pregled. Pa razmisljam o tom sta ako mi se beba zarazi u bolnici. Znam da je moj porod jos daleko, al ne vjerujem da ce do tada stanje sa koronom biti drasticno bolje.
.
Meddleo ma zasto nemajka ako si dala dudicu. Ne smatram da je duda nesto lose.Samo ti sebi olaksaj koliko mozes. Znas kako kazu, sretna mama- sretna beba.
Karla cestitam 🎉💐💕
Samo da vam javim da sam u sub na carskom zavrsila tako da je stigao i moj smotuljak sreće ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji