Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova?
Neznam jesil upratila evo Karla89 nam je jucer rodila 💖
.
Jesam rijesila sam temperaturu oblogama od rakije. A (.) onako kako su mi deedee i mikio objasnjavale, jucer me je jos malo bolilo na tom jednom mjestu, eevo danas sve ok. Hvala 🤗😘
Ajde super da ti je bolje! Cuvajte se! A nisam vidila da je Karla rodila... Karla čestitam! Sretno s bebicom.
Tina se uopce nije javljala?
Ja isto nisam upratila 🤷🏻♀️ ili opet negdje lunja pa nema vremena da se javi ili je u radjaoni 😃
Ja sam ovog svog princa u zadnja 2 sata 4 puta komplet presvukla 🙈, ako ovak nastavi do jutra mu necu imati sto obuci 😂. Danas cijeli dan nije kakao, nije imao grceve i dobro je spavao, od kad se probudio poslije 20h ne prestaje kakati i pisati 😂 i jos dok ga presvlacim sve okolo zapisa svaki put 😂😂😂. Nadam se sad kad zavrsi sa papnjem da ce zaspat i nadam se da je za veceras zavrsio sa paradiranjem sa pelenama 🙈
Zadnji post njen je bio jucer da ako se ne pokrene da ide na inducirani u ponedjeljak- ako se dobro sjecam🤔
To se nama znalo dogadjat, cim smo promijenili pelenu ona se pokaka. Stavimo novu, popiski se.
.
Jel mu prevlacis kozicu? Da li se to uopce radi? Pojma nemam oko tog🙈
Zadnji post njen je bio jucer da ako se ne pokrene da ide na inducirani u ponedjeljak- ako se dobro sjecam🤔
Da i ja se toga sjecam.
To se nama znalo dogadjat, cim smo promijenili pelenu ona se pokaka. Stavimo novu, popiski se.
.
Jel mu prevlacis kozicu? Da li se to uopce radi? Pojma nemam oko tog🙈
Jahanara hoce li ti bit nekbicno s obzirom da imas curku? Ja imam dvije i moj sadasnji partner ima dvije i ne znam kako bi se navikla na decka 😂,naravno da su rekli da je ovo decko boze dragi nek je ziv i zdrav al me bilo malo frka sta sko je decko kako cu ja to dole oko te stvari 😂
Tnx Skoljka🤗
.
My baby bit ce mi cudno da. Kad sam saznala da je decko, odmah mi je palo na pamet ajme sta cu mu sa pisom, kako ga ocistiti🙈 od tada pa evo do sad dok Skoljka nije spomenula presvlacenje nisam mislila o tom.
Sortiraj odgovore
Najstariji