Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Ožujak 2020. 22:01

skoljka

Grizli

Skoljka navratila sam da vidim kakva je situacija kod tebe sa (.)? Jesi uspjela se rijesiti temp i bolova?

Neznam jesil upratila evo Karla89 nam je jucer rodila 💖
    .
    Jesam rijesila sam temperaturu oblogama od rakije. A (.) onako kako su mi deedee i mikio objasnjavale, jucer me je jos malo bolilo na tom jednom mjestu, eevo danas sve ok. Hvala 🤗😘

Ajde super da ti je bolje! Cuvajte se! A nisam vidila da je Karla rodila... Karla čestitam! Sretno s bebicom. 

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 22:58

Tina se uopce nije javljala?

skoljka
    15. Ožujak 2020. 23:26

Jahanara

Tina se uopce nije javljala?

Ja isto nisam upratila 🤷🏻‍♀️ ili opet negdje lunja pa nema vremena da se javi ili je u radjaoni 😃

skoljka
    15. Ožujak 2020. 23:31

Ja sam ovog svog princa u zadnja 2 sata 4 puta komplet presvukla 🙈, ako ovak nastavi do jutra mu necu imati sto obuci 😂. Danas cijeli dan nije kakao, nije imao grceve i dobro je spavao, od kad se probudio poslije 20h ne prestaje kakati i pisati 😂 i jos dok ga presvlacim sve okolo zapisa svaki put 😂😂😂. Nadam se sad kad zavrsi sa papnjem da ce zaspat i nadam se da je za veceras zavrsio sa paradiranjem sa pelenama 🙈

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 23:32

Zadnji post njen je bio jucer da ako se ne pokrene da ide na inducirani u ponedjeljak- ako se dobro sjecam🤔

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 23:36

To se nama znalo dogadjat, cim smo promijenili pelenu ona se pokaka. Stavimo novu, popiski se. 
    .
    Jel mu prevlacis kozicu? Da li se to uopce radi? Pojma nemam oko tog🙈

skoljka
    15. Ožujak 2020. 23:39

Jahanara

Zadnji post njen je bio jucer da ako se ne pokrene da ide na inducirani u ponedjeljak- ako se dobro sjecam🤔

Da i ja se toga sjecam. 

Jahanara

To se nama znalo dogadjat, cim smo promijenili pelenu ona se pokaka. Stavimo novu, popiski se.
    .
    Jel mu prevlacis kozicu? Da li se to uopce radi? Pojma nemam oko tog🙈

skoljka
    15. Ožujak 2020. 23:40

Ne navlacim jos, rekla mi je patronazna tek poslije mjesec dana. 

My baby
    15. Ožujak 2020. 23:59

Jahanara hoce li ti bit nekbicno s obzirom da imas curku? Ja imam dvije i moj sadasnji partner ima dvije i ne znam kako bi se navikla na decka 😂,naravno da su rekli da je ovo decko boze dragi nek je ziv i zdrav al me bilo malo frka sta sko je decko kako cu ja to dole oko te stvari 😂

Jahanara
    16. Ožujak 2020. 00:07

Tnx Skoljka🤗
    .
    My baby bit ce mi cudno da. Kad sam saznala da je decko, odmah mi je palo na pamet ajme sta cu mu sa pisom, kako ga ocistiti🙈 od tada pa evo do sad dok Skoljka nije spomenula presvlacenje nisam mislila o tom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.