Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    15. Ožujak 2020. 12:11

Pupi30, mi u Os koristimo Tyrosur prasak  i Octensept sprej.
    Za Tyrosur gel nisam ni cula iskreno, tako da ne znam info o tome i ne mogu ti reci vise nazalost. 

It’s a baby boy💙

Fever
    15. Ožujak 2020. 12:13

Sad sam malo guglala i iskreno mislim da ti to nije za pupak, Octensept dezinficira i ishlapi, i stavi se prasak ( kod nas tako, u nekim gradovima patronazne ne koriste prasak). Cilj je da se pupkovina sto prije osusi i otpadne. Gel mi nema smisla stavljati jer je vlazan. 

It’s a baby boy💙

My baby
    15. Ožujak 2020. 12:21

Jahanara ne znam kako je tebi no meni su u svakojtrudnoci bili drugaciji simptomi a tako i tegobe,a mislim da ima veze rodit u 22,24, i 33 god😂,mene iskreno u ovoj trecoj trudnoci sad jako bole kukovi i ledja..jucer sam otisla s kcerkama prosetati i jedva sam doslado kuce,ali i ovako imam problema s donjim dijelom ledja pa jbg.Nijedna trudnoca mi nije mi slicna bila tako da znam o cemu pricas :)).

• Pupi30
    15. Ožujak 2020. 12:46

Fever

Sad sam malo guglala i iskreno mislim da ti to nije za pupak, Octensept dezinficira i ishlapi, i stavi se prasak ( kod nas tako, u nekim gradovima patronazne ne koriste prasak). Cilj je da se pupkovina sto prije osusi i otpadne. Gel mi nema smisla stavljati jer je vlazan.

Kuzim, hvala ti 🙂

skoljka
    15. Ožujak 2020. 13:31

Sta li je sa Tinom? Da li joj se samo  pokrenulo? Ne javlja se od jucer? 

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 13:42

Fever hvala na odgovoru. Ostalo mi je jos samo to za kupiti. I ljuljacku. 
    .
    My baby vecinu prve trudnoce sam prelezala. Tako da ovih tegoba nisam imala. I sad kao da sam prvi put trudna.  A imas pravo i za godine, prva trudnoca sa 29, sada sa 34.

Fever
    15. Ožujak 2020. 13:51

Ja sam dobila baby bjorn bouncer njihaljku, super je, navlaka periva :-D
    Babyphone mi je bio zapeo na carini, valjda sad sve vece otvaraju, prvi put da mi je nesto zapelo. Slala sam racun, sutra treba doci pa cu vidjet koliko pdva i troskova moram platit🙈
    Valjda mi nece i klokanicu, izdajalica i inhalator su bili manje od 160 kn iznad koliko carine.

It’s a baby boy💙

• Minnie255
    15. Ožujak 2020. 16:43

Fever do 50 americkih dolara ne bi trebali carinu naplacivati

Fever
    15. Ožujak 2020. 17:05

Pdv ide ako se predje 160 kn, carina iznad 150€

It’s a baby boy💙

brankica09
    15. Ožujak 2020. 17:07

skoljka

Sta li je sa Tinom? Da li joj se samo pokrenulo? Ne javlja se od jucer?

Skoljka jesu pomogli cepici? 👀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.