Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    15. Ožujak 2020. 17:29

Medlleo mislim da će vam puno lakše bit doma.. 
    Nego, ovdje su nam rekli da zbog virusa ni patronažne ne dolaze doma, barem ovdje u zg 🤦
    Školjka imale smo veselu noć..ona bljuca plodnu vodu i to je baš mući u trbuhu, pa se budi s vriskom 🙈 nisam ništa spavala jer svakih 10tak min se budila..danas je čak mislim dati da je uzmu, jer dvije noći nisam spavala, a preko dana ne mogu.. kolostrum se pojavio, ona lijepo ciki, jedino su mi bradavice toliko osjetljive da mi smeta i dodir sa spavaćicom 😔 sad popodne je toliko plakala nakon sisanja da nisam znala više kako je smiriti..pa sam zvala sestru da joj daju dohranu i evo nakon 10ml cura spava već dva sata..očito je bila gladna 🙂
    .
    Ostale cure izdržite još malo, naajljepši poklon vam stiže uskoro 🥰

15. Ožujak 2020. 17:43

Lefax kapi za grceve, misljenje i iskustva ako tko ima? 
    Karla,nemoj se muciti vec se naspavaj po noci :) 

• Lady33
    15. Ožujak 2020. 17:45

Curke jel se kojoj desilo ovako nesto i da su pogrijesili 
    U bolnici sam 21 dan beba se prati
    Oni racunaju da sam danas 33+5 sedmica
    A da beba odgovara 29+6 sedmica abdominalno to jest tezinom.
    Plodova voda mi je danas 9  (90)
    Bas se plasim da je bebaa premala i da ako se porodim uskoro da mozda nece prezivjeti.
    Uz to otvorena sam za jedan deblji prst (1,5 cm)
    Tu sam u bolnici i po njihovom kao necu sigurno do termina izdrzati koji be 25 aprila.

url=https://lilypie.com]

• Sancy3
    15. Ožujak 2020. 18:12

Lady33

Curke jel se kojoj desilo ovako nesto i da su pogrijesili
    U bolnici sam 21 dan beba se prati
    Oni racunaju da sam danas 33+5 sedmica
    A da beba odgovara 29+6 sedmica abdominalno to jest tezinom.
    Plodova voda mi je danas 9 (90)
    Bas se plasim da je bebaa premala i da ako se porodim uskoro da mozda nece prezivjeti.
    Uz to otvorena sam za jedan deblji prst (1,5 cm)
    Tu sam u bolnici i po njihovom kao necu sigurno do termina izdrzati koji be 25 aprila.

Moguce su pogreske u procjeni tezine al meni se cini da tebi ni termin ne pase,meni je termin 24.4 i trudna sam 34+4,pa mi nije jasno kako su tebi izracunali 33+5?također sam otvorena 2cm ali sam doma na mirovanju,nemoj razmisljat negativno drz se uputa ljecnika i bit ce sve ok

brankica09
    15. Ožujak 2020. 18:36

Karla89

Nego, ovdje su nam rekli da zbog virusa ni patronažne ne dolaze doma, barem ovdje u zg 🤦
    Školjka imale smo veselu noć..ona bljuca plodnu vodu i to je baš mući u trbuhu, pa se budi s vriskom 🙈 nisam ništa spavala jer svakih 10tak min se budila..danas je čak mislim dati da je uzmu, jer dvije noći nisam spavala, a preko dana ne mogu.. kolostrum se pojavio, ona lijepo ciki, jedino su mi bradavice toliko osjetljive da mi smeta i dodir sa spavaćicom 😔 sad popodne je toliko plakala nakon sisanja da nisam znala više kako je smiriti..pa sam zvala sestru da joj daju dohranu i evo nakon 10ml cura spava već dva sata..očito je bila gladna 🙂
    .

Karla odmori se po noci 🙈 jel mazes s cim bradavice ? Dakle mi smo i bez patronazne 🤷‍♀️ kad bi mogle doma? Jel kazu sta ? 

skoljka
    15. Ožujak 2020. 18:42

Karla89

.

Jesi kupila Multi-mam komprese, ako nisi reci muzu da ti dobese, nakon jednog koristenja ce ti pomoci, jako su dobre, meni nista nisu pomogle kreme za bradavice, samo te komprese, jeau akupe, al i sad ih ponekad koristim kad mi mali iziritira od navlacenja, vjerujem da cu i ubuduce, cak ti je jedna dovooljna za obje bradavice samo prerezes. Super da ste se skuzile za dojenje i da lijepo ide 👍🏻  Jel je stavljas da spava na stranu, poslije svakog dojenja na drugu, i kad bljucne bit ce joj lakse nego na ledjima. 

A malu si trebala svaku vecer dati sestrama da se ti odmoris. Ja nesto imam osjecaj da se moj odmah navikao jos u bolnici da od 11-11:30 do 3-4 odspava u komadu jer sam ga njima davala svako vece, ja ga podojim i jos ako mu oni tam daju i super, tako mi sad i doma spava. Onda ga presvucem nahranim i nastavi do 7, osim kad ima grceve pa u snu stenje, cvili, vrisne i tak. 

skoljka
    15. Ožujak 2020. 18:58

Brankica je je, pa ja sam to odmah napravila cim si mi ti napisala, znas da sam ti se zahvalila. Odmah je proradilo 🙈 bolilo do suza al je sve izaslo 🙈, hvala jos jednom, bas sam se napatila. Jos me boli, al je lakse, pomaze ova neka krema.
    Lady33 iskreno sr nadam da nije nista tako kako ti govore. Drzim 🤞🏻da sve na kraju bude dobro, da bebica bude zdrava a ti sretna mama. I pokusaj pozitivnije razmisljat, vjeruj u svoju bebicu 🤗😘❤️

brankica09
    15. Ožujak 2020. 19:38

skoljka

Brankica je je, pa ja sam to odmah napravila cim si mi ti napisala, znas da sam ti se zahvalila. Odmah je proradilo 🙈 bolilo do suza al je sve izaslo 🙈, hvala jos jednom, bas sam se napatila. Jos me boli, al je lakse, pomaze ova neka krema.
    Lady33 iskreno sr nadam da nije nista tako kako ti govore. Drzim 🤞🏻da sve na kraju bude dobro, da bebica bude zdrava a ti sretna mama. I pokusaj pozitivnije razmisljat, vjeruj u svoju bebicu 🤗😘❤️

Znam , znam 🙈 nego da vidim jel jos ide na bolje? Jel jos koristis cepice? 

skoljka
    15. Ožujak 2020. 19:49

brankica09

skoljka

Ne, ne koristim, taj jedan je bio dovoljan samo da pokrene taj kamen koji se napravio 🙈🙈

brankica09
    15. Ožujak 2020. 20:38

skoljka

brankica09

skoljka

Ne, ne koristim, taj jedan je bio dovoljan samo da pokrene taj kamen koji se napravio 🙈🙈

Odlicno 💪 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.