Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    15. Ožujak 2020. 08:27

Karla brz oporavak!
    Ja se cure spremila i čekam da muž dodje pa idemo kući.
    Beba mi ima probavnih smetnji, ne znam do čega je to, bojim se da sam ja nešto pojela. Jela sam neke čokoladice od lješnjaka, popila sam čašu s vodom i onim maminim kapima, bojim se da nije od toga. Počelo je sinoć, onako drečanje, kruljenje, prduckanje, pa bi cicu pa ne bi, samo je plakala i tako u krug, u 4 ujutro sam već bila iznemogla, mislila sam da je gladna, sestra ju je probala nahranit ali samo nešto sitno je pojela. Pred jutro je nekako zaspala, pedijatrica mi je rekla nek joj dajem bio gaia kapi, na sreću imam to doma. Idemo kući sa 3270 grama, dakle oko 100 je izgubila, rodjena sa 3370. Nije ništa komentirala jel to dobro ili loše🙄
    Bit će lakše nadam se kad dodjemo kući

skoljka
    15. Ožujak 2020. 09:04

Karla kako ste jutros, kako ste provele noc? Jel beba sa tobom? Kako si ti, jel boli sav?
    Medleo neznam sta su te mamine kapi, za sta su one.? Cini mi se da ljesnjaci, kikiriki izazivaju alergije, za citruse i svjezi luk su nama rekli izbjegavati jer mjenja okus mlijeka, a ostalo umjereno, prvo probat pa provjeriti reakciju bebe. Nadam se kad dodjete doma da ce te vas dvije uspostaviti svoju rutinu, samo bez nervoze i bebice to osjete. Normalno je da beba izgubi 10% od porodjajne tezine, pa da pocne vracati, tvoja je manje za sad izgubila jer je vise dohranom hranjena. Samo vjeruj u sebe da vi to mozete i strpljivo. 🤗😘❤️

LaLuna
    15. Ožujak 2020. 09:05

meddleO407

Drage cure, rodila se Ena. 3370 teška i 50 dugačka. Prava je štruca. Ima divne obraščiće i okruglu glavicu, lišce bez ijedne piknjice.🤩🤩🤩
    Nije mala kao što sam se bojala nego prava cura, eto kako se znaju zeznut u procjeni…
    Opća je bila ok, malo strah dok me nisu uspavali i zatim grozni bolovi, ali dobro su me nakljukali lijekovima, sad boli samo malo, onako kao menstrualni bolovi…sutra ću se valjda smjeti ustati i nešto popiti, ne mogu vam opisati koliko sam žedna…dali su mi gazu da cuclam ali slabo je to…
    Teško mi je što ne mogu s bebom baš mamevrirat🙄 uzet ju ili se okrenut, namjestit, nadam se da će ubrzo biti bolje.
    Ali mazile smo se dopodne, koža na kožu i cikila je čak sat vremena, bilo je kolostruma, baš je curilo. Odtad beba samo spava i tu i tamo se promeškolji, kažu da je to normalno..
    Eto toliko od mene, nisam sad u toku što se dogadja medju ostalim trudnicama koje su blizu termina, ali svima sretno!!!!!

Čestitke na bebici, dobrodošla Ena 💕

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 09:13

Jutro cure!
    Meddleo 🤞 da krene na bolje kad dodjete kuci. Mozda se samo nagutala zraka, pisala si da hoce sisu pa nece pa malo vuce malo ne tako da lako u tom svemu da joj je trbuscic bio pun zraka koji joj je smetao.
    .
    LaLuna ajme tvoja cura vec prosla mjesec dana. Kako ste vi?

MickeyMouse
    15. Ožujak 2020. 09:25

Jutro svima!
    Meddle i ja bi rekla da je možda do čokolade s lješnjacima, a možda se i nagutala zraka 😕 sad će to sve biti bolje kad dođete doma i budete u svom miru. A ovo za kilažu je super, normalno je da izgubi do 10%, ali obzirom na nadohranu izgubila je manje. 
    Ja sam se jutros probudila bez bolova i bas odmorna puna energije u 6:30. Nakon doručka s malom, pospremljene i usisane 1 sobe evo me ležim na kauču i nemrem mrdnut. 

• Minnie255
    15. Ožujak 2020. 09:45

Jao koje su to gluposti da tata ne smije ni preko stakla vidjeti bebu...strasno pa kao da sestre i oni svi ne izlaze iz bolnice pa ne mogu nesto donijeti u bolnicu...

Fever
    15. Ožujak 2020. 09:48

Moj se isto okrenuo jako rano,  i bas su neugodni ti udarci u mjehur, imam osjecaj i ja da ce ispast van🙈
    Al doka je rekla da ce bit bar brz porod s obzirom da je nisko i vec glava dolje, valjda se nece pred kraj sad okrenut😂
    Stuca par puta dnevno, bas se osjeti fino
    Ja sve cesce idem na wc sad, a mislila sam da je ono prije bilo cesto🤣

Netko je pisao da je jeo coksu s ljesnjacima, orasasto se bas ne preporucuje kod dojilja, isto tako i citrusi, hrana koja nadima, i pasirana- svjeza rajcica jer zna kisiti. Ali sve probas malo ako nista ne bude ne smeta :-D
    Ja sok od narande 100% tni pijem u velikim kolicinama, mozda se malac vec navikao, to cu prvo isprobat jel mi pase 🙈

It’s a baby boy💙

brankica09
    15. Ožujak 2020. 10:15

meddleO407

Karla brz oporavak!
    Ja se cure spremila i čekam da muž dodje pa idemo kući.
    Beba mi ima probavnih smetnji, ne znam do čega je to, bojim se da sam ja nešto pojela. Jela sam neke čokoladice od lješnjaka, popila sam čašu s vodom i onim maminim kapima, bojim se da nije od toga. Počelo je sinoć, onako drečanje, kruljenje, prduckanje, pa bi cicu pa ne bi, samo je plakala i tako u krug, u 4 ujutro sam već bila iznemogla, mislila sam da je gladna, sestra ju je probala nahranit ali samo nešto sitno je pojela. Pred jutro je nekako zaspala, pedijatrica mi je rekla nek joj dajem bio gaia kapi, na sreću imam to doma. Idemo kući sa 3270 grama, dakle oko 100 je izgubila, rodjena sa 3370. Nije ništa komentirala jel to dobro ili loše🙄
    Bit će lakše nadam se kad dodjemo kući

Doma ce bit bolje odmah 🙈 💪 

Jahanara
    15. Ožujak 2020. 10:29

Fever

Moj se isto okrenuo jako rano, i bas su neugodni ti udarci u mjehur, imam osjecaj i ja da ce ispast van🙈
    Al doka je rekla da ce bit bar brz porod s obzirom da je nisko i vec glava dolje, valjda se nece pred kraj sad okrenut😂
    Stuca par puta dnevno, bas se osjeti fino
    Ja sve cesce idem na wc sad, a mislila sam da je ono prije bilo cesto🤣

Netko je pisao da je jeo coksu s ljesnjacima, orasasto se bas ne preporucuje kod dojilja, isto tako i citrusi, hrana koja nadima, i pasirana- svjeza rajcica jer zna kisiti. Ali sve probas malo ako nista ne bude ne smeta :-D
    Ja sok od narande 100% tni pijem u velikim kolicinama, mozda se malac vec navikao, to cu prvo isprobat jel mi pase 🙈

Kod mene je na svakom pregledu malac bio okrenut glavicom prema dolje al nikad mi doktor nije rekao da je nisko. 
    .
    Vidis kako su te preporuke za dojilje razlicite. Meni je patronazna rekla da neka jedem sve sto sam i inace jela da neka nista ne izbjegavam. Znam da sam na pocetku pazila sto jedem, prvih par dana, i kad sam joj to rekla savjetovala mi je sve da jedem da se dijete na taj nacin navikava na sve🤷‍♀️

Vaki
    15. Ožujak 2020. 10:45

Karla - vidiš, moj porod je isto dugo trajalo, ali mene su rezali kad je zapelo i moram priznati da nisam imala velikih problema s tim. Za 2 dana sam već mogla sve normalno raditi. Želim ti brz oporavak. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.