Karla 🤞 da se sto prije oporavis 🙈 bome je to potrajalo 🤷♀️🤰👶 samo nista ne trpi, nemoj bit od onih budem izdrzala 💪 sta se moze sprijecit samo nek daju tablete 😊👀
Cure oko moga tjedna, koliko nisko osjetite udarce bebe?
Kako u kojem polozaju, nekad ispod pupka, nekad u ravnini pupka. Danas sjednem u auto i mislim da me je lupio u mjehur jer sam se skoro upiskila na sekundu
Karla, svaka cast sto si sve izdrzala! Brz oporavak ti zelim :)
Jesi sto pila ranijih dana za otvaranje? (Datulje,cajeve i to)
Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼♀️ I kad štuca
Ma kad sam tako nisko osjetila prepala sam se da cu roditi, ustat cu se s kreveta i ispast ce van🙈
Imam neke lude scenarije u glavi. 😅
Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼♀️ I kad štuca je jako nisko osjetim.
Tako i meni isto, a danas me bas udara u mjehur i skroz nisko ju osjetim da nekad pomislim da ce joj rukica samo izletit van 🤦♀️
Karla svaka cast, sada je tvoja buhtlica uz tebe i to je najbitnije, ostalo bude proslo :)
Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼♀️ I kad štuca
Ma kad sam tako nisko osjetila prepala sam se da cu roditi, ustat cu se s kreveta i ispast ce van🙈
Imam neke lude scenarije u glavi. 😅
Jahanara od 28 tj.mi je curka okrenuta dolje i otada sam ja stalno na wc-u , mozda cak i od prije ali tad su mi prvi put to rekli pa sam zapamtila🤷♀️ nekad kad bi napravila korak doslovno sam mislila da ce ispast van, kao da vec viri 🤦♀️ grozan osjecaj, no sve je ok 🙈 nije ugodno ali 🤷♀️
Karla s obzirom da ti dragi nije smio biti na porodu jel uopce vidio bebu i kako to sad ide...pokazu mu preko nekog stakla ili nikako? 😥
Karla s obzirom da ti dragi nije smio biti na porodu jel uopce vidio bebu i kako to sad ide…pokazu mu preko nekog stakla ili nikako? 😥
Ništa i to je baš grozno..
Slike preko vibera, nažalost.. vidjet će i mene i bebu kad dođe po nas.. užasno mi je to 😡🤷
Može donijet stvari i po njih van iz odjela sestra izlazi, ne mogu ni na do njega van..koma.
Jutro,
Karla bome je trajalo, brz oporavak ti želim. Najbitnije da je malena uz tebe 🥰
Da, baš koma za muža. Kužim mjere sigurnosti i sve, ali kad te već dovezao na porođaj ne kužim zašto ne može bit s tobom skroz i onda više nema posjete.
Al dobro, brzo ćete doma i uživati svo troje 🙂
Jahanara moj uglavnom udara oko i iznad pupka, rijetko lupi ispod i u mjehur, to je slabije. Mislim da se još nije okrenuo.
Sortiraj odgovore
Najstariji