Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    14. Ožujak 2020. 22:36

Karla 🤞 da se sto prije oporavis 🙈 bome je to potrajalo 🤷‍♀️🤰👶 samo nista ne trpi, nemoj bit od onih budem izdrzala 💪 sta se moze sprijecit samo nek daju tablete 😊👀 

14. Ožujak 2020. 22:42

Jahanara

Cure oko moga tjedna, koliko nisko osjetite udarce bebe?

Kako u kojem polozaju, nekad ispod pupka, nekad u ravnini pupka. Danas sjednem u auto i mislim da me je lupio u mjehur jer sam se skoro upiskila na sekundu

14. Ožujak 2020. 22:49

Karla, svaka cast sto si sve izdrzala! Brz oporavak ti zelim :)
    Jesi sto pila ranijih dana za otvaranje? (Datulje,cajeve i to)

Jahanara
    14. Ožujak 2020. 23:06

MickeyMouse

Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼‍♀️ I kad štuca 

Ma kad sam tako nisko osjetila prepala sam se da cu roditi, ustat cu se s kreveta i ispast ce van🙈 
    Imam neke lude scenarije u glavi. 😅

• Anita91
    14. Ožujak 2020. 23:09

MickeyMouse

Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼‍♀️ I kad štuca je jako nisko osjetim.

Tako i meni isto, a danas me bas udara u mjehur i skroz nisko ju osjetim da nekad pomislim da ce joj rukica samo izletit van 🤦‍♀️
    Karla svaka cast, sada je tvoja buhtlica uz tebe i to je najbitnije, ostalo bude proslo :) 

brankica09
    14. Ožujak 2020. 23:12

Jahanara

MickeyMouse

Jahanara ja je osjetim jako nisko, ako sjedim imam osjećaj da je gnječim u preponi. To je valjda ruka ili 🤷🏼‍♀️ I kad štuca

Ma kad sam tako nisko osjetila prepala sam se da cu roditi, ustat cu se s kreveta i ispast ce van🙈
    Imam neke lude scenarije u glavi. 😅

Jahanara od 28 tj.mi je curka okrenuta dolje i otada sam ja stalno na wc-u , mozda cak i od prije ali tad su mi prvi put to rekli pa sam zapamtila🤷‍♀️ nekad kad bi napravila korak doslovno sam mislila da ce ispast van, kao da vec viri 🤦‍♀️ grozan osjecaj, no sve je ok 🙈 nije ugodno ali 🤷‍♀️

• Pupi30
    15. Ožujak 2020. 01:16

Karla s obzirom da ti dragi nije smio biti na porodu jel uopce vidio bebu i kako to sad ide...pokazu mu preko nekog stakla ili nikako? 😥

Boa35
    15. Ožujak 2020. 07:28

Pupi30

Karla s obzirom da ti dragi nije smio biti na porodu jel uopce vidio bebu i kako to sad ide…pokazu mu preko nekog stakla ili nikako? 😥

Ništa i to je baš grozno..
    Slike preko vibera, nažalost.. vidjet će i mene i bebu kad dođe po nas.. užasno mi je to 😡🤷
    Može donijet stvari i po njih van iz odjela sestra izlazi, ne mogu ni na do njega van..koma. 

sagi
    15. Ožujak 2020. 07:51

Jutro, 
    Karla bome je trajalo, brz oporavak ti želim. Najbitnije da je malena uz tebe 🥰
    Da, baš koma za muža. Kužim mjere sigurnosti i sve, ali kad te već dovezao na porođaj ne kužim zašto ne može bit s tobom skroz i onda više nema posjete.
    Al dobro, brzo ćete doma i uživati svo troje 🙂

sagi
    15. Ožujak 2020. 07:52

Jahanara moj uglavnom udara oko i iznad pupka, rijetko lupi ispod i u mjehur, to je slabije. Mislim da se još nije okrenuo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.