Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    28. Svibanj 2020. 12:50

neverland

skoljka

My baby

Neverland ja cice perem svaki dan tj tusiram se svaki dan jer ipak se znojim i cice se znoje pa to operem😁

😂😂😂😂🙈 Bas si me nasmijala, nadam se da se sve tusiramo svaki dan.. #nisamzlocesta, nemoj se ljutit al mi je tak zvucalo, pa mi smijesno
    .
    Ja sam isto imala tu neku bol kad povuce na pocetku,nismo imali soor, ja sam to pripisivala tome da on jako vuce, sto i jeste, z ala sam ga mala pirana. Sad vise nije takav, sad vise gusta dok cica 😂
    .
    Sto se tice toga kako se osjecam kako mama, osjecam se kao neka vucica, lavica, tek sam spoznala da imam tu moc 😂😂😂
    Salu na stranu, neznam nesmijem se hvaliti ali moj princ nije ni upola zahtjevan kao recimo curka od Karle ili od maline ili od vaki, ali to je zato sto imaju grceve, i oni da nemaju bili bi drugaciji. Nekako sam se lako prilagodila njemu, i njega uklopila u svoje navike, ako negdje idem i njega vozim sa sobom i sve bude ok. Sad je poceo kuziti sve oko sebe pa mu je super u jajetu, i nije vise mali za jaje, zadnih par dana nisam koriatila kosaru 🤷🏻‍♀️misli da mora spavati kad je u njoj pa se ljuti. Jedino sto sam ohladila na ppspremanje po kuci, prije mi je sve moralo biti na svom mjestu, sve boje uskladjene, nedaj boze da prazna casa na stolu stoji.. A sad hrpa ovih igracaka, dnevna mi izgleda kao djecija i za sad me boli… Super mi je, uzivam kad vidim da se on necemu smjesi i da je sretan. Ali sam ga razvezala 😂😂😂neznam drugacije 🙈

Hahahah to sam i ja pomislila. Zbog rane se sad kupam 3x dnevno, a i znojim se kao prase dok spavam 😂 pa i zbog toga moram. Ali ništa posebno nisam s bradavicama radila. A čitam sad da moram mijenjati te jastucice poslije svakog podoja i malo ih oprati i osusiti na zraku

Ma mogu i ja svuda s njom i ostavim ju s mamom. Ali nije to to. Prije sam znala izaći iz kuce u 10, doći popodne, sjesti u auto i provozati se do dma ili negdje. A sad moram računati kad je jela i kad će opet jesti i takve stvari. Jedva čekam da prestanem dojiti. Dat ću joj još par mjeseci fore i ćao 😑

Ja isto nemislim dojiti do beskonacnosti. Mislila sam 6-9 mjeseci, vidjet cu, svakako mlijeko gubi na kvalitetu. Navikla sam ga na Ad pred nocno spavanje, tako ce i ostati jos dugo, to mu imam namjeru davati bas dugo. 

Corinne
    28. Svibanj 2020. 12:51

Iako mi je zao da se tako osjecate, s druge strane osjecam olaksanje jer nisam jedina. Jucer sam stvarno pocela kao beba gundati polu-plakati, jer nista sto sam napravila nije upalilo da beba prestane vristat. I onda dode moj muz, uzme ga kraj sebe u krevet i mali iste sekunde prestane, a ja dobijem pogled: kaj dramis, vidis kak sam ja uspio. Jedva cekam da odem nekud sama. Bas mi fali mrva slobode. Ljubomorna sam na muza, on se usred noci kad mali place samo okrene na drugu stranu i zaspe, ujutro nes gunđa o losem spavanju, ode na posao i vrati se pred vecer. Sad je dosao na ideju da se preseli u boravak na kauc da moze mirno spavati. Moram popricati s njim prvu mirnu vecer kad mali bude spavao, osjecam se kao da je sve na meni, a on uskoci ako ima vremena. Sve sam blize opciji da se uglavnom izdajam, a sisu dam ako bas treba. Osjecam kako mi se nakuplja stres i postajem nervoznija svakim danom. 

My baby
    28. Svibanj 2020. 12:57

Corinne znam kako ti je jer i moj muz radi a ja imam troje djece,a on ima dvoje iz prvog braka po koje isto trci da ih vidja a ja doma sve obavljam a da ne kazem da imam jos dva psa,mozda sreca sto su mi kcerke vece pa mi pomognu no vecinomsam sama.Beba ti je mirna kod muza jer osjeca tvoju nervozu vjeruj mi,i moras biti jaka i na zivcima i s bebom,probaj kad ju hranis lagano lupkat po guzi ili ju maziti izmedju ociju po nosicu to ih smiri,bilo bi dobro ako imas maramu pa ju strpat u maramu dok radis nesto.To sam htjela reci mene je marama spasilaa.ja ju stavim u maramu dojim i kuham,kad cvrsto zaspe prebacim ju u krevet.Moras biti jaka i smirena,znam tesko je no ja sam ti sad napisala svoje obveze ne znam kad je jutro kad navecer,jos i te skolske obveze

My baby
    28. Svibanj 2020. 13:00

Corinne muski su muski jbg ja i na svog dramim kad ostavi tanjur ok pomogne on meni oko bebe ne kazem no vecinom sam sama do predvecer.Ako prihvatis odmah to i otupis na to vjeruj mi bit ce tebi lakse

neverland
    28. Svibanj 2020. 13:02

My baby

Corinne znam kako ti je jer i moj muz radi a ja imam troje djece,a on ima dvoje iz prvog braka po koje isto trci da ih vidja a ja doma sve obavljam a da ne kazem da imam jos dva psa,mozda sreca sto su mi kcerke vece pa mi pomognu no vecinomsam sama.Beba ti je mirna kod muza jer osjeca tvoju nervozu vjeruj mi,i moras biti jaka i na zivcima i s bebom,probaj kad ju hranis lagano lupkat po guzi ili ju maziti izmedju ociju po nosicu to ih smiri,bilo bi dobro ako imas maramu pa ju strpat u maramu dok radis nesto.To sam htjela reci mene je marama spasilaa.ja ju stavim u maramu dojim i kuham,kad cvrsto zaspe prebacim ju u krevet.Moras biti jaka i smirena,znam tesko je no ja sam ti sad napisala svoje obveze ne znam kad je jutro kad navecer,jos i te skolske obveze

Svaka ti čast!!
    Corinne, ovdje ti treba ozbiljan razgovor. Izludit ćeš ako tako nastavis i ako tako budeš razmišljala... moj se ustane i sve, ali opet me živcira 😂😂😂

bejb2
    28. Svibanj 2020. 13:08

Curke, i meni je prvih dana bilo dosta tesko, zapravo neka tuga me oprala kako se priblizavala vecer, jednostavno sam se bojala noci, da li ce plakati, spavati, da ce ga nesto boljeti, a ja necu znati mu pomoc. Onda me opralo i to kak je stalno na cici, kak odjednom nemam slobodu koju sam do nedavno imala i tako. To je sve normalno- tzv baby blues cesto ga zene dozivljavaju nekoliko dana do mjeseci nakon poroda. Meni je pomoglo razgovarati s dragim, isplakala sam se svaki put dok sam se tako osjecala i to me oslobodilo. Tak da zenice moje, kao i bebama i nama je to sve novo pogotovo koje smo prvi puta mame i mozemo samo cekati da prode, a proci ce i to jako brzo. I da nismo lose mame jer se tako osjecamo, dapace kraljice smo i najsnaznije na svijetu jer smo pruzile zivot 😘😘😘

My baby
    28. Svibanj 2020. 13:11

Neverland tako i ja draze mi je sama obavit neke stvari i znam da mogu, da tesko je da fale mi frendice,da ako uhvatim vremena za sebe super no to su moje cure,sve mogu za njih.
    Skoljka hvala 😘ne idem na trepke sama ih stavljam😂

Fever
    28. Svibanj 2020. 13:16

Ja sam i danas oplakala jer nisam vise mogla podnjet da place, a ja sam jos ko invalid, sjedim na lufticu jer mi rana jos zarasta.
    Super pa se izdajam pa muz uskace stvarno i preko noci, njemu vecinom dam da ga uspava tad jer sam ja nervozna hoce li zaspat il ne..
    Al presvlaci pelene, daje bocicu, kupa, uspavljuje. Postao je profesionalac :-D
    Malac sad spava vec 3h na meni s tim da se par puta trenuocs vriskom od boli ali cim mi cuje glas smiri se i nastavi, i ja sam odspavala pola sata tako. stalno je vukao i bocicu od jutra bas bi se mazio jadan kad ga tako boli.

It’s a baby boy💙

28. Svibanj 2020. 13:22

Pupi,i ja placem svaki dan. Obozavam ga gledati dok dojimo, ali u sebi poludim dok pocne nervozirati i navlacit mi cicu. Grceve da ne spominjem, a i kakanje, vecina dana se svodi oko toga. Moj muz spava u boravku, uzme ga nekad u ruke kad place a ja odem po DUGACAK tus.. nacicavnje svaki sat me isto ubija, skoro svaku vecer skoro posegnsm za dohranom jer mislim da je gladan, a dobio je 1300g u 3 tjedna.. znaci da zdere i nije gladan :D svi me tjese da ce proc. Barem su setnje bezbolne, hodam kao zombi klosarica i gledam to milo lice :) jos da muza posaljem na 3 sata u setnju da se naspavam, milina! Imam osjecaj da spavam svaki dan ukupno 30 minuta

MickeyMouse
    28. Svibanj 2020. 13:31

Sagi super da se nešto pokrenulo! Možda sad još to čačkanje malo pogura! Još malo ☺️
    Moj plan je dojiti do godinu dana, a s 10 mjeseci ukinuti dnevni podoj i ostaviti noćno. Tako sam prošli put, s tim da kad sam ukinula noćno dojenje nisam ništa ubacivala od bočica. Za par dana je skužila da se treba dobro najesti za večeru i ujutro je za doručak spremna. Pod zadnje ima bočicu s vodom jer zna tražiti prije neg zaspe. 
    Corrine svakako popričaj s njim. Vi ste vani sami jel tako? Nemaš nikog za pomoć? Mi živimo s muževima i obožavam svoju svekrvu, sto se tiče pomoći nemam se ja sto žaliti. 
    Da, ta nervoza je začarani krug, sad to već znam i samo predam bebu nekom drugom čim dođu kući, da se odem smiriti i beba se smiri i bude dobro. 
    I isplakat se pošteno pomaze. 
    Mybaby svaka čast, bome posla preko glave. I slažem se za maramu/nosiljku - super stvar!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.