Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    28. Svibanj 2020. 15:18

Joj cure znaci ima vas kojima je malo lakse ima vas kojima je teze.Meni muz isto sve pomaze kad dojde s posla a to je oko 7,8 🤦‍♀️ i vikendom...ali bas sve...kuha rucak za sutra dan,njega presvlaci,kupa,pjeva mu...nosi ga ali se mi je i dalje tesko.Mislim da Neverland rekla da je ljubomorna na svog..tako sam i ja.Da bar mogu otici na posao ujutro u 9 i vratiti se u 7🤣🤣. Moj mali ne moze ni jednu sekundu biti budan i sam sa sobon a da ne vristi.A preko dana jako lose spava jer ga svaki zvuk i pokret probude.Ne mogu s njim u setnju opce jer vristi kao da da ga kolje netko.Neki dan je jedan decko pitao tatu zasto moj mali place,kaze taj tata zatobsto je gladan.E...ako nisam skocila na njega tad onda stvarno...htjela sam mu reci idiote jedan da samo znas sto sam prosla da bi moje dijete jelo...e kako sam pozivcanila bila 🙈 Ugl odustala sam.od setnje jer previse vristi i nije moguce stvarno...tako da sam zatvorena s njim doma i imamo turu hranjenja,spavanja 15 ak min,pa vristanje...i tako u krug.A nije mu nista...nema grceve i nije gladan,jednostavno je zeljan paznje 😩
    .
    Ja placem i kad pohlepno guta od srece sto jede 🤣🤣
    .
    Kakve marame cure imate,mozda mene spasi...

My baby
    28. Svibanj 2020. 15:33

Ja vam imam chibolo maramu i prezadovoljna sam tako i pse izvedem van nju u maramu i pse van.i bebe vole biti uz mamu pa je marama zakon

My baby
    28. Svibanj 2020. 15:34

Imate na youtube nacin vezanja za male bebace ja sam se usavrsila vec nakon drugogdana nije tesko

My baby
    28. Svibanj 2020. 15:36

Elastična marama izrađena je od pletenog pamuka s malim udjelom elastina. Izrazito je mekana i nježna.
    Prednosti: 
    *Idealna za novorođenčad!
    *Može se vezati i u trudnoći kao potpora za trbuh.
    Održavanje:
    Prati na temperaturi 40-60 °C stupnjeva sa vrlo malo praška.
    – Ova je marama vrlo praktično i jednostavno pomagalo za nošenje beba i male djece. Zdravstveno je ispravna jer su u marami nožice  u pravilnom položaju, a to ima pozitivan učinak na razvoj kukova. Kralježnica je blago zaobljena i nema pritiska na zdjelicu.
    – Znanstveno je dokazano da su nošena djeca samopouzdanija, manje plaču, bolje se razvijaju i imaju ublažene kolike. Nošenjem djete zadovoljava svoju potrebu za toplinom, blizinom, sigurnošću i ljubavlju.

sagi
    28. Svibanj 2020. 16:14

My baby

Ja vam imam chibolo maramu i prezadovoljna sam tako i pse izvedem van nju u maramu i pse van.i bebe vole biti uz mamu pa je marama zakon

Ja isto imam u pripremi chibolo maramu. Isprobavala vezanje s plišanim medvjedićem 🙈
    Nadam se da nam neće biti prevruće u njoj. 

Hany92
    28. Svibanj 2020. 16:15

MiniMa

MiniMa

Preslatki su bebolini 💞
    Trazila sam dohranu, bar da sad u pocetku kombiniramo, al su rekli da nema potrebe jer kao doci ce mlijeko… Al ne kuzim kaj cemo mi sad jos 3 tjedna bit u bolnici i cekat da meni dode mlijeko kak se spada…. Rralno preko noci mi ga uzmu i vjv mu daju po noci dohranu, tako da vidim dramu i da mu je daju jos jednom na dan

* tako da ne vidim dramu

Da,sve ovisi od bolnice do bolnice🙄

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

My baby
    28. Svibanj 2020. 16:22

Sagi nece to nisu debele marame bilo bi joj vruce u klokanici

Hany92
    28. Svibanj 2020. 16:29

Ajmee bebe su 🍬🤩🤩🤩🤗🤗
    A dotakla bi se teme emocija poslje poroda.Iako sam se lijepo snasla i imam potporu dosta sam jos uvjek nesigurna u neke stvarii,isto mi se spoji umor,neka nostalgija za ne znam cime🥺i tako..nije lako imat bebicu.Tolika sreca,veselje a s druge strah,zabrinutost.Ne znam kako vama,meni je najgorr kad se osjecam nesposobno..srecom prodje me..
    Kad ga gledam zadovoljnog sve prodje🙂
    Uhh..ti hormoni...

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

28. Svibanj 2020. 16:58

Pupi30

Joj cure znaci ima vas kojima je malo lakse ima vas kojima je teze.Meni muz isto sve pomaze kad dojde s posla a to je oko 7,8 🤦‍♀️ i vikendom…ali bas sve…kuha rucak za sutra dan,njega presvlaci,kupa,pjeva mu…nosi ga ali se mi je i dalje tesko.Mislim da Neverland rekla da je ljubomorna na svog..tako sam i ja.Da bar mogu otici na posao ujutro u 9 i vratiti se u 7🤣🤣. Moj mali ne moze ni jednu sekundu biti budan i sam sa sobon a da ne vristi.A preko dana jako lose spava jer ga svaki zvuk i pokret probude.Ne mogu s njim u setnju opce jer vristi kao da da ga kolje netko.Neki dan je jedan decko pitao tatu zasto moj mali place,kaze taj tata zatobsto je gladan.E…ako nisam skocila na njega tad onda stvarno…htjela sam mu reci idiote jedan da samo znas sto sam prosla da bi moje dijete jelo…e kako sam pozivcanila bila 🙈 Ugl odustala sam.od setnje jer previse vristi i nije moguce stvarno…tako da sam zatvorena s njim doma i imamo turu hranjenja,spavanja 15 ak min,pa vristanje…i tako u krug.A nije mu nista…nema grceve i nije gladan,jednostavno je zeljan paznje 😩
    .
    .
    Kakve marame cure imate,mozda mene spasi…

Pupi, a da mu probno das te biljne kapi? Ja imam isto nekakve kao za grceve, ali i za nemir (tak pise). Nasipali mi i u kolica s njim,  Ma al bome i zasutio. Mozda ga boljelo da nismo ni znali. 

• Pupi30
    28. Svibanj 2020. 17:15

malina08

Pupi30

Joj cure znaci ima vas kojima je malo lakse ima vas kojima je teze.Meni muz isto sve pomaze kad dojde s posla a to je oko 7,8 🤦‍♀️ i vikendom…ali bas sve…kuha rucak za sutra dan,njega presvlaci,kupa,pjeva mu…nosi ga ali se mi je i dalje tesko.Mislim da Neverland rekla da je ljubomorna na svog..tako sam i ja.Da bar mogu otici na posao ujutro u 9 i vratiti se u 7🤣🤣. Moj mali ne moze ni jednu sekundu biti budan i sam sa sobon a da ne vristi.A preko dana jako lose spava jer ga svaki zvuk i pokret probude.Ne mogu s njim u setnju opce jer vristi kao da da ga kolje netko.Neki dan je jedan decko pitao tatu zasto moj mali place,kaze taj tata zatobsto je gladan.E…ako nisam skocila na njega tad onda stvarno…htjela sam mu reci idiote jedan da samo znas sto sam prosla da bi moje dijete jelo…e kako sam pozivcanila bila 🙈 Ugl odustala sam.od setnje jer previse vristi i nije moguce stvarno…tako da sam zatvorena s njim doma i imamo turu hranjenja,spavanja 15 ak min,pa vristanje…i tako u krug.A nije mu nista…nema grceve i nije gladan,jednostavno je zeljan paznje 😩
    .
    .
    Kakve marame cure imate,mozda mene spasi…

Pupi, a da mu probno das te biljne kapi? Ja imam isto nekakve kao za grceve, ali i za nemir (tak pise). Nasipali mi i u kolica s njim, Ma al bome i zasutio. Mozda ga boljelo da nismo ni znali.

Mislis tiba?  A pise da se daju u konzultaciju s pedijatrom a moj pedijatar nikad cuo za njih...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.