E i jučer su nam stvar spasile Sab simplex kapi - znam da je isto kao espumisan simetikon ali ako kome može pomoć... i ne jedem sarmu do Božica 😂
Da, mi smo vani, u Češkoj, i dok nepopuste mjere na granicama zbog Corone, nitko mi ne moze pomoci ah da, imam i psa, husky, koji je takoder nervozan jer se i njegov pasji zivot preokrenuo. Danas na odlasku na posao mi vikne dragi s vrata: e da, pas se nije pokakao u setnji pa jel bi ga odvela van kasnije?
Nisam uopce rodila nedavno, i imam sto savova, sad jos da balansiram izmedu psa koji je jaci od mene u jednoj ruci i kolicima u drugoj. Maramu!
Mislim da ce mi to biti spas, hvala. Planiram takoder uvesti AD navecer mozda, nece mu valjda pogorsati probavu.
Maja, Sanja, My baby preslatke su vam bebice 🥰
I tvoja ce uskoro stic..pa ce bit photo session!
Mickey,i mi sab simplex koristimo!
A netko je pitao za tiba kapi jos prije..i to joj dam po potrebi..i nemamo vise grceva! Tiba su biljni lijek..i moze se kombinirat s sab simplexom..
Preslatki su bebolini 💞
Trazila sam dohranu, bar da sad u pocetku kombiniramo, al su rekli da nema potrebe jer kao doci ce mlijeko... Al ne kuzim kaj cemo mi sad jos 3 tjedna bit u bolnici i cekat da meni dode mlijeko kak se spada.... Rralno preko noci mi ga uzmu i vjv mu daju po noci dohranu, tako da vidim dramu i da mu je daju jos jednom na dan
Preslatki su bebolini 💞
Trazila sam dohranu, bar da sad u pocetku kombiniramo, al su rekli da nema potrebe jer kao doci ce mlijeko… Al ne kuzim kaj cemo mi sad jos 3 tjedna bit u bolnici i cekat da meni dode mlijeko kak se spada…. Rralno preko noci mi ga uzmu i vjv mu daju po noci dohranu, tako da vidim dramu i da mu je daju jos jednom na dan
* tako da ne vidim dramu
Sortiraj odgovore
Najstariji