Curke organizirajte se i dodjite kod mene u prirodu na druzenje 😃😉 ima mjesta za sve 🤗
Skoljka 😂😂nisam mislila da se ne perete😂htjela sam reci da ja cice obrisem pa tako ispalo bez ljutnje,naravno sve su bebe drugacije no i to brzo prodje pa poslije sve imamo dobre bebe evo vam i pozdrav od nas
https://ibb.co/WKG0BqM
Neverland ja cice perem svaki dan tj tusiram se svaki dan jer ipak se znojim i cice se znoje pa to operem😁
😂😂😂😂🙈 Bas si me nasmijala, nadam se da se sve tusiramo svaki dan.. #nisamzlocesta, nemoj se ljutit al mi je tak zvucalo, pa mi smijesno
.
Ja sam isto imala tu neku bol kad povuce na pocetku,nismo imali soor, ja sam to pripisivala tome da on jako vuce, sto i jeste, z ala sam ga mala pirana. Sad vise nije takav, sad vise gusta dok cica 😂
.
Sto se tice toga kako se osjecam kako mama, osjecam se kao neka vucica, lavica, tek sam spoznala da imam tu moc 😂😂😂
Salu na stranu, neznam nesmijem se hvaliti ali moj princ nije ni upola zahtjevan kao recimo curka od Karle ili od maline ili od vaki, ali to je zato sto imaju grceve, i oni da nemaju bili bi drugaciji. Nekako sam se lako prilagodila njemu, i njega uklopila u svoje navike, ako negdje idem i njega vozim sa sobom i sve bude ok. Sad je poceo kuziti sve oko sebe pa mu je super u jajetu, i nije vise mali za jaje, zadnih par dana nisam koriatila kosaru 🤷🏻♀️misli da mora spavati kad je u njoj pa se ljuti. Jedino sto sam ohladila na ppspremanje po kuci, prije mi je sve moralo biti na svom mjestu, sve boje uskladjene, nedaj boze da prazna casa na stolu stoji.. A sad hrpa ovih igracaka, dnevna mi izgleda kao djecija i za sad me boli… Super mi je, uzivam kad vidim da se on necemu smjesi i da je sretan. Ali sam ga razvezala 😂😂😂neznam drugacije 🙈
Hahahah to sam i ja pomislila. Zbog rane se sad kupam 3x dnevno, a i znojim se kao prase dok spavam 😂 pa i zbog toga moram. Ali ništa posebno nisam s bradavicama radila. A čitam sad da moram mijenjati te jastucice poslije svakog podoja i malo ih oprati i osusiti na zraku
...
Ma mogu i ja svuda s njom i ostavim ju s mamom. Ali nije to to. Prije sam znala izaći iz kuce u 10, doći popodne, sjesti u auto i provozati se do dma ili negdje. A sad moram računati kad je jela i kad će opet jesti i takve stvari. Jedva čekam da prestanem dojiti. Dat ću joj još par mjeseci fore i ćao 😑
E da, ja sam prošli put išla sa 6 mjeseci raditi a muž je uzeo porodiljni, tako ćemo i ovaj put. Posao mi je dve minute od kuće i imam stanku za dojenje dva sata.
Skoljka mi svoje konzumiramo, a i radi nas i radi djece volimo da je domaće i sto znamo kako je hranjeno. Zečje meso je jako velike kvalitete, pogotovo za malu djecu, prvo meso koje beba može jesti. Tak da nam je puno na meniju na razne načine.
Znam ja kakva je zecetina, tu i tam ju napravim na saft, neznam drugacije 🤷🏻♀️
To sto ne jedemo je do mene jer je meni zao moje zivotinje, hrpu janjaca sam porodila i kozlica, jednoj ponyci svake godine pomazem da se porodi, pilice sam gledala kako se legu i kako da ih jedem 🙊ma nemogu ja to, tako da sam i ukucane zarazila.
Skoljka mislim da Sanja misli na jantarnu ogrlicu? Ja sam to dobila za stariju još i nikad nisam stavila jer me bilo strah 😱
Skoljka 😂😂nisam mislila da se ne perete😂htjela sam reci da ja cice obrisem pa tako ispalo bez ljutnje,naravno sve su bebe drugacije no i to brzo prodje pa poslije sve imamo dobre bebe evo vam i pozdrav od nas
https://ibb.co/WKG0BqM
Uuu vidi macke sto se sriktala, trep trep 😂 a buhtlica je preslatka ❤️
E da, ja sam prošli put išla sa 6 mjeseci raditi a muž je uzeo porodiljni, tako ćemo i ovaj put. Posao mi je dve minute od kuće i imam stanku za dojenje dva sata.
Skoljka mi svoje konzumiramo, a i radi nas i radi djece volimo da je domaće i sto znamo kako je hranjeno. Zečje meso je jako velike kvalitete, pogotovo za malu djecu, prvo meso koje beba može jesti. Tak da nam je puno na meniju na razne načine.
Znam ja kakva je zecetina, tu i tam ju napravim na saft, neznam drugacije 🤷🏻♀️
To sto ne jedemo je do mene jer je meni zao moje zivotinje, hrpu janjaca sam porodila i kozlica, jednoj ponyci svake godine pomazem da se porodi, pilice sam gledala kako se legu i kako da ih jedem 🙊ma nemogu ja to, tako da sam i ukucane zarazila.
Kužim te skroz, kad ih vidim onako male ne bi im ništa osim dragala i mazila i pazila. Zato ja samo vadim iz kistre
Evo ja sam preporođena mama😂😂😂neznam ima li smislapuno hvaliti ali grcici su stali,zubice ne osjetimo kupila sam onu ogrlicu svaka preporuka!!i konacno je prihvatio ljuljacku dakle mama moze pocet kuhat😂😂😂
Kakvu ogrlicu?
Od jantara ima ju samo muller bar sam ja samo tamo nasla i kosta 104kn al vrijedi
Skoljka mislim da Sanja misli na jantarnu ogrlicu? Ja sam to dobila za stariju još i nikad nisam stavila jer me bilo strah 😱
Tako je,al odlicna je evo preporodila sam se u odnosu na drame proslog tjedna
Nisam više zacementirana 🥳 kaže da se cerviks počeo skraćivat i otvorena sam za 1 prst.
Neš je čačkala pa rekla da bi to moglo pokrenut, inače je sve ok i pregled u subotu ak ne krene prije 🙉
Sortiraj odgovore
Najstariji