Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    12. Ožujak 2020. 14:52

Cure hvala jos jednom za odg za DM.😀
    .
    Majo bravo za dobar pregled👏 kutak je presladak🥰 
    .
    Cula sam da su na Svarci zabranjene posjete. Kuma lezi na odjelu ginekologije i rekli su joj da nema posjeta zbog korone. Ne znam sta je s pratnjama na porodu.

skoljka
    12. Ožujak 2020. 14:56

Majo super za pregled, super se drzis. A kutak je savrsen, prelijepo, bome si se naradila 👍🏻😍

• Minnie255
    12. Ožujak 2020. 15:00

Ma nazlost mislim ako su bile pratnje i dozvoljene do danas da ce to sve zabranit...nazalost po nas sve i posjete i pratnje...i ajde super ako ides kuci za 3 dana,al zamilsli ko duze ostaje isto mi nije svejedno.....
    A ovo se nece smirit bar sljedecih mjesec dana uzas😌

• Pupi30
    12. Ožujak 2020. 15:06

Vaki

Pupi - kako ružno piše… Uopće ne mogu dešifrirati njegov rukopis. Meni se čini da se boji da se ne kreneš otvarat jer sam ja u 37.tt pa nisam jače od tebe prohodna, a druga mi je trudnoća…
    MeddLeo407 - doći će i ono gušće mlijeko, samo ti njega stavljaj na prsa. 💓
    Tko je pitao za pritisak na želudac? Evo me, tu sam… Doktori ne brinu zbog toga pa se onda nemoj ni ti uzrujavati… Samo polako…
    Sretno na današnjim pregledima.
    Sanja, Karla, Tina - baš me zanima koja je sad na redu… Iako bih voljela da Sanja stisne još malo pa da bebica još poraste.

Da uzas, nikad ne mogu nista procitati 🤦‍♀️ Do 37. da izguramo ja i Sanja pa cemo lakse...

Karla i  Tina  ce svaki tren, mozda isti dan ;)

Maja prekrasan ti je kutak 🤗

My baby to tako najcesce bude...mirujes pa na kraju nikako?Tina zna najbolje 😅

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 15:10

Jahanara

.
    .
    Cula sam da su na Svarci zabranjene posjete. Kuma lezi na odjelu ginekologije i rekli su joj da nema posjeta zbog korone. Ne znam sta je s pratnjama na porodu.

Nemoj mi to ni pricat! Nadam se da ce bar pratnju dozvolit!

Jahanara
    12. Ožujak 2020. 15:40

Maja 3

Jahanara

.
    .

Pitanje sta ce kroz mjesec, dva biti. Vidjet cemo. Navodno da donju bolnicu prazne, pripremaju za karantenu ako bude potrebe. Ocito je da se ozbiljno pripremaju.

12. Ožujak 2020. 16:05

Nama su u bjelovarskoj bolnici otkazali trudnicki tecaj.. znala sam da sam trebala otici ranije!

Hany92
    12. Ožujak 2020. 16:07

Maja 3

Evo konacno sam sredila i kutak za princa ili princezu!
    https://ibb.co/P

Prree dobro!🧸🎁🎊

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 16:42

Jahanara

Maja 3

Jahanara

.
    .

Pitanje sta ce kroz mjesec, dva biti. Vidjet cemo. Navodno da donju bolnicu prazne, pripremaju za karantenu ako bude potrebe. Ocito je da se ozbiljno pripremaju.

A tamo i je infektoloska ambulanta i odjel,hodocastila sam sad tamo kad sam upalu pluca imala..i s malim. Logicno da je tamo..bolje nego u glavnoj zgradi. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijat..mozda zbilja uspori sirenje s dolaskom toplijeg vremena.

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 16:46

Hvala svima na dobrim komentarima za sobu. 😘
    Jos mi ostaje ispisat ime i datum rodjenja...to cu kad iz bolnice se vratim s svojom strucom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.