Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    12. Ožujak 2020. 14:15

Evo me! Pregled super! Zbetonirana jos uvijek..sto je za trecerotku vise nego dobro! Bebac procijenjen na 2544 grama +-371 g odsupanja! Napravila bris na streptokok..i sutra ujutro jos nosim urino kulturu..nesto nije bilo ok zadnji puta. I narucena sam 2.4 kod nje jos na pregled jer sam joj rekla da nebi bas hodocastila po bolnici uz sve te bolestine!

My baby
    12. Ožujak 2020. 14:16

Sanja89 kao i ti..strogo mirovanje bar dok ti beba jos ne sazrije malo..

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 14:20

Evo konacno sam sredila i kutak za princa ili princezu!
    https://ibb.co/PChpQwz

My baby
    12. Ožujak 2020. 14:25

Maja3 supervti je kutak ja sam zvijezdice narucila i sve ti hocu napisati dobro si izdrzala da te nije zanimao spol ja bi umrla od znatizelje 😂

• Minnie255
    12. Ožujak 2020. 14:35

Maja kutak presladakk bas je sve slatko... u nas ce spol isto svima oko nas bit iznenadjenje...mi znamo jer sam ja radila panorama test na pocetku,ali seki i svima okolo je iznenadjenje...i prvi put isto tako nismo nikome rekli...
    Meni to bas slatko...
    Al ta me karantena stvarno brineee...ja isto idem jos jednom u socijalnog da ne idem u bolnicu jer me strah svega toga,ako ne rodim slucajno prije:)a valjda cemo nekako sve izdrzati ove karantene i zabrane i gluposti...jos ja starijoj curki pricala da ce doc vidjeti mamu brata ili seku a sad koma kad odem nece vidit nitko nikoga i bas me to muci uzasnooo

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 14:38

My baby

Ima2,700 tako da po kilama je super bude li krenulo ranije dat ce mi samo inekciju za pluca

• Sancy3
    12. Ožujak 2020. 14:41

Vaki

Pupi - kako ružno piše… Uopće ne mogu dešifrirati njegov rukopis. Meni se čini da se boji da se ne kreneš otvarat jer sam ja u 37.tt pa nisam jače od tebe prohodna, a druga mi je trudnoća…
    MeddLeo407 - doći će i ono gušće mlijeko, samo ti njega stavljaj na prsa. 💓
    Tko je pitao za pritisak na želudac? Evo me, tu sam… Doktori ne brinu zbog toga pa se onda nemoj ni ti uzrujavati… Samo polako…
    Sretno na današnjim pregledima.
    Sanja, Karla, Tina - baš me zanima koja je sad na redu… Iako bih voljela da Sanja stisne još malo pa da bebica još poraste.

Ajme ja se nadam da cu uspjet izvuc bar da uđemo u termin

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 14:41

My baby

Maja3 supervti je kutak ja sam zvijezdice narucila i sve ti hocu napisati dobro si izdrzala da te nije zanimao spol ja bi umrla od znatizelje 😂

Ma zanima me..pogotovo sad na kraju vec..al kad smo vec odlucili tako..valjda cu izdrzat..a i imam curu i decka pa mi svejedno. Zanima me kakav je to osjecaj kad na porodu saznas spol! Sad imam spremno i za curu i decks robice..duplo vise nego sto mi treba. Bome sam i ja trebala narucit,al kako sam za prvo dvoje crtala..ajd reko i za trece..3 dana sam to radila..izludila vec.

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 14:43

Minnie255

Maja kutak presladakkbas je sve slatko… u nas ce spol isto svima oko nas bit iznenadjenje…mi znamo jer sam ja radila panorama test na pocetku,ali seki i svima okolo je iznenadjenje…i prvi put isto tako nismo nikome rekli…
    Meni to bas slatko…
    Al ta me karantena stvarno brineee…ja isto idem jos jednom u socijalnog da ne idem u bolnicu jer me strah svega toga,ako ne rodim slucajno prije:)a valjda cemo nekako sve izdrzati ove karantene i zabrane i gluposti…jos ja starijoj curki pricala da ce doc vidjeti mamu brata ili seku a sad koma kad odem nece vidit nitko nikoga i bas me to muci uzasnooo

Hvala!
    Ja vec muzu rekla da cu doma rodit..pa onda u bolnicu..tak da svi vidimo bebicu..isto me brinu te zabrane..i da 3 dana ne vidim klince.

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 14:44

Sanja89

My baby

Ima2,700 tako da po kilama je super bude li krenulo ranije dat ce mi samo inekciju za pluca

Bas ti ruzan rukopis ima dr! Nadam se da ces izgurat jos malo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.