I da moram reci da sam ja nakon 36 tjedna stvarno bila ful aktivna,od setanja,ono bas dugotrajnih setanja,stepenica,i pacanja u kadi do unedogled,vjerujemda je to sve malo potaklo porod.
I da sperma vam potice otvaranje kod zena koje su u terminu tako da eto 🤗😁
Jel to kod svih tako da drugi porod krace traje?
Ja dosla u 20:00 na svarcu,u 20:34 rodila malog. Dosla 5 prstiju otvorena..znaci u pola sata sam se otvorila jos 5 i rodila😀😁
I da sperma vam potice otvaranje kod zena koje su u terminu tako da eto 🤗😁
Potpisujem..vecer prije smo se poseksali..s rim da sam dan prije cijeli cistila..ribala..i jeli ljutu hranu..ja na sve nacine htjela eodit..da ne trpim vrucine dalje..i uspjela sam. Tako cu i ovaj put..
Maja3 vidis ti si prvo rodila brzo kod svakog je razlicito znam da je nekim zenama tesko pred kraj al vjerujte da to pomaze u porodu,npr ja zivim sad na petom katu bez lifta mislim da cu se pred kraj nahodat po tim stepenicama bar dok pse setam 🙄
Maja3 vidis ti si prvo rodila brzo kod svakog je razlicito znam da je nekim zenama tesko pred kraj al vjerujte da to pomaze u porodu,npr ja zivim sad na petom katu bez lifta mislim da cu se pred kraj nahodat po tim stepenicama bar dok pse setam 🙄
To za drugo pricam..a nije ni prvi porod bio nesro dug..po noci krenuli trudovi..oko 9 bila u predradjaoni..u 2 popodne rodila..mala se nije htjela spustit nikako.
Onda od 37.tt krecemo u akciju, sad nam je ionako zabranjena😅
.
S prvom sam usla u radjaonu u 3 ujutro, rodila u 8..
.
My baby i Maja vas dvije ste to ekspresno rijesile!
Sanja89 ti si napisala da ti beba sad ima 2700 u 34 tjednu? I da je po uzv veca za dva tjedna? Moja prva je u 32 tjednu imala skoro 2400 jer sam ju tad skoro rodila radi ureaplasme no sreca nisam i bila je dugacka na mene jer ja sam visoka 173 cm no noge imam jakoo duge noge su mi preko metar 😂i ova beba je duza za skoro dva tjedna no po kilazi mislim da ce biti taman bebuska.prva kcer mi je bila velika i po kilazi avjerovatno bi i druga bila preko 4 kg da ju nisam rodila tri tjedna ranije
To za drugo pricam..a nije ni prvi porod bio nesro dug..po noci krenuli trudovi..oko 9 bila u predradjaoni..u 2 popodne rodila..mala se nije htjela spustit nikako.
E tako je meni bilo, bila sam 4 prsta otvorena kad su me pristekali na drip, za sat i pol otvorena skroz a ona se nikako spustiti.
Joj da Maja sorry i ti si trecerotkinja.
Jahanara samo naprijed i ja cu poslije 36 krenut u akciju svega,jer meni je puno pomoglo.
Basme zanima koja ce prije roditi ti ili ja 😀,odredi si datum ja jesam 😁 4. Ili 5.5 a sad cemo vidit 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji