Jahanara tko zna sta ce biti. Evo na dnevniku vec govore o mogucim zatvaranjem skola u Zg.ja vjerujem da ce se zatvorit a to je sigurno na mjesec dana odmah. Meni je iskreno sad i svejedno oko pratnje i svega tih tri dana u bolnici vise me brine da nesto s bebom ne pokupimo u bolnici,a svi cemo doma stici uzivati u njoj na vrijeme i citav zivot🤗
Mene nije bilo strah do neki dan al sad sto My baby kaze nije mi svejedno ic rodit u bolnicu jos pogotovo ako tu bude zih zarazenih...mislim koda mi znamo jel i neki doktor ili babica u opasnosti...malo mi je cak mucno od toga eto kako se potrefilo bas sada...nadam se da ce stvarno max zastiti bebe i trudnice i te odjele po bolnicama
Pa zato i kazem mozda grubo zvuci curama koje prvi put radaju da im nisu muzevi tu no ja sam prva dva poroda obavila sama drugu doduse jer sam rodila u pokretu pa nije stigao biti samnom 😂 ali ako i sadne bude mogao boze moj.Babice su mi bile super i nije mi nista falilo,i sve je proslo odlicno. Vise me frka pokupit neku bolesturu tamo vidite na zimskim bebama da su bebe znale pokupit nesto u bolnici. A doma ce biti vremena za uzivanje u bebi.
Da i ja sam prvi put sama bila i prezivjela😂 sad se samo nadam da ce trajat krace od 16 h porod 😂😂😂😂😂
Oko ovog virusa veca me frka oce li me imat ko porodit😂😂😂😂salim se malo al svakako podrzavam mjere netreba se ponovit italija
Oko ovog virusa veca me frka oce li me imat ko porodit😂😂😂😂salim se malo al svakako podrzavam mjere netreba se ponovit italija
Haha, bome 😁
Minnie255 to ti je sad drugi porod? Opa blizu smo ja sam prvu 17 h😂,a drugu doala sam u bolnicu skroz otvorena,popela se na stol i rodila,ni klistirana nit ista joj prizeljkujem opet takav porod 🤗tako da sigurno ces drugi put lakse roditi
Jahanara ne znam sto se tice okolo mojih frrndica neke su rodile brzo neke nisu,neke su prenijele i po dva tjedna tako da ne znam.Znam da sam sa 36 tjedana obavila zadnji pregled kod svoje dr i da mi je rekla da cu brzo roditi bila sam prst otvorena no beba je bila jako nisko i nakon sedam dana sam rodila 😁,doma prodla trudove dosla u bolnicu kad su bili pet min vec,dr me pregledala rekla odma u boksi nakon 20 min je gospodicna izletila i da vodenjak mi je pukao dok sam se penjala na stol,eto daj boze da i ovu gospodicu rodim tako 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji