Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    12. Ožujak 2020. 19:04

My baby i moj je bebač veći, 2400 u 32.tjednu. Ja nekak imam osjećaj da ću ga roditi prije termina 
    Nije me bilo tu dva tjedna, sad imam materijala za čitanje! 
    Moram vam se pohvaliti, bila sam na svadbi, plesala cijelu noć! Dupla doza magnezija i drugi dan kao da ništa nije bilo 😁 

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 19:35

malina08

Joj cure, super vam zvuce price s poroda :D ja se nadam da cu moc bit doma do zadnjeg, a sta onda s klistirom?:D

E onda nema klistira😂😂😂

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 19:37

Corinne

My baby i moj je bebač veći, 2400 u 32.tjednu. Ja nekak imam osjećaj da ću ga roditi prije termina
    Nije me bilo tu dva tjedna, sad imam materijala za čitanje!
    Moram vam se pohvaliti, bila sam na svadbi, plesala cijelu noć! Dupla doza magnezija i drugi dan kao da ništa nije bilo 😁

Dobro si ti to izdrzala! Bas imamo neke velike bebace...sve napresbo u ovoj grupi.

Maja 3
    12. Ožujak 2020. 19:38

Napredno

My baby
    12. Ožujak 2020. 19:49

Onda nema klistira to sve obavis na stolu 😂😂

My baby
    12. Ožujak 2020. 20:10

Drage cure otisla sam u Konzum po jabuke...ko da je rat  milijun ljudi kupuju na kamione nema NISTA u trgovinama..koma 😱

happyivy
    12. Ožujak 2020. 20:17

Curice ja iduci tjedan moram u petrovu radit test senzibilizacije i u vin vadit krv. Kak vi stojite s cinjenicom da morate u labos. Iskreno mene su sa svih strana isprepadali s raznim dojavama i iako nisam plasljiva jezi me ova situacija. Jutros sam isla narucit speceraj prek konzum klika i pol toga nije bilo vise, stranica blokirala uzasno dugo trebalo. 🙄 Vise nije bas zeka. I dal koja zna dal ima negdje jenokratnih vecih od L jer mene malo na dedrima rezu jer sam malo jace sitnija 🙈

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• Minnie255
    12. Ožujak 2020. 20:20

My baby da ovo mi je drugi porod i sad me bas jako jako strah svega toga...mislim prezivila sam prvu put al bas se bojim ako tako dugo bude trajao jer ovu trudnocu nisam u kondiciji s obzirom da sam dosta lezala...a prvu sam nakon 16 sati jedva smogla snage rodit jer sam bila bas iscrpljena to mi je najgore jer sam u ubiti cijelu noc imala trudove i nisam spavala...Jos je meni problem sto j moram i ranije krenuti jer imam sat i pol do najblize bolnice tako da me sve muci unaprijed...
    A te ljude necu komentirati uopce stvarno ne vidim bas potreba da se kupuju tako neke stvari na kilograme mislim jedino razumijem za starije da se boje i da nece...ja sad isto izbjegavam te centre i kupovinu gdje je puno ljudi

My baby
    12. Ožujak 2020. 20:21

Happyivy i ja moram za dva tjedna te testove opet raditi i iskreno ako se nastavi ovako necu otici jer vadim citavu trudnocu i sve je ok,to su vise oni uveli da moramo to 17 puta vaditi.tako da iskreno ja necu ici ako bude jos vise zarazenih

My baby
    12. Ožujak 2020. 20:24

Minnie255 znaci imali smo skoro isti prvi porod 🤗,ja to isto pridodajem zato sto sam citavu trudnocu morala strogo mirovati no drugu sam doslovice uzivala i bila ful aktivna,zato je sve bilo ok na drugome.Prizeljkujemi tebi brzi porod

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.