Jutro cure, ima li što novo? Jel krenulo kod Karle i Tine? Ajmo cure, dosta je bilo čekanja😁
Mene danas boli više nego jučer, ishlapili lijekovi valjda pa zato. Ali dali su mi opet, dok ležim je dobro doduše, nego to dizanje i kretanje me ubija..ah dan po dan.
Beba je dobro, našopali su je sad dohranom da mogu provjerit sluh, a i da ne padne na težini, od jučer do danas je izgubila 10 grama, rekla je doktorica da je to ok. Uglavnom trudim se stavljati ju da cica što više, nekad bolje vuče, nekad slabije, uspavana je ali kažu da je to normalno...meni još nije nadošlo ono pravo mlijeko ali ovog nečeg vodenastog ima koliko hoćeš, nemam pojma jel to još kolostrum ili je to prvo mlijeko, uglavnom ima ga. Izdajalicu mi nisu dali da koristim jer mi cice nisu prepunjene tak da zasad stoji.. ja se trudim pojesti sve što mi daju i pijem puuno tekućine i držite fige da nam dodje mljekeco što prije!!
Mi necemo praviti osobnu odmah bebi, to smo se dogovorili jer planiramo na more dalje, pa ce bebacu trebati putovnica pa cemo nju raditi :-)
It’s a baby boy💙
Fever i Karla sto se tice osobne i ja sam prvoj odma brzo napravila i evo vrijedilo joj do neki dan 5 godina vrijedi ta osobna...mi zivimo blizu granice i cesto odem do Mostara,Medjugorja a kad odem kod sestre u zg odemo do Slo ili Aus i isto mi treba...A tebi je moguce da ti pocela plodna voda malo curiti ne znam kad te je na pregled mozda ti danas sve krene knda napokon...Fever bolje ti je odma sve zajedno onda napraviti nije nesto skup osobna a moze ti bas za nesto zatrebat kasnije...I ja cu morat oboje ovaj put jer isto planiramo pred kraj godine malo dalje na put ali doduse mozda putivnicu cu malo i kasnije da mi duze malo vrijedi😂😂😂
Hello curke, ja sam sinoc napisala svojoj dr.poruku kako me boli i rekla je da odem za svaki slucaj u bolnicu...spojili ne na ctg-ima trudova ali jos to nije to...pregledali me - 2 prsta i dalje otvorena. Danas opet ctg i uzv da vidimo koliki je. Sve zivo me boli i dalje i bas se lose osjecam. Nocas sam uspjela cak odspavati tako da bar nesto 😊
Kako ste mi vi? Karla jeli to krenulo kod tebee?
Opet me muci iscjedak a poceo je i svrab neki
Kako odmicu sedmice hah
Idem slj petak na pregled pa cu joj reci sigurno ce mi opet nesto dati
Imam osjecaj da se samo ja mucim s tim iscjetkom citavu trudnocu😔😔😔
Bokic curke!
Ja sam inace u grupi ljetnih bebica iako mi je termin kasno proljece hehe. Citam vas cesto.
Imam pitanje za skoljkicu, vezano za patronaznu sestru. Planiram isto na Sv.Duhu roditi, da li bolnica obavjestava patronaznu da si rodila ili si sama morala zvati i zatraziti da ti dode?
Svima zelim da izdrzite jos malo i da porod prode najbezbolnije moguce!
Hello curke, ja sam sinoc napisala svojoj dr.poruku kako me boli i rekla je da odem za svaki slucaj u bolnicu…spojili ne na ctg-ima trudova ali jos to nije to…pregledali me - 2 prsta i dalje otvorena. Danas opet ctg i uzv da vidimo koliki je. Sve zivo me boli i dalje i bas se lose osjecam. Nocas sam uspjela cak odspavati tako da bar nesto 😊
Kako ste mi vi? Karla jeli to krenulo kod tebee?
Ma ništa nije krenulo .. išla ja do lidla (kao možda se nešto pokrene ) .. sad se vratila i dalje isto.. neki čudan iscjedak i to je to.. malo menstr.bolovi, malo ne boli..
Ali mala mi je danas nekako mirnija..nije imala ujutro onaj svoj ritual lupanja i rastezanja.. mislim osjetim ja nju da migolji, ali kao da je usporena nekako 🤷
.
Uzela katalog u lidlari, sljedeći tj ima i neke robice i posteljine za bebe ♥️
Jel ima tko problema da mu beba stisce zeludac ?
Ja evo neznam vise ...svako malo mi je zlo,bole me rebra i nocas i jutros povracanje 😐
Karla pa vadili smo je zato sto cesto znamo preko granice, tako da kad sr sjetimo negsje ici da nebude da bebac ne moze sa nama, tak da sno to odmah rijesili a bilo nam usput. Nama je ovdje u Jasci sve blizu, joj nema guzve niti u jednoj ustanovi. Na 5 godina se izdaje.
.
Znas li jel ti sluzboži sav iscurio, i jel se to od juteos razlikuje od sluznog? Plodna voda je isto sluzava ali vodena, i ako primjetis da je mrvicu kao mutna da nije skroz bistra onda porod krece. Meni je filmski curilo, stajala sam u tusi i curilo je, dok sam se pripremila da krenem u bolnicu tri puta sam mjenjala chicco ulozak i na robu mi protopilo, pa u bolnici sve do poroda curilo stalno, ima te vode ko u prici 🙈. Mozda kod tebe lagano curka, nije kod svakog isto, kad ti je pregled, sutra? Ako ti bude cijeli dan curkalo, odi do bolnice ili veceras do njihove gin hitne. Bolje da provjere, ali nemoj panicariti 😉, budi pozitivna
Bokic curke!
Ja sam inace u grupi ljetnih bebica iako mi je termin kasno proljece hehe. Citam vas cesto.
Imam pitanje za skoljkicu, vezano za patronaznu sestru. Planiram isto na Sv.Duhu roditi, da li bolnica obavjestava patronaznu da si rodila ili si sama morala zvati i zatraziti da ti dode?
Svima zelim da izdrzite jos malo i da porod prode najbezbolnije moguce!
Ako si iz zagreba odnosno pripadas Gradu Zagrebu obavjestava, ako si Zagrebacka zupanija ne obavjestava, sama moras, ja sam iz Jaske pa sam morala sama, na tecaju sam uzela br od patronazne tak da sam joj se javila kad sam se porodila. Opcinskom uredu salju podatke po odpustu.
I tebi sretno, i da sve bude u redu do kraja trudnoce i poslije naravno 🤞🏻👍🏻😊
Sortiraj odgovore
Najstariji